Otvaranje gepeka iz kabine, na dugme (Yugo)
+6
Zuty
CyberianIce
Avram '90
Vladimir-1985
Riverholder
Pedja
10 posters
Zastava Forum :: Slobodne teme :: DIY
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Otvaranje gepeka iz kabine, na dugme (Yugo)
Da ne mora, tako je i na ljubicastom uradjeno kod mene i na 2 yuga gde sam ugradjivao, isto samo napravim Y racvu i na jedan kraj ustekam fabricku zicu, a drugi ustekam nazad na prekidac stop svetla i treci kraj ide na taster. Nego pitao onako retoricki ako je 12v, onda moze bez releja Ili ako je masa, teoretski moze i onda.
Sigurno da je bolje sa relejem, a da li se isplati komplikovati posao je vec drugo pitanje
nikola031- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 356
Godina : 31
Datum upisa : 22.02.2015
Ako bih stavljao relej onda ja to ne volim tako da strpam negde nesto, onda bih vukao medju ostale fabricke itd... I kod Ljubicastog sam napravio dodatan nosac za releje sa vozaceve strane, posto imam toliko dodatnih da ne bi mogli ni da stanu medju fabricke, ali sam napravio da bude sve na jednom mestu da mogu lako da zamenim osigurac i da promenim relej ako treba
Da je to neki sistem koji se konstantno koristi u voznji, onda bih napravio instalaciju za njega, ali ovo sto radi na koji sekund, mislim da nije kriticno, a ako i povezem na CB, opet je deo sistema centralne brave Nije sistem koji nema veze sa tim
Da je to neki sistem koji se konstantno koristi u voznji, onda bih napravio instalaciju za njega, ali ovo sto radi na koji sekund, mislim da nije kriticno, a ako i povezem na CB, opet je deo sistema centralne brave Nije sistem koji nema veze sa tim
Pa ne moras relej ali ako koristis signalnu sicu za nesto onda bi verovatno morao da stavis relej da ti bude kao prekidac za struju da ne bi pregoreo modul ili mikroprekidac,posto mislim da povuce taj motoric dosta struje na trenutak..probaj stavi jos jedan glavni motoric na suvozacka vrata pa nek ti on daje masu nazad,posto struju svakako imas od brisaca..msm ako nece imati daljinsku jedino neki mikroprekidac
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Videcu kako radi kad se budem igrao sa time, pa ako mi se bude cinilo da nece da valja, stavicu preko posebnog mikroprekidaca Jel relej vuce struju kad radi? Mislim posto ce biti aktiviran kada auto nije zakljucan, a to je ipak veci deo vremena.
Vuce nesto malo..zato ko ima blokadu motora brze mu se izvuce akumulator brze nego kad je nemas,posto kod vozila koja imaju blokadu motora relej kad je ugasen pusta struju a kad je upaljen ne pusta struju
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Stelovanje gepeka Yugo
» Start na dugme
» Filter ventilacije kabine
» Svjetlo kabine stalno svjetli
» Osvetljenje kabine. Gori mi osigurac!
» Start na dugme