Re atest plina
+58
Aleko2141
dimmu
ZAC
Sima21
ilija94
bane90
MarkoIrmes
Petar
nesa-zeka
Nikola I.
jollyjumper
fox_87
ristivoje
Tatamata
boravirus
martin koral IN
Jandro
Baggiolinho
VPetar
Nikola NS
zeleni macak
d.stole
Zuty
Misty
aleksaa
machak99
toda
dragan79
Kum Ruzvelt
Marko Zemun
pilip
kokisa82
YUgisa
Milos
mmarkoo
srki79
Mitke
Yuger 1.1
zile
Miljan
baki001
deki27
teslaboj
slobodan271
banebg81
preza-trajce
robulovic1
darko-san
zastava 128
USKE
nenad_jj
Crazy128
charjek
castiel-87
Alex
Predrag B.
YugoM55
miljanxXx
62 posters
Strana 6 od 18
Strana 6 od 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Re atest plina
U pravu je sto kaze jedan moj poznanik : "Dok god je ovaca, bice i vune". Ali cesto se pitam dokle cemo mi biti ovce i zrtveno jagnje, a vlada i drzava da prikuplja vunu od nas? Umesto da bude obrnuto.
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Uradio sam atest, da vam kazem ovo je jedna velika zajebancija, u negativnom smislu
Sam proces je trajao 6 ipo sati, hteo sam da bijem redom onaj narod.
Ali srecom imao sam ekipu od 5 ljudi jos koji cekaju pa smo delili muku.
Elem, proces je standardni traze pisu slikaju snimaju.
To traje nekih 15 minuta.
I onda sledi cekanje satima i satima a niko ne zna zasto.
Na kraju dolaze mi pricom da ne vide homologaciju isparivaca
I kao citavo ce da mi ucine da se pomuce da nadju od pre taj broj.
Slobodno sam im reko evo skidajte ceo motor, radite sta ocete, to nije moj posao.
I kao Bog zna kako se izvinjavaju.
Nisam jedini, svi su tako cekali oko 6, 6 ipo sati sto je uzasno. Barem da kazu dodjite tad i tad, ali ne, oni kao rade a vi sedite i cekate nesto.
Znaci proces je
odlazak i popunjavaju tamo nesto
uplatnica i uplatite
beleze i slikaju
nenormalno cekanje iz nekog razloga
lepljenje nalepnice jedne(na zadnjim vratima na delu ispod brave je zalepio) i davanje papirceta jednog koje mora da se nosi uz staro uverenje od prvog atesta da bude u kolima!
A nemoguce je za jedno uverenje, ajde da kazem 5, treba 6 sati, da provere i odstampaju sablonski. No eto..
Eto to bi bilo to, radi se inace o masinskom KG. Ko moze neka ih zaobidje u nekom AMSSu ili negde
Sam proces je trajao 6 ipo sati, hteo sam da bijem redom onaj narod.
Ali srecom imao sam ekipu od 5 ljudi jos koji cekaju pa smo delili muku.
Elem, proces je standardni traze pisu slikaju snimaju.
To traje nekih 15 minuta.
I onda sledi cekanje satima i satima a niko ne zna zasto.
Na kraju dolaze mi pricom da ne vide homologaciju isparivaca
I kao citavo ce da mi ucine da se pomuce da nadju od pre taj broj.
Slobodno sam im reko evo skidajte ceo motor, radite sta ocete, to nije moj posao.
I kao Bog zna kako se izvinjavaju.
Nisam jedini, svi su tako cekali oko 6, 6 ipo sati sto je uzasno. Barem da kazu dodjite tad i tad, ali ne, oni kao rade a vi sedite i cekate nesto.
Znaci proces je
odlazak i popunjavaju tamo nesto
uplatnica i uplatite
beleze i slikaju
nenormalno cekanje iz nekog razloga
lepljenje nalepnice jedne(na zadnjim vratima na delu ispod brave je zalepio) i davanje papirceta jednog koje mora da se nosi uz staro uverenje od prvog atesta da bude u kolima!
