Zadnja viljuska - caure zadnje viljuske? Zastava 101
+4
junior45
YUgisa
ZAC
teslaboj
8 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Zadnja viljuska - caure zadnje viljuske? Zastava 101
Da ima cetvorkutnu glavu taj saraf, ocito prodavac ne zna za sta je, bitno da mi je uzeo 300 dinara.😂
Nevjerojatno koliko posla i vremena zbog zamjene jebenih amortizera a ustvari je vrlo jednostavno i brzo da nema te zajebancije. Probat cu ga okrenuti ako ne uspijem ide grijanje pa dalje.
Nevjerojatno koliko posla i vremena zbog zamjene jebenih amortizera a ustvari je vrlo jednostavno i brzo da nema te zajebancije. Probat cu ga okrenuti ako ne uspijem ide grijanje pa dalje.
Vlado 128- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 114
Datum upisa : 14.03.2021
Nije lose imati u rezervi te M10 jer znaju da puknu pri skidanju viljuski sto ces morati mozda da uradis ako ne budes mogao na autu da rastavis taj dugacak sraf.
U svakom slucaju to rastavljanje je jedna od najtezih stvari meni na Zastavi da uradim. A radio sam ja mislim to jedno 30-40 puta.
U svakom slucaju to rastavljanje je jedna od najtezih stvari meni na Zastavi da uradim. A radio sam ja mislim to jedno 30-40 puta.
Bome, nisam ni priblizno mislio da je to takva muka za skinuti.
Slazem se da je to jedna od najgorih stvari.
Slazem se da je to jedna od najgorih stvari.
Jeste, tolika muka da nekoliko puta sam to rastavljao jer su drugi majstori to odbili.
Yugisa još jedno pitanje u vezi skidanja donjeg šarafa (naravno još to nisam skinuo), dali grijanjem mogu oštetiti ležaj u glavčini pošto je dobar pa se bojim da ga ne pregrijem i sjebem unutar njega one plastike ili od čega su već semerinzi koji drže mast.YUgisa ::Jeste, tolika muka da nekoliko puta sam to rastavljao jer su drugi majstori to odbili.
Moze da se osteti, ja obicno umotam sa mokrom krpom, a ako je bas zapeklo onda ja skidam sve za rukavca i tako grejem, a kazem nekad i isecem srafove izmedju amortizera i rukavca da bih odvojio i amortizer da bih zagrejao rukavac dovoljno da izbijem sraf napolje.
- Broj poruka : 65
Datum upisa : 05.06.2023
Iste su caure na obicnim i pojacanim viljuskama. Jedino treba voditi racuna koje se caure kupuju jer neke su previse u minusu i znaju da landaraju kad se umecu u viljuske. Sto je resivo, samo sto treba iscukati viljuske da se skupe ali eto da neko ne misli da postoji vise verzija.
Similar topics
» Jeftino spustanje auta - secenje opruga i caure, problemi i resenja
» problem sa limom oko nosaca zadnje viljuske.
» Zadnja greda Zastava 101
» zadnja traverzna/most zastava 128
» Osovina zadnej viljuske
» problem sa limom oko nosaca zadnje viljuske.
» Zadnja greda Zastava 101
» zadnja traverzna/most zastava 128
» Osovina zadnej viljuske
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu