Opruga Yugo 55-javlja se buka
2 posters
Strana 1 od 1
Opruga Yugo 55-javlja se buka
Posto ne nadjoh nista slicno ovom mom problemu otvorih novu temu:Danas kad sam isao do grada i na nekim prelazima,neravninama,malim rupama cuje se neki cudan zvuk "tojnnng"
dodjem kuci mislio sam da je auspuh nije,stisnem prednju levu stranu auta nista (posto mi se ucinilo da se cuje negde napred),stiskam prednju desnu i ponovo se ponekad cuje taj zvuk.Ustanovim da je to u pitanju opruga koja proizvodi te zvukove,kao da omane ona sa necega pa zveci-zvekne.E sad da li je neko imao slican slucaj sta je tu u pitanju?
Unapred zahvalan
EDIT: Dopunjen naslov. YUgisa
dodjem kuci mislio sam da je auspuh nije,stisnem prednju levu stranu auta nista (posto mi se ucinilo da se cuje negde napred),stiskam prednju desnu i ponovo se ponekad cuje taj zvuk.Ustanovim da je to u pitanju opruga koja proizvodi te zvukove,kao da omane ona sa necega pa zveci-zvekne.E sad da li je neko imao slican slucaj sta je tu u pitanju?
Unapred zahvalan
EDIT: Dopunjen naslov. YUgisa
charjek- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1005
Datum upisa : 20.01.2012
Re: Opruga Yugo 55-javlja se buka
gledao sam,ali se ne vidi da je pukla.stavljao sam ruku na nju dok neko ljulja auto i tacno kad se cuje to tojnng onda i ona zavibrira...
Re: Opruga Yugo 55-javlja se buka
Pa jedino da vidis kako lezi gore u solji
kako to mogu videti?
Similar topics
» Oslanjanje na zadnjoj osovini, Florida vs Yugo/Z101, ugradnja opruga pozadi na Yuga
» cudna buka
» Buka iz zadnjeg lonca
» Jeftino spustanje auta - secenje opruga i caure, problemi i resenja
» Dimenzije opruga ventila
» cudna buka
» Buka iz zadnjeg lonca
» Jeftino spustanje auta - secenje opruga i caure, problemi i resenja
» Dimenzije opruga ventila
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu