Problem sa paljenjem??
+16
ristivoje
ZAC
kokisa82
charjek
bane90
Duki
Avijatichar
toni79
Shoxy
YugoKoral55
Crazy128
Predrag B.
jugi
Nikola NS
Sima21
Milos
20 posters
Strana 9 od 11
Strana 9 od 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
ZAC- DOHC 1581ccm 103ks
- Broj poruka : 14369
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Re: Problem sa paljenjem??
Ugradiću ti pomoćne točkove Elem,meni su te lampice pocele da blinkaju u sred saobraćajnog špica na Brankovom mostu iako je ulje menjano relativno skoro zbog glupog davača pritiska koji je procureo To ti je ispod gumene kapice u crvenom krugu. Ako tu pusta,onda je i on za zamenu.
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
I da kazem samo za ovaj problem, ja mislim da je njemu svo vreme bio los redosled kablova, zbog samo jedne svecice je nemoguce da ne moze da upali ili da neki znak.
Stirba ne zbog tog, nego ne vozi on 16v nego 8 itd, ali nema veze.
Stirba ne zbog tog, nego ne vozi on 16v nego 8 itd, ali nema veze.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Mislis ako pusta ulje?ristivoje ::Ugradiću ti pomoćne točkove Elem,meni su te lampice pocele da blinkaju u sred saobraćajnog špica na Brankovom mostu iako je ulje menjano relativno skoro zbog glupog davača pritiska koji je procureo To ti je ispod gumene kapice u crvenom krugu. Ako tu pusta,onda je i on za zamenu.
Razmislicu jos za svecice..prvenstveno mi trebaju sigurne svecice, koje dugo traju i dobro pale..ZAC ::Pazite ljudi..poenta je sto se kod nas na trzistu lako moze kupiti kopija NGk, Bosch.... itd...a ta kopija ej lozija od Bosne...zato uvek bolje Bosnu nego kopiju izvikanih svecica...ili uzmi, kao sto rekoh eyquem i miran si...nema ih preterano na nasem trzistu pa nisu interesantne na za laznjake...kupis njih i znas da je original..
YugoKoral55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 673
Godina : 27
Datum upisa : 24.05.2013
Da,skini tu gumenu kapicu i vidi da li pušta ulje.
To izgleda sasvim ok,kod mene je curkalo poprilično. Ponavljam,ulje i filter zameni što pre.
Onda imaš gremlina u instalaciji. Uzmi probnu lampu pa nakači na klemu plus a drugi kraj tu na davač. Dok motor ne radi ona će sija, kad upali mora se ugasi. Ako se bude ugasila onda ti je davač ok a instalacija oguljena pa prespaja negde.
Mislis bilo koju lampicu?
Može bilo koja od 3 do 5w samo da nije Led. Ona od prednje pozicije iz fara može. Samo je nakačiš.
Probam sutra..samo da ne pobrkam + i - posto je sijalica uska..valjda necu
Nema veze. Kako god da joj polove postaviš radiće. To je žarulja, nije led pa da su joj polovi bitni.
Probam sutra pa javljam..
I problem lampice za ulje je resen..
Zica koja ide na davac je bila trula..pa nije pravila dobar kontakt..stavljena nova buksna..i uradjen test sa sijalicom..kada je auto ugasen..lampica svetli..kada se auto upali lampica se ugasi..naravno na km satu se gasi kada se upali..
Zahvaljujem se svima na pomoci, strpljenju i vremenu koje su ulozili u resavanje ovog problema..
Zica koja ide na davac je bila trula..pa nije pravila dobar kontakt..stavljena nova buksna..i uradjen test sa sijalicom..kada je auto ugasen..lampica svetli..kada se auto upali lampica se ugasi..naravno na km satu se gasi kada se upali..
Zahvaljujem se svima na pomoci, strpljenju i vremenu koje su ulozili u resavanje ovog problema..
Mislim da mu se i ona ugasila resavanjem ovog problema?
Duki- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 40
Godina : 29
Datum upisa : 24.11.2014
Duki je u pravu..i ona se ugasila..izgleda da su iz nekog razloga vezane..mozda zato sto je americki km sat..takodje sam primetio kad stavim na kontakt i spustim rucnu lampica od rucne i dalje sija..a ugasi se kad upalim auto..zasto je to tako pojma nemam ..na Teleoptikovoj tabli se na kontaktu gasila kad je spustim, mislim rucnu..
Tako je na osmici bilo na stari km sat, Mađarski. Al kasnije sam utvrdio da je instalacija prevezana al to mi više nije bilo bitno jer sam ugradio specijalov sat sa obrtomer a on nema taj signal.
To je znak upozorenja,da nesto nije uredu..pali se kad nije nesto ok sa motorom,kad su istrosene kocnice napred i kad je povucena rucna
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Nego neka mi neko kaže, kako da razdvojim signal za manjak ulja u boci i potrošene pločice od signala za ručnu? jel treba nešto da mesarim oko sat ili oko džeka?
To mi nesto i nije bitno..ne gasi samo na kontaktu..cim upalim auto sve je ok..
Madjarski sat sam stavio umesto Teleoptikovog..zato sto mi umesto onog ! pise BRAKE i jos nekih sitnica..signalizatora nevezanog pojasa..
Pitanje je da li uopste mozes da odvojis signal za manjak ulja u boci i potrošene pločice od signala za ručnu..
Madjarski sat sam stavio umesto Teleoptikovog..zato sto mi umesto onog ! pise BRAKE i jos nekih sitnica..signalizatora nevezanog pojasa..
Pitanje je da li uopste mozes da odvojis signal za manjak ulja u boci i potrošene pločice od signala za ručnu..
Trebalo bi da može, negde na forumu je pisalo o tome. I ja imam takav sat na yugića. Na jedan signal skroz gornji piše brake, na najdonji brake pad. A kad spustim ručnu gasi se brake a kad pritisnem plovak na čepu pali se ista, a trebalo bi najdonja. Moraću to da proverim ovih dana.
BRAKE je za rucnu i signal nedovoljnog nivoa kocione tecnosti. Noviji tip te Madjarske table ima BRAKE PAD dole a BRAKE gore, lampica za rezervu goriva je u sklopu kazaljke, kao mala dioda. BRAKE PAD je samo za signal istosenosti kocionih plocica.
Nisam citao sve, jesi li resio problem, je l' upalio Jugo?
Inace, zasto centriras sve slike i klipoveo koje postavljas?
EDIT: Inace, i kod mene na kontaktu svetli BRAKE iako rucna nije povucena, takav tip table.
Nisam citao sve, jesi li resio problem, je l' upalio Jugo?
Inace, zasto centriras sve slike i klipoveo koje postavljas?
EDIT: Inace, i kod mene na kontaktu svetli BRAKE iako rucna nije povucena, takav tip table.
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Strana 9 od 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» problem sa paljenjem
» Problem sa paljenjem
» Problem sa paljenjem
» Problem sa paljenjem Koral In-a
» Problem sa paljenjem
» Problem sa paljenjem