A nemoguce je za jedno uverenje, ajde da kazem 5, treba 6 sati, da provere i odstampaju sablonski. No eto..
Eto to bi bilo to, radi se inace o masinskom KG. Ko moze neka ih zaobidje u nekom AMSSu ili negde
teslaboj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Godina : 35
Datum upisa : 07.10.2012
Samo da obavestim ljude da sam danas radio tehnički i da tamo traže papir o reatestu plina.Original su pogledali i fotokopirali (kopija ostaje kod njih).Bez te potvrde se i dalje nemože uraditi tehnički pregled,pošto se provlače glasine da je uredba o reatestu ukinuta.
slobodan271- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 73
Datum upisa : 24.01.2013
drugar je bio da mu preprave komponente vezane za plin(da mu podignu bocu,...)
premestili su mu cep za tocenje,bio mu je na limariji...
preko su stavili neko parce plastike,rekli su mu da zalepi neku nalepnicu kad stigne u bor...
sad navodno ne sme da bude na limariji...
evo gde su mu prebacili,napeto je crevo za benzin,ako treba da skine crevo za benzin nmz to da uradi...
em mu nisu nastelovali plin,ostalo je odvrnuto skroz,nije uspeo da se vrati do Bora,morao je sam da steluje plin...
premestili su mu cep za tocenje,bio mu je na limariji...
preko su stavili neko parce plastike,rekli su mu da zalepi neku nalepnicu kad stigne u bor...
sad navodno ne sme da bude na limariji...
evo gde su mu prebacili,napeto je crevo za benzin,ako treba da skine crevo za benzin nmz to da uradi...
em mu nisu nastelovali plin,ostalo je odvrnuto skroz,nije uspeo da se vrati do Bora,morao je sam da steluje plin...
miljanxXx- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 10127
Godina : 31
Datum upisa : 07.01.2012
Kakvi dijabolci, izbuse ti pola auta... poserem se na plin
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
najveci problem je sto je on farbao ceo auto prosle godine,i sad mora opet da se muci oko te rupe...
i pitanje je da li ce uradeti to kako treba...
i pitanje je da li ce uradeti to kako treba...
"Majstori" su čudo!Stvarno čovek treba da vodi računa kod koga ide da sređuje auto.Ali ovo što su mu uradili je kriminal.Za rupu će morati kod nekog dobrog limara/farbara a evo slike kako može da postavi priključak za punjenje na branik.Ovo je slika sa mog Yuga,mada mislim da može i na braniku 101 da se odradi isto.Ja sam prošao reatest bez problema,i važno je možda da kažem za one koji nisu informisani.To reatestiranje se neće ukinuti,možda pojeftini za nepunih 400 dinara.Jedino što će davati kao popust je besplatan tehnički nakon reatesta.Tako je bar izjavio pomoćnik ministra Mirković u emisiji SAT prošle nedelje.
slobodan271- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 73
Datum upisa : 24.01.2013
Stvarno kriminal kako su mu zabusili auto
Pa zar nije logicno da ne diraju lim, koji ce kad tad isecen da krene da truli.
Meni stoji na dubokom braniku/spojleru kako se vec zove, pozadi stoji izmedju svetla za rikverc i maglu. NIsta ne smeta, cak se i ne vidi, crni zatvarac na crno.
Pa zar nije logicno da ne diraju lim, koji ce kad tad isecen da krene da truli.
Meni stoji na dubokom braniku/spojleru kako se vec zove, pozadi stoji izmedju svetla za rikverc i maglu. NIsta ne smeta, cak se i ne vidi, crni zatvarac na crno.
teslaboj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Godina : 35
Datum upisa : 07.10.2012
Ja ne znam kom magarcu padne na pamet da tako ljudima busi kola
Meni stoji ispod branika, sa leve strane, kao sto su njemu sad namestili. A da mi je neki majmun izbusio kola, gadno bi se proveo
Meni stoji ispod branika, sa leve strane, kao sto su njemu sad namestili. A da mi je neki majmun izbusio kola, gadno bi se proveo
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
meni je u rezervoaru tako da se ne vidi uopste tako mi stavili fabricki, taman posla da mi busi lim pa tacno bi isto postupio kao mitke:kuc:
zile- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 933
Godina : 29
Datum upisa : 03.08.2012
Čep sme da bude na limariji, ali ventilacija mora da se reši uz pomoć T račve.
Predrag B.- SOHC 1498ccm 85ks
- Broj poruka : 6738
Godina : 38
Datum upisa : 14.09.2012
ukoliko se kilaza vozila pre prepravke plina i posle prepravke plina ne slaze potrebno je zameniti saobracajnu
pa sigurno ce se razlikovati,nemoze da se ne razlikuje...
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
E ovako.Danas sam bio na atestu za plin.Dosli su ljudi iz AMSS i prvo sto su mi rekli skidaj vizir ja ga pocepao.I onda su pocela druga prigovaranja (odnosno nas zakon).Da pocnem od bocnih zmigavac(belih), prednjih (belih), zadnjih stopki (belih),suknjice od in-a, retrovizori pomerni napred, auspuh i tako neke gluposti.Vrhunac svega je bio kada mi je rekao da moram za sve to da radim atest.Onda je otisao ispod kola i video brezone od sedista i rekao da to ne moze tako da to nisu Yugova sedista...Napomenuo mi je da sve mora da bude fabricki.Kada sam ga pitao za atest za stakla rekao mi je da to ne postoji sad ko koga pravi budalom.Ali me je na kraju pustio.Sutra mi je ostao jos tehnicki. Yugisha ako nije za ovu temu ti prebaci gde treba.
Yuger 1.1- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 72
Godina : 30
Datum upisa : 30.07.2012
Prvo bih ga napuysio kada bi poceo da mi kenja za migavce, pa onda za sve ostalo, jer on je tu da gleda plin, a ne sedista i bele migavce.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Da li mora da se radi reatest ako sam radio atest pre 2 godine i vazi mi 5
srki79- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 87
Godina : 45
Datum upisa : 26.02.2013
Ne, to je samo za ove koji su imali 10 godina...
Cek cek, koja je to sada fora da ne smes da imas bele migavce?
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Sviranje k*r*u za male pare. Mozda na tehnickom mogu da te zezaju za to, ali na atestu plina nema pravo nista da ti pametuje...
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
sto bi ovde u nisu rekli oni su " netepani" koje smo mi ovce, digla se prasina oko reatesta, oni pustili clanak u novinama da to kao ne vazi I da se vraca na staro tj, ko ima na 10god tolkiko mu I vazi I ljudi se umirili, a kad odes na tehnicki oni samo kazu da nisu dobili zvanican dopis I da ipak mora reatest. sta je sledece? koji ti je model zastave? gume po katalogu 145/ 80, akumulator 45ah, sijalice balonke...
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Sto bi zezali kada imam narandzaste sijalice i sve je isto kao i pre samo sto je plastika bela? E jedva cekam sledeci tehnicki da vidim da li ce mi to reci
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
Gume po katalogu mene smaraju godinama... Kad sam zvao da pitam da atestiram, ako je obim u toleranciji od 3%, nije problem, nema veze sto sam ja pitao za 195 sirinu gume
Ajde onda svi da vratimo fabricke 145/80 sa celicarama, trapove u pluscinu pa kada ga pogledam od pozadi, dodje mi da ga prodam i kupim trotinet
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
samo sto ce za trotinet da ti traze da ponovo polazes vozacki I svake godine da im uplatis koju kintu onako zato sto oni tako kazu
mmarkoo- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 111
Datum upisa : 10.12.2012
Strana 6 od 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» Ledi mesac plina
» Stelovanje plina od "0"
» Ugradnja plina u z 101
» Kompresija od plina
» Povecana potrosnja plina ?
» Stelovanje plina od "0"
» Ugradnja plina u z 101