Osvetljenje kabine. Gori mi osigurac!
4 posters
Strana 1 od 1
Osvetljenje kabine. Gori mi osigurac!
Ljudi pomagajte
Kad povezem dzek od osvetljenja kabine, posle nekoliko dana mi pregori osigurac treci kad se gleda od volan. Na tom osiguracu ide struja za ventilator hladnjaka, radija i nzm za sta jos. Ocigledno je da negde se pravi kratak spoj, ali gde da ga trazim? Vecina zica osvetljenja su u stubovi
Kad povezem dzek od osvetljenja kabine, posle nekoliko dana mi pregori osigurac treci kad se gleda od volan. Na tom osiguracu ide struja za ventilator hladnjaka, radija i nzm za sta jos. Ocigledno je da negde se pravi kratak spoj, ali gde da ga trazim? Vecina zica osvetljenja su u stubovi
Re: Osvetljenje kabine. Gori mi osigurac!
a gde skines dzek,kod osiguraca ili prekidaca?
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Drugi osigurac od volana treba da bude za svetlo kabine, sva 4, ventilator hladnjaka i sirenu.
A kad spojis taj dzek, a otkacis na sijalicama, sta se desava (probaj prvo jednu, pa drugu)
A kad spojis taj dzek, a otkacis na sijalicama, sta se desava (probaj prvo jednu, pa drugu)
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Kad zamenim osigurac i prikacim dzekove radi tako po par dana, i odjednom samo pregori. Svetlo je bilo iskljuceno kad sam je kupio, ali kad sam prikacio i zamenio sijalice opet se isto desavalo. Aj reko, mozda su jake sijalice pa sam stavio led trakice umesto njih, i opet se isto desava
Vidi da nije ostecena ozolacija negde zica da dodiruje lim.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ovaj osigurac 2 od volana koji je za 4-migavca, sirenu, hladnjak i unutrasnja svetlo(koje mi ne radi 2god vec zbog prekidaca na vratima) ima neki opasan spoj negde, cim stavim osigurac automatski pregori pa cak i od 25 amperi kad stavim pregori odmah, i sad opet pokusao prst mi malo stopio kad je pregoreo pri namestanju, negde ima gadan spoj samo nzm odakle da krenem, a sve je bilo normalno i radilo....?
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Meni je bila ogoljena instalacija na ulazu u stub. Kod motora brisaca, izolovao sam zice i sad je sve ok pogledaj da nije tu problem i kod tebe.
Similar topics
» crkava osigurac
» Lampica za alternator konstantno gori!
» Ventilator kabine, tandrce i skripuce kad radi
» Desni far svetli slabije, osigurac se greje
» Svjetlo kabine stalno svjetli
» Lampica za alternator konstantno gori!
» Ventilator kabine, tandrce i skripuce kad radi
» Desni far svetli slabije, osigurac se greje
» Svjetlo kabine stalno svjetli
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|