Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
+8
YUgisa
Zuty
nenad_jj
tempo gti
novmaher
ZAC
Mitke
junior45
12 posters
Strana 13 od 13
Strana 13 od 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
Pa kako god da je, uvek je problem kacenje poluge sto ide ka napred, jer napred na polusasiji nema nigde neko mesto gde bi mogao da zakacis bez varenja plus je sa desne strane problem sa rezervoarom i ulivnim crevom.
Ja mislim da je vise na zastavin fazon nego na multilink,mislim da nema napred tu osovinu..al je dosta jace,i verujem bolje konstruisano..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Re: Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
Za korolu ne nadjem na netu, a Mazdino je slicno ovom sa Delte, ima tako napred polugu
Ajde pogledacu kod drugara kad budem dosao kuci,al na mazdu znam da se ceo zadnji deo srafi..ima i toyotu,pa cu i nju pogledati..
Dzabe se srafi kad kod Yuga nemas gde da usrafis
Naprave se nosaci,ko ludi nick iz BOM
Da ali to mora da se vari a kad varis onda ti bas svejedno da li ces da varis nosace ili novu gredu ili nesto slicno
Similar topics
» Ugradnja opruga umesto gibnja na zadnjoj osovini na Skali 55, potrebne modifikacije, prednosti i mane...
» Odredjivanje limita spustanja prednjice i zadnjice uz zadrzavanje adekvatnog funkcionisanja trapa Yugo/Florida/Z101
» Duzina opruga i razlike izmedju Yuga i Z128.
» Ugradnja ficinih i peglicinih opruga, skracivanje fabrickih. Uparivanje amortizera sa oprugama.
» Opruga Yugo 55-javlja se buka
» Odredjivanje limita spustanja prednjice i zadnjice uz zadrzavanje adekvatnog funkcionisanja trapa Yugo/Florida/Z101
» Duzina opruga i razlike izmedju Yuga i Z128.
» Ugradnja ficinih i peglicinih opruga, skracivanje fabrickih. Uparivanje amortizera sa oprugama.
» Opruga Yugo 55-javlja se buka
Strana 13 od 13
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu