Prodavnice i servisi u SU
+13
Aki91
USKE
djolee cervello
djzecky
bavaria
Bohoc
Miljan
Petar
zeleni macak
sykone
YUgisa
ladisz81
yugodriver
17 posters
Strana 3 od 6
Strana 3 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prodavnice i servisi u SU
ujeeeeeeee Warner? yugo koral? Autotehna ?
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Gde je Autotehna,pri vi put cujem?
yugodriver- SOHC 1116ccm 61ks
- Broj poruka : 1508
Godina : 44
Datum upisa : 27.10.2008
auuu cekaj sad nemozem da se setim imas Volan ) kad se setim napisacu ) (ako se uopste tako zove radnja )
Znam da ima volan!
jako,jako tesko ces naci sa rucnim saughom,svi imaju automatski..........
bavaria- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 408
Godina : 39
Datum upisa : 07.01.2009
Nemoj da mi razocaras
ti bi bas Novi da bude? jer kao Bavarija sto kaze tesko da ce biti mehanicki ia nov
Mora da bude nov jer vise staru ne kupujem,imam loseg iskustva kad kupujes stari,kazu da je odlican sve kako treba i ako stavis onda vidis da si kupio krs
huh pa ako ti se posreci mozda ga iskopas negde ajd ako kojim slucajem budem na buvljaku pogledacu pa ti javljam
Bohoc unapred
Danas gledao sam na buvljaku ima weber nov samo elektronac i kosta 6000 din
Ovako danas smo obisli grad ja i moj komso,i naslismo Novog Webera u Warneru,samo cena je 14000+neki kusur,ja jedini karburator u celom gradu!
Brate 150e? Pa bolje da si uzeo ceo motor sa menjacem za 450e i prodao menjac i tvoj motor za 100e i imao bi nov motor koji ide 3 puta bolje za 400e.
Ali 400 eura ili 150 nije isto,jedva imam sad 150 kamoli sad 450
Bolje da si uzeo ona cetiri paraleno vezana karba za 100e Pa nadam se da ce te taj novi karb dobro sluziti Das mi onaj tvoj sa yuga da ga nafriziram? Salim se naravno
Dacu ti nije nikakav problem,mozes da igras sa njim
Evo momci, mislim da sam otkrio nesto mnogo dobro u SU, nema vise turskih delova za nase Zastavine autice... Prodavnica Auto Shop i servis Bosch u ulici Janka Veselinovica 10. Imaju sve sto mozete zamisliti i naravno sve ide preko narudzbe, dodjes narucis i dobijes, nema vise ma imam samo ovo... Znaci sva prateca oprema za vozila poznatih proizvodjaca... I najbolje od svega sve ima i za EFI Tako da za kablove i zupcaste kaise koje mnogima fale, mozete kupiti ovde, naravno BOSCH Pozz
Ima lka system kablovi?
Verujem da mogu da se naruce, posto sve po narudzbi rade, ali i da nema, mislim da je bosch isto dovoljno kvalitetno Trazi za EFI motor posto ce ti trebati
Ajde ko zna vulkanizere gde moze kupiti felne i gume?dajte predloge
Trazis nove ili polovne?
Meni su hvalili nekog Stipana cini mi se, tamo negde kod Pionira, prijatelj kupio kod njega felne i gume.
Ja sam gume uzeo kod vulkanizera kod bolnice, znaci udjes u ulicu bolnice, prodjes bolnicu i prvi(ili drugi) cosak sa desne strane. Jedino sto je ulaz u radionicu iz te male ulicice
Meni su hvalili nekog Stipana cini mi se, tamo negde kod Pionira, prijatelj kupio kod njega felne i gume.
Ja sam gume uzeo kod vulkanizera kod bolnice, znaci udjes u ulicu bolnice, prodjes bolnicu i prvi(ili drugi) cosak sa desne strane. Jedino sto je ulaz u radionicu iz te male ulicice
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Trazim polovne znam ono kod pored pionira taj ispravja i felne ali ono drugu je bebe ako sam dobro skontao,dobro da mi se setio treba da idem kod njega djzecky
E momci, treba mi neki auspuh servis u SU, jel znate nekoga? Da radi kvalitetno i da nije preterano skup... Po mogucnosti da mogu i ja da pomognem u radu posto znam sta meni treba Ili nekoga ko bi mogao da izvari lepo to, nemora da je bas auspuh servis, samo da vari ok i da ima kanal
A sto se tice vulaknizera, pored tih sto ste naveli, imate jos u sandoru blizu globusa (tamo je velika prodavnica guma ali mozda prodaju i polovne), onda imate u Petefija dve, jednu kod karadjordjevog puta i jednu tamo blize kroznom toku, sa desne strane kad idete od karadjordjevog puta, imate u arsenija carnojevica, odmah na pocetku tamo kod onog semafora, ima tamo gde se prodaju kije ja mislim, preko od fordovog salona, na beogradskom putu (ne znam kako se tj deo ulice zove), pa onda imate isto tamo blizu, preko one crkve isto jednog vulaknizera ima i tu kod gajeve, ali mislim da oni nemaju gume, na raskrznici gajeve i somborskog puta
A sto se tice vulaknizera, pored tih sto ste naveli, imate jos u sandoru blizu globusa (tamo je velika prodavnica guma ali mozda prodaju i polovne), onda imate u Petefija dve, jednu kod karadjordjevog puta i jednu tamo blize kroznom toku, sa desne strane kad idete od karadjordjevog puta, imate u arsenija carnojevica, odmah na pocetku tamo kod onog semafora, ima tamo gde se prodaju kije ja mislim, preko od fordovog salona, na beogradskom putu (ne znam kako se tj deo ulice zove), pa onda imate isto tamo blizu, preko one crkve isto jednog vulaknizera ima i tu kod gajeve, ali mislim da oni nemaju gume, na raskrznici gajeve i somborskog puta
Sve je to pogledano ali nema nista,jedino jos ostato bebe
Sto se stice auspuh servisa zavizi sta ti treba,jer mogu da pitam druga da ima volje da zavari
Sto se stice auspuh servisa zavizi sta ti treba,jer mogu da pitam druga da ima volje da zavari
Treba produziti jednu cev za oko 15cm ili mozda izvariti dve cevi, to cu videti kad skinem izduvnu granu... I trebalo bi skinuti izduvnu granu sa motora, to je malo teze i problem...
Strana 3 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu