Prodavnice i servisi u SU
+13
Aki91
USKE
djolee cervello
djzecky
bavaria
Bohoc
Miljan
Petar
zeleni macak
sykone
YUgisa
ladisz81
yugodriver
17 posters
Strana 6 od 6
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prodavnice i servisi u SU
Pa to sam i "kaz'o"
Lepo izgledaju!
Lepo izgledaju!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
A jos bolje brisu
zeleni macak- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1994
Datum upisa : 08.03.2008
Extra su!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
Pa sad iskreno meni brisu jednako ko i obicni a i ti su dobro brisali... Mislim, od super brisanja ne mogu ovi da brisu jos bolje Sa ovima sam imao problema kad sam ih montirao pre 1.5 godinu tj morao sam da ih ispravljam jer su previse krivi i ne moze da ih opruga na brisacu dovoljno da stisne na staklo... I prve zime sam imao malo problem sto su se stvrdnule pa nisu lepo brisale dok se ne zagreje kabina... Ove godine je sve ok, jedino mi se jedna sjebala, i ne bih rekao bas mojom krivicom, al mozda je... Tako da sam ih sad kupio ponovo jer su jeftine pa cu videti kako ce se pokazati... U svakom slucaju, nema vise uvoznika za ove, pa ce sledeci put svakako biti drugi proizvodjac, jedino je pitanje koliko ce da potraju... Takodje, video sam da ima wurth brisaci za 1800din oba a u Mezei prodavnici ima original Bosch za kako su mi rekli za vise od 2000din komad...
YUgisa ::Jel zna neko nekog dobrog strugara u SU? Treba mi da narezem navoj fi50mm sa korakom 1.5mm...
imas kod poliklinike medic jednog. 024/521-964
charuga77- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 07.03.2011
Ok, hvala na obavestenju Sad sam vec to odradio ali trebace sigurno nesto napraviti jos...
Jel zna neko varoca u Subotici koji vari poluautomatskim ili autogenim aparatom? Al neki ko ima zivaca i ne dere cenom, ne neki koji bez posla za 100e nece da pocne...
Evo nešto i ja da dodam za Warner vs Volan.
Iskustvo sa Warnerom pored Mlečne pijace:
- Pošaljem ženu da mi kupi Elf polusintetički ulje za Scenica. Ode moja žena kao prava dama u Warner i kaže šta treba. Pita prodavac Dali je auto Dizelaš ili Benzinac. Dizelaš reče dama.
Prodavac pita koje boje? Na to moja dama pita zar je to bitno??? Na to Prodavac Kaže "DA".
Dobila ona ulje i besna izašla iz prodavnice. Kad stigla kući ja pogledam ono nisu dali ulje koju je tražila. Pa onda vraćaj nazad pa se muče sa zameno.
- Warner VS Volan: Delovi za Yuga.
Na ime, moj ćale vozi Yuga 55 i naravno kod njega redovno crkava desna poluga ili već kako god se zove za brisač. Uvek je kupovao u Warneru i naravno košta oko 1000 din. Prošle godine radio u Volanu sređivao njima neku instalaciju itd. Raspričao malo sa gazdinom sinom i on kaže da kodnjih delovi za Yuga su svi original. Ja kažem to ćaletu i sledeći put kad se polomio poluga za prisač ode on u Volan. Platio je 1300 din umesto 1000 dinara ali zato već skoro godinu dana traje i radi ko švajcarski sat.
I tako mogo bi da pričam iskustvo o Warneru, i do uglavnom nisu lepe. Kako sam kupio Yuga sad za njega delove isključivo kupujem u Volanu. Jeste skuplje za 30% znam da su kvalitetnije. Svima savetujem ko je iz Subotice ili Živi u blizinu Subotice da jednom ode i da proba Ništa neće izgubiti
Iskustvo sa Warnerom pored Mlečne pijace:
- Pošaljem ženu da mi kupi Elf polusintetički ulje za Scenica. Ode moja žena kao prava dama u Warner i kaže šta treba. Pita prodavac Dali je auto Dizelaš ili Benzinac. Dizelaš reče dama.
Prodavac pita koje boje? Na to moja dama pita zar je to bitno??? Na to Prodavac Kaže "DA".
Dobila ona ulje i besna izašla iz prodavnice. Kad stigla kući ja pogledam ono nisu dali ulje koju je tražila. Pa onda vraćaj nazad pa se muče sa zameno.
- Warner VS Volan: Delovi za Yuga.
Na ime, moj ćale vozi Yuga 55 i naravno kod njega redovno crkava desna poluga ili već kako god se zove za brisač. Uvek je kupovao u Warneru i naravno košta oko 1000 din. Prošle godine radio u Volanu sređivao njima neku instalaciju itd. Raspričao malo sa gazdinom sinom i on kaže da kodnjih delovi za Yuga su svi original. Ja kažem to ćaletu i sledeći put kad se polomio poluga za prisač ode on u Volan. Platio je 1300 din umesto 1000 dinara ali zato već skoro godinu dana traje i radi ko švajcarski sat.
I tako mogo bi da pričam iskustvo o Warneru, i do uglavnom nisu lepe. Kako sam kupio Yuga sad za njega delove isključivo kupujem u Volanu. Jeste skuplje za 30% znam da su kvalitetnije. Svima savetujem ko je iz Subotice ili Živi u blizinu Subotice da jednom ode i da proba Ništa neće izgubiti
negeru- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 39
Godina : 37
Datum upisa : 13.07.2013
Velika pohvala za Agrohim na Beogradskom putu. Veoma lepo sređen moj problem sa večitim ispuštanjem vazduha na tubeles gumi od auta. Lepo očišćen dosed na alu-felni i gumi, zadihtovano, napumpano i nema više nevolja oko ispuštanja vazduha. Uz to, sve vreme sam bio pored majstora i razgovarao sa njim, lepo mi je objašnjavao šta radi, koje su prednosti i mane i da ne žele da me dodatno izlažu nepotrebnim troškovima (ja sam bio ubeđen da treba da mi se postavlja unutrašnja guma, na šta su mi oni objasnili koji su rizici), te da imaju garanciju od mesec dana na završen rad na gumi. Čim danas završim kod mehaničara radove, treba da odem kod njih i na optiku.
Pre par godina, ja sam imalo lose iskustvo sa njima koje je zamalo preraslo u svadju Prvo su me ubedjivali da ne postoji 175/55 R15 guma pa su se onda ispravili i tvrdili da ta mera ne postoji za Yugo da bi pozvali coveka iz servisa da me na kraju ubedjuje da trebam da stavim 175/50 R13
Ono sto je meni problem je:
1. Otkad se guma posebno proizvodi za neki model auta ako izuzmemo neke super-automobile (mozda je onda moj Yugo to )? Mislim ako postoji 175/55 R15 guma za Peugeot ili Smart (islo fabricki na ta vozila) a nema za Yugo
2. Otkud to da ne moze da se stavi bilo koja guma na bilo koji auto ako zadovoljava propisano opterecenje mase po gumi i odgovara fabrickim dimenzijama guma po pitanju obima?
3. Kojom logikom meru koja odgovara fabricki definisanom obimu auta uz manje od 3% razlike preporucuju meru koja totalno odstupa od fabricke
Mislim, verujem ja da oni znaju kvalitetno odraditi neke standardne stvari i shvatam ja da ima glupih ljudi koji tvrde da bi da kupe nesto sto ne pase na njihov auto, ali ako ti neko kaze donece da ti dokaze, samo neka ti kaze cenu ako ima tu dimenziju i onda krenuti pricati neke price koje veze sa vezom nemaju, bolje da cute
Ono sto je meni problem je:
1. Otkad se guma posebno proizvodi za neki model auta ako izuzmemo neke super-automobile (mozda je onda moj Yugo to )? Mislim ako postoji 175/55 R15 guma za Peugeot ili Smart (islo fabricki na ta vozila) a nema za Yugo
2. Otkud to da ne moze da se stavi bilo koja guma na bilo koji auto ako zadovoljava propisano opterecenje mase po gumi i odgovara fabrickim dimenzijama guma po pitanju obima?
3. Kojom logikom meru koja odgovara fabricki definisanom obimu auta uz manje od 3% razlike preporucuju meru koja totalno odstupa od fabricke
Mislim, verujem ja da oni znaju kvalitetno odraditi neke standardne stvari i shvatam ja da ima glupih ljudi koji tvrde da bi da kupe nesto sto ne pase na njihov auto, ali ako ti neko kaze donece da ti dokaze, samo neka ti kaze cenu ako ima tu dimenziju i onda krenuti pricati neke price koje veze sa vezom nemaju, bolje da cute
Strana 6 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu