Pumpa za gorivo
+41
ristivoje
inn_cabrio
VPetar
vukiclab
Aleko2141
dimmu
YUgisa
Tole
JHary7
Sultan
putopisac
d.stole
ZAC
zaya95
BaneStojadin
ricpe
jelen66
Djole2006
jollyjumper
Night Hawk
zpera
budak
srdjan_gsp
denis007
novmaher
Bokara
venoman
Predrag B.
bukusa
Crazy128
Mitke
slobodan271
toni79
Miljan
djzecky
kokisa82
miljanxXx
junior45
Pedja
zeleni macak
sykone
45 posters
Strana 10 od 10
Strana 10 od 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Pumpa za gorivo
RSD 403.43 16%OFF | HEP-02A New Gas Diesel fuel pump Inline Low Pressure electric fuel pump 12V
https://a.aliexpress.com/_m0vOBH0
Ja sam kod caleta stavio ovakvu kod isparivaca i vec par godina radi bez muke,cuje se malo,cak cak ali u voznji se skoro ni ne cuje,samo u leru. Spoji se sa strujom koja otvara ventil za benzin i kad se prebaci na benzin pali se i pumpa..imas i rotacionih pumpi koje rade isti posao samo ne cakcu nego zuje
https://a.aliexpress.com/_m0vOBH0
Ja sam kod caleta stavio ovakvu kod isparivaca i vec par godina radi bez muke,cuje se malo,cak cak ali u voznji se skoro ni ne cuje,samo u leru. Spoji se sa strujom koja otvara ventil za benzin i kad se prebaci na benzin pali se i pumpa..imas i rotacionih pumpi koje rade isti posao samo ne cakcu nego zuje
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Flegma- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 07.03.2022
Pavle Filipović- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 401
Godina : 30
Datum upisa : 23.11.2022
uzeo sam ovu BCD, jedina je imala i pipak i nalijezucu povrsinu pod uglom kao na autu (imali su i PN, remontujuću ali bez pipka i nalijezuca povrsina je pod uglom). a ono što nisam bio siguran je ima li novi tip remontujuća?
Flegma- OHV 663ccm 21ks
Mislim da nema. Kupiš dve, pa jednu imaš za rezervu. Ustvari ti imaš i plin, ne treba ti onda.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
Ista je i za Yugo i za Floridu. I za 101.
Kako su koju domaću fabriku uspevali da unište i dovedu do neisplativosti proizvodnje, tako su uvodili i te strane delove. Italijanska pupma, rumunski lim, rumunski anlaser, češki anlaser, korejska tabla, češki alternator, Ladin točak i na kraju naravno krah domaće autoindustrije.
Kako su koju domaću fabriku uspevali da unište i dovedu do neisplativosti proizvodnje, tako su uvodili i te strane delove. Italijanska pupma, rumunski lim, rumunski anlaser, češki anlaser, korejska tabla, češki alternator, Ladin točak i na kraju naravno krah domaće autoindustrije.
i ne paše stari tip gdje je NT bila i obrnuto?
Flegma- OHV 663ccm 21ks
Stari tip pogoni čelična šipkica, čiji kraj klizi po bregu vratila za pogon pumpe (tu šipkicu nije loše promeniti jer se kraj malo potroši s vremenom, iako je čelik tvrd, cementiran). Kod tebe je verovatno i izolator drugačiji (pod drugačijim uglom), pošto je pumpa pod drugačijim uglom. Novi tip pumpe pogoni poluga koja je već na samoj pumpi. Znači nemoj komplikovati, nego ugradi pumpu kakva se ugrađivala fabrički za taj model Gledaj da nove zaptivke budu iste debljine kao i stare, da ne remetiš protok pumpe (ovo je bitno bar kod starog tipa).
Može i PTZ ako ti je BCD skupa. Ova: PUMPA GORIVA FLORIDA 3478 PTZ SLOVENIJA
I ova PTZ ti je remontujuća, kao što si hteo.
Može i PTZ ako ti je BCD skupa. Ova: PUMPA GORIVA FLORIDA 3478 PTZ SLOVENIJA
I ova PTZ ti je remontujuća, kao što si hteo.
Montirao sam vec ovu BCD, nego onako pitam, da znam.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
Vozi i uživaj. Služiće te dugo.
Pozdrav ljudi...Crkla mi je pumpa za benzin na kecu bila je ona slovenacki bofluk stari tip je sa osovinicom,e sad me zanima dali je bolja novi tip sa kljunom ona BCD italijanska sto se fabricki ugradjivala ili da kupim teleoptikovu ali i nje ima neke dve vrste sa onom plastokom izmedju membrana i bez te plastike pa me zanima sta je bolje staviti plin nemam vozim samo na benzin????
MARKO.M- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 284
Godina : 32
Datum upisa : 15.11.2019
Mislim da je pravi savet da uzmes elektricnu koje su se u praksi puno bolje pokazale u svim aspektima
Nesto mi te elektricne ne ulivaju poverenje verovatno su na nasem trzistu sve kineske.....nebi da me to negde ostavi na putu
MARKO.M- OHV 843ccm 34ks
Pa kad bi poredili nekadasnji kvalitet i kineske slozio bih se, ali sada u praksi su se te kineske bolje pokazale. Ali ako hoces mehanicku, nisam neki strucnjak ali mislim da se noviji tip bolje pokazao koliko sam cuo od drugih. Ali potvrdice ti jos neko mozda iskustvo
A sta mislis za teleoptikovu?
MARKO.M- OHV 843ccm 34ks
Nemam ja stvarno licnih iskustava sa razlicitim proizvodjacima, nisam nikad koristio mehanicku pumpu, a samo jednom sam menjao neku novi tip pre par godina, ali taj auto vise nije ni u zivotu.
Strana 10 od 10
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu