Re atest plina
+58
Aleko2141
dimmu
ZAC
Sima21
ilija94
bane90
MarkoIrmes
Petar
nesa-zeka
Nikola I.
jollyjumper
fox_87
ristivoje
Tatamata
boravirus
martin koral IN
Jandro
Baggiolinho
VPetar
Nikola NS
zeleni macak
d.stole
Zuty
Misty
aleksaa
machak99
toda
dragan79
Kum Ruzvelt
Marko Zemun
pilip
kokisa82
YUgisa
Milos
mmarkoo
srki79
Mitke
Yuger 1.1
zile
Miljan
baki001
deki27
teslaboj
slobodan271
banebg81
preza-trajce
robulovic1
darko-san
zastava 128
USKE
nenad_jj
Crazy128
charjek
castiel-87
Alex
Predrag B.
YugoM55
miljanxXx
62 posters
Strana 14 od 18
Strana 14 od 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: Re atest plina
Ko je radio skoro reatest plina potrebna mi je informacija jedna-
Uradio sam reatest i registrovao kola a da pritom nigde nisam dobio plavi karton gde pise dokle vazi kao sto sam imao, vec samo imam originalnu potvrdu gde pise od do koliko vazi, e sad da li da idem negde i trazim karton ili se sad vozi na potvrdu, informacije samo iz prve ruke ko zna-
Uradio sam reatest i registrovao kola a da pritom nigde nisam dobio plavi karton gde pise dokle vazi kao sto sam imao, vec samo imam originalnu potvrdu gde pise od do koliko vazi, e sad da li da idem negde i trazim karton ili se sad vozi na potvrdu, informacije samo iz prve ruke ko zna-
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Mom caletu su rekli da sad mora da se vozi na potvrdu i to samo originalna vazi, ne moze ni kopija...
Znaci to je to, hvala.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Nema na cemu, on je u cetvrtak radio ako se dobro secam
Ja sam danas, utorkom rade kod nas u AMS.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Pitao me je Miljan za tvoj slučaj. Odgovorio sam mu detaljno. Mrzi me da kucam ponovo pa neka ti prosledi odgovor
Predrag B.- SOHC 1498ccm 85ks
- Broj poruka : 6738
Godina : 38
Datum upisa : 14.09.2012
Prosledio je ceo odgovor, i to je to na potvrdu. Hvala.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Je istina da sada ima nekih ogranicenja u vezi boce koja ide u auto?Cuo sam da nesto sada ne dozvoljavaju velike boce u zastavu...
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Jel radio neko skoro reatest sa vecom bocom od 30-40 litara u zastavi?
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Ja sam u septembru odradio reatest sa bocom od 40 litara bez problema.
MarkoIrmes- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 651
Godina : 31
Datum upisa : 02.09.2015
MarkoIrmes ::Ja sam u septembru odradio reatest sa bocom od 40 litara bez problema.
jel imas neke vidljive modifikacije na autu?jel si imao prepravke na plinskoj instalaciji?koliko je kostao reatest?
bane90- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 382
Godina : 34
Datum upisa : 15.05.2011
Vidljive baš i ne - ručica menjača promenjena, stavljen metal umesto kobre tamo kod menjača, trolisni gibanj i nešto kraće opruge, ali ne mnogo, ne vidi se na oko... Osim ako si Yugiša ili Miljan
Jedino što sam zamenio onaj multiventil na boci jer je prethodni crkao, reče mi majstor na reatestu ćuti da si bilo šta radio i to je to, sve prošlo bez problema.
Jedino što sam zamenio onaj multiventil na boci jer je prethodni crkao, reče mi majstor na reatestu ćuti da si bilo šta radio i to je to, sve prošlo bez problema.
ja cu morati bocu da menjam, atest istice zajedno sa njenim atestom...
bane90- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 382
Godina : 34
Datum upisa : 15.05.2011
To da. Meni boca u tom trenutku isticala za 4 godine, i nisam dobio reatest na 5 nego na 4 godine...
Tako to i ide koliko ti traje boca toliko i dobijes atest. Maksimum sto se moze dobiti je 5 godina atest, a minimum onoliko koliko boca vazi.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Ljudi jel zna neko koliko kosta skidanje plina ili potpuno nova ugradnja ? Skala 55 u pitanju....sadasnji atest istice za 5 meseci , ali posto istice registracija vrlo vlo uskoro onda da bih produzio registraciju moram ili ponovo celu ugradnju ili da ga skidam pa da menjam saobracajnu....
ilija94- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 190
Datum upisa : 04.11.2013
oko 250e - 270e su cene po Subotici za novu ugradnju...
