Auto servisi u NS - u
+7
Tatamata
blaks157
Avijatichar
castiel-87
dragan brate
YUgisa
valsorimkaran
11 posters
Strana 1 od 1
Auto servisi u NS - u
Naziv auto servisa: PIJERO MOTOR SPORT VL. KIŠGECI
Adresa (ulica i broj): Heroja Pinkija 93
Poštanski broj: 21000
Mesto: NOVI SAD
Telefon: +381 21 505 510
Adresa (ulica i broj): Heroja Pinkija 93
Poštanski broj: 21000
Mesto: NOVI SAD
Telefon: +381 21 505 510
Re: Auto servisi u NS - u
Predpostavljam da je ovo preporuka za servis za posetiti u slucaju nevolje?
dugogodisnje iskustvo u domacem auto sportu i sto je naj vaznije u nacijonalnoj klasi Yugo 55 Hybrid
Sve pohvale pijero motor sportu, inace deda mi je rodjeni brat steve
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 244
Godina : 32
Datum upisa : 08.07.2011
A kakav je sa cenama?
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Svoj Yugo servisiram u servisu "AutoOPRAVKA" u ulici Kraljevića Marka . Mislim a su ok sa cenama. Inače Yugo je najeftini za opravku tj. radni sat majstora
Avijatichar- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 21.12.2014
Ima li još neko nekog majstora sa ok cenama u Novom Sadu? Nisu valjda samo dva majstora?
blaks157- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 29
Datum upisa : 08.12.2014
Imaš dobrog majstora, zove se Sale, nalazi se u Primorskoj 64 (Klisa) mob 064 2222983,
Imš servis u ulici Bele Njive br: 3 autoservis "MRDALJ" ulaz iz Temerinske ulice br telefona 064 29 22 859. U zavisnosti od posla, cene rada za yugica su od 500 din pa na dalje....
Imš servis u ulici Bele Njive br: 3 autoservis "MRDALJ" ulaz iz Temerinske ulice br telefona 064 29 22 859. U zavisnosti od posla, cene rada za yugica su od 500 din pa na dalje....
Avijatichar- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 21.12.2014
Auto servis Ninkov bul Despota Stefana 5 0629734350 ima sve od delova sto novo sto polovno i jako jeftin.
Tatamata- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.02.2015
Auto servis Engine vlasnik Robert Tot
Bogdana Šuputa 52, N. Sad
Ja kod njega održavam već ne znam ni ja koliko dugo. Sadašnji auto je kod njega prešao na servis odmah posle garantnog roka. Ako nekome treba broj telefona pišite mi u inbox.
Bogdana Šuputa 52, N. Sad
Ja kod njega održavam već ne znam ni ja koliko dugo. Sadašnji auto je kod njega prešao na servis odmah posle garantnog roka. Ako nekome treba broj telefona pišite mi u inbox.
bratislavbelic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 65
Godina : 52
Datum upisa : 30.07.2013
Niko da spomene momke iz Oil Box-a ... cvecarska 4(cini mi se za broj,ima tabla),kod zonedove zgrade,izmedju romanijske i geri karolja... radio veliki servis(bez ulja) i zamenu seta kvacila, 3000 za ruke,imaju i delove,pa kome sta odgovara. Moze se napraviti i clanska karta na godisnjem nivou od 300,500 i 1000 din(svaka nosi besplatan rad za odredjene stvari,s tim sto je najskuplja karta najsveobuhvatnija,izmedju ostalog i besplatna zamena delova na trapu). Juce radio mali servis na fordu,zamenio plocice i kupio kartu od soma din,sveukupno 7100 din.
jugota- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 643
Datum upisa : 23.08.2015
Nemam razloga da izmisljam,svako moze da se uveri... nije moja radnja,ljude znam iz radionice,ne privatno... kad se uvere da ste stalna musterija,hoce da naprave popust na ruke i sl,kolegi menjali motor na marei i uzeli mu 50e da mu sve spakuju.
jugota- OHV 1295ccm 61ks
Ne kazem ja da izmisljas, nego me iznenadjuje tako nesto
Stvarno bas jeftin servis.
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
Rade nekih godinu ipo,pa jos razradjuju servis,verovatno su zato i povoljniji... doduse,vec sad je pozeljno zakazati popravku,ali cesto izadju u susret ako je nesto hitno i neodlozno.
jugota- OHV 1295ccm 61ks
Stevana Mokranjca 19 Novi Sad
Auto servis Mile
Nemanja Kerac je mehanicar (numanja sa foruma)
Sve preporuke, povoljne cene i maksimalno kvalitetno i pedantno.
Radi se o porodicnom servisu i za neke krupnije stvari za koje nisam imao alat u NS isao sam kod njih, to je jedini servis u kome je sve odradjeno pedantno kako mislim da treba. Desavalo mi se da odem u par servisa u gradu, pa dok poprave ono sto treba, pokvare jos par stvari usput, pa na kraju spadnem na to da pozajmljujem alat i sam sredjujem ostatak. Djiri me je uputio ovde. Uglavnom rade Zastave koliko sam primetio, mada ima i drugih automobila.
Auto servis Mile
Nemanja Kerac je mehanicar (numanja sa foruma)
Sve preporuke, povoljne cene i maksimalno kvalitetno i pedantno.
Radi se o porodicnom servisu i za neke krupnije stvari za koje nisam imao alat u NS isao sam kod njih, to je jedini servis u kome je sve odradjeno pedantno kako mislim da treba. Desavalo mi se da odem u par servisa u gradu, pa dok poprave ono sto treba, pokvare jos par stvari usput, pa na kraju spadnem na to da pozajmljujem alat i sam sredjujem ostatak. Djiri me je uputio ovde. Uglavnom rade Zastave koliko sam primetio, mada ima i drugih automobila.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu