Rasprava o isplativosti ugradnje plina
+11
Petar
charjek
radovan018
YUgisa
ZAC
Crazy128
Mitke
teslaboj
zeleni macak
Miljan
Zuty
15 posters
Strana 1 od 3
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Rasprava o isplativosti ugradnje plina
Nikola NS ::Nema nigde fals vazduha sigurno.Taj karb sam kupio nov,navodno nikad montiran i auto ....
Hoces da kazes da si NOV karburator upropastio sa plinom?
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Re: Rasprava o isplativosti ugradnje plina
Sto sam ga upropastio?Stavljen je samo mesac odgore koji se skida,a auto se vozi i na benzin.
Nikola NS- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1321
Godina : 31
Datum upisa : 26.07.2013
Aha...nisi busio telo karba...onda ok... I baci to iz kola sto pre, pre nego sjebes i motor.
Nista nije buseno Cika Zac,ne trosi nam svima auto 5 litara
ZAC ::Aha...nisi busio telo karba...onda ok... I baci to iz kola sto pre, pre nego sjebes i motor.
Pazi da se ne sjebe od plina... Nisi u pravi, to sam ti rekao vec milion puta i reci cu ti jos 3 miliona puta ako treba dok ne ne skapiras da nisi u pravu.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Nece nece, sedistima ventila najvise odgovara suvi plin...
`94 sam radio kod Loneta u Zemunu...a kasnije na starom sajmistu u Renou...ni sam neznam koliko glava motora smo radili zbog plina...nezna im se broj. tako da mozes ti da mi govoris koliko hoces, ja znam iz licnog iskustva.
`94 sam radio kod Loneta u Zemunu...a kasnije na starom sajmistu u Renou...ni sam neznam koliko glava motora smo radili zbog plina...nezna im se broj. tako da mozes ti da mi govoris koliko hoces, ja znam iz licnog iskustva.
Posle koliko km?
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Pa neznam sad, davnoi je bilo..ali bile su razlicite kilometraze. danas je malo drugacije, danas na motore predvidjene za plin ugradjuju titanijumska sedista i ventile koji su od drugacijeg materijala nego ranije. Takvi motori mogu da rade normalno na plin.
Poslednji izmenio ZAC dana Sub 06 Dec 2014, 19:27, izmenjeno ukupno 1 puta
Kad budes vozio auto na plin, tad ces moci da mi pricas o tvom iskustvu o plinu i mozda ga prihvatim. Stete sedistima ventila i sta, sjebe ga odma i sada? Ostavices auto u nasledstvu unucima da ga oni voze jos 100 godina pa je bitno da predje milion, ne kapiram? Pa onda kupi mecku cigansku zelju, i preci ce milion, i moci ces da je ostavis unucima pa i oni da je ostave svojim unucima A i samo mi reci na kojoj kilometrazi to sjebe glavu? Dakle okvirna kilometraza me zanima. A kad mi to kazes, onda mi reci koliko kosta da se glava uradi komplet, a ako ne znas reci cu ja tebi. Pa opet kad pretvorimo u racunicu OPET I OPET SE ISPLATI.
Sada ovo sto cu reci, nisam 100 % siguran, ne secam se tacnog podatka, ali ako sam u pravu, tim starijim kolima steti i bezolovni benzin, istim tim sedistima ventila? Za ovo ako me neko ispravi ako gresim, jer ponavljam nisam 100 % siguran.
Sada ovo sto cu reci, nisam 100 % siguran, ne secam se tacnog podatka, ali ako sam u pravu, tim starijim kolima steti i bezolovni benzin, istim tim sedistima ventila? Za ovo ako me neko ispravi ako gresim, jer ponavljam nisam 100 % siguran.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
ZAC ::Pa neznam sad, davnoi je bilo..ali bile su razlicite kilometraze. danas je malo drugacije, danas na motore predvidjene za plin ugradjuju titanijumska sedista i ventile koji su od drugacijeg materijala nego ranije. Takvi motori mogu da rade normalno na plin.
Ne pitam za danasnje automobile.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Ja znam da se plin isplati,e sad to da zezne motor to vecina govori.Opet poznajem vecinu ljudi koji taj isti auto koji voze na plin skoro nikad ga ne voze na benzin.Ja mog opet koliko toliko vozim na benzin.Sto kaze Mitke,ta ista glava motora nije skupa za Zastavu naspram nekih drugih kola.
Nikola NS opusti se i samo pun gas na plinu
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Dok ne izgore ventili
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ma moze sve, ja licno nikad ga nebi ugradio u svoj auto...treba mi gepek, necu da nosim bombu u njemu, necu da placam ateste i reateste, da menajm boce, da imam problema sa limcicima i nestrucnim majstorima, da radim duple servise na autu, da mi se razvlace spagete od creva i zica pod haubom....ma mislim ima milion razloga protiv...toliko da je glupo i pricati o tome.
Suma sumarum tu nema nikakve ustede... samo problem vise.
Suma sumarum tu nema nikakve ustede... samo problem vise.
Pun gas i polako
EDIT: Zac svako radi onako kako mu odgovara i prema svojim potrebama,tj prema tome koliko vozi.Ko ne vozi mnogo benzin je oke,i ja da prelazim 5000 godisnje ne bih ugradjivao gas jer mi kec trosi 8 litara benzina.
EDIT: Zac svako radi onako kako mu odgovara i prema svojim potrebama,tj prema tome koliko vozi.Ko ne vozi mnogo benzin je oke,i ja da prelazim 5000 godisnje ne bih ugradjivao gas jer mi kec trosi 8 litara benzina.
Poslednji izmenio Nikola NS dana Sub 06 Dec 2014, 19:48, izmenjeno ukupno 1 puta
Bomba u autu, ti ocigledno nisi gledao testiranje te bombe.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Ma procitas jedan od milion ovakvih tekstova i sve ti jasno.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1496139/Ko+ugra%C4%91uje+plinske+boce+u+automobile+.html
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/57/Srbija+danas/1496139/Ko+ugra%C4%91uje+plinske+boce+u+automobile+.html
A na benzin nisi cuo da se neko upalio u toku voznje, da to nema.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
SUS motor je konstruisan za rad na benzin..i tacka.
Gepek u autu treba da sluzi da pomogne vlasniku da preveze stvari i slicno...ako u gepeku imam boce, pa koji ce mi onda auto, vozicu bicikl i voziti sam sebe.
PS: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=21&nav_id=926754
Gepek u autu treba da sluzi da pomogne vlasniku da preveze stvari i slicno...ako u gepeku imam boce, pa koji ce mi onda auto, vozicu bicikl i voziti sam sebe.
PS: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=11&dd=21&nav_id=926754
ZAc ponovo nisi u pravu, i mozes da nabrajas razloge do prekosutra, svako ima svoje zbog cega hoce ili nece da ugradi plin, ali ako po necemu pljujes potkrepi to pljuvanje cinjenicama.
https://www.youtube.com/watch?v=Ff-z1lEmveA
Odgledaj snimak o "bombi" u autu, a kad ga odgledas onda reci sta si video na snimku.
Miljane vidim svi ventili mi pogorese, ma istopio mi se motor ceo od plina! Isto vazi i za tebe kao i za zac-a. Kad pljujes potkrepi cinjenicama, ili batali pljuvanje.
Takodje imas razloge zbog kojih ne ugradjujes plin i ja nemam nista protiv toga, ni ja ga ne bih ugradjivao da prelazim kao ti. Ponovo kazem svako ima svoje zbog cega ce ugraditi ili nece ugraditi plin, i to podrzavam, ali vi koji ga niste uradili niti vozili na njega, nemoj meni da solite pamet o tome.
https://www.youtube.com/watch?v=Ff-z1lEmveA
Odgledaj snimak o "bombi" u autu, a kad ga odgledas onda reci sta si video na snimku.
Miljane vidim svi ventili mi pogorese, ma istopio mi se motor ceo od plina! Isto vazi i za tebe kao i za zac-a. Kad pljujes potkrepi cinjenicama, ili batali pljuvanje.
Takodje imas razloge zbog kojih ne ugradjujes plin i ja nemam nista protiv toga, ni ja ga ne bih ugradjivao da prelazim kao ti. Ponovo kazem svako ima svoje zbog cega ce ugraditi ili nece ugraditi plin, i to podrzavam, ali vi koji ga niste uradili niti vozili na njega, nemoj meni da solite pamet o tome.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Jeste tako je, u redu je, bravo.
Nego kad ga toliko mrzis pa lepo ga zaobidjes i u temama a ne da decku kvaris temu koji trazi savet.
Nego kad ga toliko mrzis pa lepo ga zaobidjes i u temama a ne da decku kvaris temu koji trazi savet.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Hahahahahaahahah...pa ovaj sto je na benzin tiho polako goreo..a ovaj sa plinom kao bacac plamena, pa zamisli da je u nekoj koloni...izgorelo bi jos 10 vozila iza njega....ma uzas...nikada plin...
Mitke odlican link i test... na njemu se lepo vidi sta je plin a sta benzin...daleko bilo.
Mitke odlican link i test... na njemu se lepo vidi sta je plin a sta benzin...daleko bilo.
Citat ispod testa ...
"
Zbog cega je prilikom testiranja vozila na gas, otvoren prtljaznik tog vozila!? Ako je on bio otvoren, plin nebi mogao da izadje napolje, vec bi bio u prtljazniku i postoji mogucnost da bi doslo do eksplozije.. Ispravite me ako gresim!? "
ni meni nije jasno zasto nisu bili isti uslovi za oba auta.
"
Zbog cega je prilikom testiranja vozila na gas, otvoren prtljaznik tog vozila!? Ako je on bio otvoren, plin nebi mogao da izadje napolje, vec bi bio u prtljazniku i postoji mogucnost da bi doslo do eksplozije.. Ispravite me ako gresim!? "
ni meni nije jasno zasto nisu bili isti uslovi za oba auta.
Plin bi izaso ispod auta da je bio zatvoren.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
Ili bi bilo ovako..ovaj je zatvoren
http://topspeed.telegraf.rs/fun-news/9991-eksplozija-iz-vedra-neba-neispravan-tng-uredjaj-najverovatniji-krivac
http://topspeed.telegraf.rs/fun-news/9991-eksplozija-iz-vedra-neba-neispravan-tng-uredjaj-najverovatniji-krivac
Strana 1 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Gde staviti bocu za vodu,posle ugradnje plina
» Potrebna pomoc oko ugradnje CD Playera?
» Rasprava o kvalitetu
» Rasprava o kvalitetu
» Ugradnja plina u z 101
» Potrebna pomoc oko ugradnje CD Playera?
» Rasprava o kvalitetu
» Rasprava o kvalitetu
» Ugradnja plina u z 101
Strana 1 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu