Zadnji trap u minusu.
+5
YUgisa
Bozza
Zuty
ZAC
junior45
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Zadnji trap u minusu.
Na vecini Zastava je fabricki lose pozicionirana greda i bez ovih ekscentricnih srafova tesko moze da se dobije jednak nagib pozadi, u principu moze, ali remetis simetriju prednjeg i zadnjeg trapa.
Najbolje resenje je da stavis te srafove, podesis i miran si.
Najbolje resenje je da stavis te srafove, podesis i miran si.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
pred sezonu sam stavio malo losije gume zadnje i pre neki dan gledam sa unutrasnje strane vire zice a ovamo ima sare, pa me interesuje da li moze to nekako da se namesti da mi ne cepa zimske gume zimi, zadnji desni je malo uvucen unutra a desni kao da stoji pravo.. ako ima neko neko iskustvo kako se to moze namesti da pocnem sa radovima
stefan.matic830- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 123
Datum upisa : 13.04.2016
Verovatno reglaza trapa nije dobra, pre svega usmerenost tocka. Ono sto treba je utvrditi koji je razlog tome, moze biti nesto krivo i osteceno (viljuska, amortizer), nesto dotrajalo (gumice u viljuskama solji) ili da je karoserija kriva ili trula.
Sta moze biti to kada je pozadi opterecen malo vise (npr. 100kg) zadnji levi tocak ode mnogo u minus? Desni stoji normalno.
Slobodan Negic- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 452
Godina : 34
Datum upisa : 14.05.2015
Prekontrolisi silen blokove na viljusci i pregledaj da nije trula travrzna za koju se kaci viljuska..
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Mislim da vise legne sa leve strane, nisam gledao u tom trenutku kada je opterecen. Kao da je gibanj popustio na toj strani. Verovatno i to moze biti razlog. Jedno sam siguran a to je da su amortizeri zreli za zamenu.
Slobodan Negic- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 452
Godina : 34
Datum upisa : 14.05.2015
Pa ako se slegne vise sa te strane onda zato dobije vise nagib, jer je nagib direktno povezan sa visinom auta i verovatno je gibanj problem.
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu