Karburator od yuga 60
+4
Slobodan Negic
MIXI_BG
Vladislav
junior45
8 posters
Zastava Forum :: Mehanika :: Karburatori
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Karburator od yuga 60
Hvala vam puno momci. Mislim da bih morao menjati karburator, jer kao sto sam rekao tvrd mi je i gas, duze je stajao pa je ona polugica na karbu malo zaribala (prskao sam wd sprej i malo je bolje). Mogu da pretpostavim kakvo je stanje sa ostalim delovima. Moracu za ovo paljenje i zupcenje ipak da ga teram kod majstora jer stvarno se slabo razumem oko toga.
@ZAC Druze, ja sam se raspitao i znam da ima tih remontovanih. Da li bih ja mogao od tebe da kupim neki IPM, koji si ti remontovao? Vise verujem tebi nego ovima u radnjama, ko zna ko to sastavlja. I ako ga kupim, da li je to nastelovano, samo ga povezem i zavrnem ili treba da se steluje tek onda.
@ZAC Druze, ja sam se raspitao i znam da ima tih remontovanih. Da li bih ja mogao od tebe da kupim neki IPM, koji si ti remontovao? Vise verujem tebi nego ovima u radnjama, ko zna ko to sastavlja. I ako ga kupim, da li je to nastelovano, samo ga povezem i zavrnem ili treba da se steluje tek onda.
Slobodan Negic- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 452
Godina : 34
Datum upisa : 14.05.2015
Podmazi sajlu,ice jos lakse
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Nova je i podmazana.
Onda nema lakse
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Narucio sam dvogrli elektronac weber 32 DFT sa oglasa po Miljanovoj preporuci. Rekao je da ce mi poslati i usisnu granu. Znate li gde da kupim kuciste filtera vazduha i onaj bakelit? Hitno mi jee...
Kuciste filtera mozes na Bubnju, imas ih i po oglasima, gledaj kupujem-prodajem i slicno, a bakelit imas po radnjama, oko 100 dinara je.
Vladislav- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 178
Godina : 32
Datum upisa : 26.02.2014
Prelistaj oglase na forumu, juce sam video da covek prodaje.Slobodan Negic ::Narucio sam dvogrli elektronac weber 32 DFT sa oglasa po Miljanovoj preporuci. Rekao je da ce mi poslati i usisnu granu. Znate li gde da kupim kuciste filtera vazduha i onaj bakelit? Hitno mi jee...
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» koji dvogrli karburator da stavim na yuga 45
» Karburator i sauh
» KARBURATOR IPM 32MGV12
» Karburator
» Karburator puca!!! :)
» Karburator i sauh
» KARBURATOR IPM 32MGV12
» Karburator
» Karburator puca!!! :)
Zastava Forum :: Mehanika :: Karburatori