Koje ulje?
+84
MarkoIrmes
ilija94
Tatamata
jollyjumper
bratislavbelic
VPetar
Jandro
Zuty
saleanddeki
Nikola I.
Milos
Loshmey
MartinJ
ristivoje
darkos
Kum Ruzvelt
slobokv88
zoki
srdjan_gsp
nenad_jj
slobodan271
Wlayo
luka_bor
Crazy128
Radule89
blackb
fox_87
vatreni 45
zastavayugo1.1i
Nikola NS
stuntman
MarkoVelja
Vuk_
DonPablo
Deksonja
KoralaC
banebg81
venoman
zastava 128
miljanxXx
MikiUE
teslaboj
YugoM55
zile
Boba_CT
charjek
ilija jovanovic
altairandy
ZAC
Predrag B.
golub
castiel-87
junior45
Sima21
Louisss
kokisa82
gile u srcu
Neca_Delija
dragance.griska
djuki
bruki78
fox
predrag5891
kalasnjikov
Vladimir-1985
Avram '90
Mitke
dragan brate
USKE
thunderchase
Aki91
lazo78
Petar
darko.su84
CyberianIce
danijeldokic
zivadin84
valsorimkaran
djzecky
Pedja
bavaria
Miljan
YUgisa
yugodriver
88 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Koje ulje?
E bas mi je drago zbog toga, ali to nista ne menja, i optima je i dalje sranje
A ti molim te priznaj, koliko te placaju da ih reklamiras?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Ja bas nisam cuo preporuke za Castrol Jel koristi i Mobil i Valvoline? Sve je to lepo sto kazes, samo moras ipak da se slozis sa mnom, da cak da je to i tako, to ne mora da znaci da ono sto oni u inostranstvu dobijaju je istog kvaliteta kao i ono sto mi dobijamo. Bezbroj proizvoda proizvedeno u nasoj drzavi je mnogo kvalitetnije u inostranstvu nego sto kod nas dobijas i moze se bez problema najcesce oceniti falsom...
mitke ::E bas mi je drago zbog toga, ali to nista ne menja, i optima je i dalje sranje
Nije sranje, Optima je fenomenalno ulje za zastitu stare daske...u Krcedinu mazem drvenu supu sa Optimom, i evo odoleva daska vec 30. god.....
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Uuuu za staru dasku je idealna
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
mitke ::Uuuu za staru dasku je idealna
Naravno, ali za motor..... nikako... sem ako zelis majonez u iberu za 10-tak `iljada...
E o tome i ja pricam. Samo jos Predrag da prihvati tu cinjenicu, ili da prizna koliko ga placaju za reklamu
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
mitke
Šta da ti kažem drugo osim da nastaviš da furaš fazon rekla-kazala i prenosiš informacije bez pokrića
Bobiša
Castrol je vrhunsko svetsko ulje, a to što kod nas stiže verovatno ne može da se meri sa inostranom ponudom. Optima prodaje HC bazna ulja svim velikim proizvođačima, pa ako Mobil ili Valvolin imaju u ponudi ulja na HC bazi verovatno da su ga kupili od Optime.
Drugo, Optima nije naša fabrika, već je iz Republike Srpske. Pre ćeš naići na inostrani falš nego na domaći ili Optimin, u to ne sumnjaj. Kome se isplati da uvozi ELF vrhunskog kvaliteta takav da kod nas u maloprodaji košta manje od Galax-a, Fam-a i Nisotec-a?
Šta da ti kažem drugo osim da nastaviš da furaš fazon rekla-kazala i prenosiš informacije bez pokrića
Bobiša
Castrol je vrhunsko svetsko ulje, a to što kod nas stiže verovatno ne može da se meri sa inostranom ponudom. Optima prodaje HC bazna ulja svim velikim proizvođačima, pa ako Mobil ili Valvolin imaju u ponudi ulja na HC bazi verovatno da su ga kupili od Optime.
Drugo, Optima nije naša fabrika, već je iz Republike Srpske. Pre ćeš naići na inostrani falš nego na domaći ili Optimin, u to ne sumnjaj. Kome se isplati da uvozi ELF vrhunskog kvaliteta takav da kod nas u maloprodaji košta manje od Galax-a, Fam-a i Nisotec-a?
Predrag B.- SOHC 1498ccm 85ks
- Broj poruka : 6738
Godina : 38
Datum upisa : 14.09.2012
Optima moze da prodaje bazna ulja jedino Beogradskim Elektranama.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Sta god je iz SFRJ, sve je to nase Nisam ni znao da je ELF vrhunskog kvaliteta, ja sam ga uvek smatrao niskobudzetnom markom ciju je firmu kupio renol da bi im to bio glavni distributer
Vidi brate, sto puta sam rekao da ne furam fazon rekla-kazala, nego pljujem optimu jer imam sa njom lose iskustvo. Za zastitu stare daske nema bolje od optime, ali ja kazem da za motor ne valja. Ja ne znam kakvo pokrice hoces, da sipam optimu, da sjebem motor i onda da slikam da ti vidis sta se sjebalo???
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Pa moj Jugic ide na Castrol od prvog dana, sada sam uzeo ELF zbog nedostatke love, elem, Jugo nema ni naznaka duvanja na iberu, a kada skinem poklopac ventila sve se sija kao novo...nema naslaga od sagorelog ulja ni najmanje.....na zalost nemam sliku Jugovog motora, ali pogledaj ovu..na Jugu je potpuno isto.... i jedan i drugi se voze na Castrol..
Ovako izgleda motor posle 38 000 vozen na Castrol...
Ovako izgleda motor posle 38 000 vozen na Castrol...
ZAC, daj jos sliku supe u Krcedinu, da vide ljudi kako optima stiti staru dasku
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Bobiša
Nisi me razumeo... hteo sam da kažem da ne može da bude toliko jeftiniji kod nas, a tako dobar kao u inostranstvu. Nije ELF jedini primer.
mitke
Tebi se motor "sjebao" i sa "vrhunskom" Seleniom
Kupi neku Seleniu 15W-40 ili 20W-50 (20W-60) pa da vidim šta ćeš da kažeš. Koristio si najgoru Optimu , a pljuješ sve redom. Probaj najgoru Seleniu pa da vidim šta ćeš da pišeš i pričaš.
Ni sam ne znam što se upuštam u ovakve diskusije sa vama...
Nisi me razumeo... hteo sam da kažem da ne može da bude toliko jeftiniji kod nas, a tako dobar kao u inostranstvu. Nije ELF jedini primer.
mitke
Kupi neku Seleniu 15W-40 ili 20W-50 (20W-60) pa da vidim šta ćeš da kažeš. Koristio si najgoru Optimu , a pljuješ sve redom. Probaj najgoru Seleniu pa da vidim šta ćeš da pišeš i pričaš.
Izvini sta se to meni sjebalo na motoru? Aj mi objasni molim te, jer ocigledno ja za to ne znam...
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Predrag B. ::Bobiša
mitke
Dobro druze, salimo se malo...ipak je ovo chat....ne primaj sve k`srcu..
ZAC
Jos samo da cujem od Predraga sta mi se sjebalo na motoru od selenie?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Ovo nije chat, a drzite se teme ili ide ban tri dana.
mitke ::ZAC
Pa reče ZAC da Optima stvara naslage u iberu (što si ti podržao daljim pljuvanjem), a ti ih imaš i sa Seleniom. Moj stav je da to ne može da nastane od bilo kog originalnog ulja koje ispunjava specifikaciju, tako da su tvoja i Zacova priča šuplje.
A sto moj na Castrolu nema majonez...poverio sam, vec sam ti rekao.
OK, ako ti mislis da je meni izgoreo dihtung glave zbog selene, onda ok, dobra ti je teorija. A reci mi odakle tebi majonez u yugu?
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Kako ne, vidis da ima DOKAZ.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
mitke ::Vidi brate, sto puta sam rekao da ne furam fazon rekla-kazala, nego pljujem optimu jer imam sa njom lose iskustvo. Za zastitu stare daske nema bolje od optime, ali ja kazem da za motor ne valja. Ja ne znam kakvo pokrice hoces, da sipam optimu, da sjebem motor i onda da slikam da ti vidis sta se sjebalo???
Zasto mislis da bi sjebao motor ? ? vecina ljudi sipa optimino ulje kao i ja evo vec dve godine i nema problema..
zastava 128- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 561
Godina : 32
Datum upisa : 04.12.2012
Mitke
Pročitaj moj prethodni post bar još jednom ili više puta dok ne shvatiš šta sam napisao
Pročitaj moj prethodni post bar još jednom ili više puta dok ne shvatiš šta sam napisao
To sam napisao da bih video jel ta vrsta pokrica treba predragu...
Meni su optimu sipali u nov ato, i to nije bilo to, pod prstima se nije osecala neka viskoznost, bilo je malo masnije od vode, motor je losije radio nego sa seleniom. Samo vi sipajte optimu, ali ja sam se tu opekao i vise necu.
Predraze mogu ja da citam tvoj post do ujutru, nema vajde. Ja sam te pitao samo da li ti mislis da dihtung glave moze da izgori od ulja? Jer ja sam 3 dana posle majoneza skidao glavu i videlo se koliko je dihtung izgoreo. Po recima majstora to je izgorelo ko zna kad (verovatno kad mi se pregrejao auto), pa se samo prosirilo do te mere da je poceo da mesa RT i ulje.
Meni su optimu sipali u nov ato, i to nije bilo to, pod prstima se nije osecala neka viskoznost, bilo je malo masnije od vode, motor je losije radio nego sa seleniom. Samo vi sipajte optimu, ali ja sam se tu opekao i vise necu.
Predraze mogu ja da citam tvoj post do ujutru, nema vajde. Ja sam te pitao samo da li ti mislis da dihtung glave moze da izgori od ulja? Jer ja sam 3 dana posle majoneza skidao glavu i videlo se koliko je dihtung izgoreo. Po recima majstora to je izgorelo ko zna kad (verovatno kad mi se pregrejao auto), pa se samo prosirilo do te mere da je poceo da mesa RT i ulje.
Poslednji izmenio mitke dana Pon 25 Mar 2013, 22:57, izmenjeno ukupno 1 puta
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» Koje ulje?
» Koje ulje za yuga 55
» Lampica za ulje u motoru i ulje u kocnicama tj rucna
» lampica za ulje
» Ulje-menjac