Napravio cep u sistemu z101
4 posters
Strana 1 od 1
Napravio cep u sistemu z101
Pre dva dana nesto se desi sa termodavacom ili ventilatorom. Baci mi temperaturu u crveno. Ugasim auto ali posle par sati posto sam zurio na posao.. Vratim se i dolijem antifriz i sipam gorivo i pokusam da upalim auto. Dam kontakt i upali se sve sto treba.. Okrenem kljuc i cuje se 1x "cak" verovatno benzinski ventil posto imam plin. Ali da verla nece... Cukao sam po alnaseru ali nece... Akumulator mi je nov... Da nije mozda ona voda sto je izbila iz hladnjaka okvasila svecice ili nesto pa nece da upali.... Odslepan je kod majstora... Javim sta je u stvari bilo... Mene zanima ako neko moze sa mi kaze dali nece da vergla zbog brave-kontakt ili ovlazenosti ili pak' crklo nesto... Hvala unapred.
nenadatom- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 12
Godina : 39
Datum upisa : 02.01.2015
Re: Napravio cep u sistemu z101
Ako se cuje cak i nece da vergla onda je zakucao verovatno anlaser.
Ili automat. Trebo si da probas da prespojis kontakte na automatu. Srafcigerom ili necim slicnim.
Cak, moze biti i da je slab kontakt, zamascene kleme na akumulatoru.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
To za alnaser se nisam setio, akumulator je ok bio .. proveravao sam.... sutra cu da odem da vidim sta kaze majstor.... pa vam javim.
Uglavnom alnaser mislim da je zaledio ili nesto slicno. sve se izdesavalo tako brzo da nisam bas mogao da se setim da prespojim ....
Uglavnom alnaser mislim da je zaledio ili nesto slicno. sve se izdesavalo tako brzo da nisam bas mogao da se setim da prespojim ....
Popravio mi majstor auto... zalepio termostat... alnaser bio zaledio i pregorela zica koja ide ka cetkicama... cena kvara bila 800 din... Hvala svima na diskusiji i pomoci. Hristos se rodi, Mir Boziji
Similar topics
» Izgleda da sam napravio great shit fuck sa autom
» Prepravke na sistemu za hladjenje, Stari tip i Novi tip
» Modifikacije na sistemu oslanjanja - opsta tematika
» Predstavljanje
» Prepravke na sistemu za hladjenje, Stari tip i Novi tip
» Modifikacije na sistemu oslanjanja - opsta tematika
» Predstavljanje