Pa ne moze u Beogradu da bude jeftinije sigurno....skupo.....
ilija94- OHV 843ccm 34ks
Moze, veca konkurencija servisa
Ali nije, evo gledam sada cene http://www.lovatogas.co.rs/ugradnja-plina-cena 250, http://autogasgta.rs/cenovnik/ 230... itd to ti je sve oko 250e uglavnom..
Ma....neka je konkurencija veca , a ne zna se ko je gori....
U svakom slucaju skupo , zvacu neke da pitam pa da vidim sta ce da kazu , najverovatnije ide u zaborav....
U svakom slucaju skupo , zvacu neke da pitam pa da vidim sta ce da kazu , najverovatnije ide u zaborav....
ilija94- OHV 843ccm 34ks
Za skidanje plina ne znam cene, ali sam cuo da mnogi sami skinu, samo odu do nekog servisa da im izdaju papire kao da je servis to radio, pa to plate tj "caste"
Na zalost u nasoj drzavi ista je cena reatesta kao i skidanja plina.Sto se skidanja tice sve jedno je da li ga ti skidas ili neki ovlasceni servis cena je propisana od strane drzave.
Tako da ako ga sam skidas i ako neko hoce da ti da tu potvrdu kao da je servis skidao onda placas istu cenu ako da su ti oni skidali znaci njima je propisana cena i oni moraju toliko da ti naplate a kada im vec placas onda neka i skidaju.
Ako reatestiras plin onda tehnicki prolazis ako prodjes a ako ga skines onda gledaju svaku pa i najmanju sitnicu to jest auto mora da ti bude cista fabrika i sve rupe i rupice koje su bile ostale posle skidanja plina moraju da budu zatvorene znaci da se uopste ne vidi da je tu bio plin.
Sve ovo znam zato sto je moj komsija odlucio da skine plin i na tehnickom su ga vratili zato sto mu na autu nije imala zastitna obloga na suvozacevom spoljnom retrovizoru a posto pomenuta obloga nema da se kupi morao je da kupi ceo novi retrovizor.
Sto se tice cele nove ugradnje ne moras to da radis vec ti samo promene bocu i ventil na njoj i ako treba creva,rasprskivac i prekidac ti ostaju tvoji,ako imas teleskopske sipke ili kolevku ispod boce i oni ostaju ako nemas onda moraju i to da ti ugrade...
Tako da ako ga sam skidas i ako neko hoce da ti da tu potvrdu kao da je servis skidao onda placas istu cenu ako da su ti oni skidali znaci njima je propisana cena i oni moraju toliko da ti naplate a kada im vec placas onda neka i skidaju.
Ako reatestiras plin onda tehnicki prolazis ako prodjes a ako ga skines onda gledaju svaku pa i najmanju sitnicu to jest auto mora da ti bude cista fabrika i sve rupe i rupice koje su bile ostale posle skidanja plina moraju da budu zatvorene znaci da se uopste ne vidi da je tu bio plin.
Sve ovo znam zato sto je moj komsija odlucio da skine plin i na tehnickom su ga vratili zato sto mu na autu nije imala zastitna obloga na suvozacevom spoljnom retrovizoru a posto pomenuta obloga nema da se kupi morao je da kupi ceo novi retrovizor.
Sto se tice cele nove ugradnje ne moras to da radis vec ti samo promene bocu i ventil na njoj i ako treba creva,rasprskivac i prekidac ti ostaju tvoji,ako imas teleskopske sipke ili kolevku ispod boce i oni ostaju ako nemas onda moraju i to da ti ugrade...
Poslednji izmenio alex1974 dana Pet 17 Mar 2017, 22:55, izmenjeno ukupno 1 puta
Alex- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 28.03.2011
Skidanje je koliko znam 6000 RSD.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Mozda zavisi od auta komsija je skidao na vectri i kaze da je ista cena kao i da je uradio reatest,izgleda da se zeznuo sada se opet raspituje oko ugradnje plina u isti auto iz koga ga je skinuo
Alex- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 28.03.2011
Strana 14 od 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Ledi mesac plina
» Stelovanje plina od "0"
» Ugradnja plina u z 101
» Kompresija od plina
» Povecana potrosnja plina ?
» Stelovanje plina od "0"
» Ugradnja plina u z 101