neki indikator!!!da li moze da se ubudzi na zastavu....
4 posters
Strana 1 od 1
neki indikator!!!da li moze da se ubudzi na zastavu....
kao sto sam naslov kaze, dobio sam neki indikator koji je slican onom sa floride, (signal otvorenih vrata, itd), pa me zanima da li ovo moze da se zbudzi na zastavu....ako ima nekog kome je ovaj indikator poznat sa kog je vozila, i da li moze da se nadje sema za njega...oko ostalog cu se pomuciti sam...
ako treba jos neka slika ubacicu naknadno..
ako treba jos neka slika ubacicu naknadno..
bane90- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 382
Godina : 34
Datum upisa : 15.05.2011
Re: neki indikator!!!da li moze da se ubudzi na zastavu....
Meni to lici da je sa Lancije Theme. U principu moze da se ubudzi, ako imas pozadinske konektore koji su za taj displej. Za signal vrata trebace ti dodatni prekidaci (kao oni za unutrasnje osvetljenje).
imaju konektore, sa precvikanim zicama...e, sad kad bih mogao da nadjem semu ovih konektora, to bi bilo bajno... sto se tice tih prekidaca, to je ok....tako sam resio automatsko svetlo u gepeku...(prekidac od rucne, na zadnjem veznom limu...)
https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ewpdn8.jpg
tesko da moze da se odredi sta je sta, bez seme....
https://2img.net/h/oi43.tinypic.com/2ewpdn8.jpg
tesko da moze da se odredi sta je sta, bez seme....
bane90- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 382
Godina : 34
Datum upisa : 15.05.2011
Nađi prvo, ako možeš masu, pa redom dovodi 12V na pojedine konektore i gledaj, koji će koju sijalicu upaliti, tj. koji će indikator zasijati i u skladu sa tim dopisuj na papir, koji je konektor od čega.
Sa desne strane:
nivo ulja u motoru, pritisak ulja u motoru, nivo ulja u menjacu, nivo antifriza...to bez odgovarajucih davaca nece raditi. Istrosenosti prednjih kocnica mozes povezati samo ako imas takve kocione plocice. Signal za rucnu samo prevezes na ovaj panel i to ce raditi.
Leva strana moze da se osposobi skroz, sve vec imas, samo trebas dovuci zice.
Savet Fiat Ritmo i Regata ( bar jedan deo njih) imaju nesto slicno ovome, samim tim imaju i odgovarajuce davace, pa potrazi na nekom otpadu.
Ima tu dosta posla dok se sve to iskombinuje i poveze ali nije nemoguce.
nivo ulja u motoru, pritisak ulja u motoru, nivo ulja u menjacu, nivo antifriza...to bez odgovarajucih davaca nece raditi. Istrosenosti prednjih kocnica mozes povezati samo ako imas takve kocione plocice. Signal za rucnu samo prevezes na ovaj panel i to ce raditi.
Leva strana moze da se osposobi skroz, sve vec imas, samo trebas dovuci zice.
Savet Fiat Ritmo i Regata ( bar jedan deo njih) imaju nesto slicno ovome, samim tim imaju i odgovarajuce davace, pa potrazi na nekom otpadu.
Ima tu dosta posla dok se sve to iskombinuje i poveze ali nije nemoguce.
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Similar topics
» Obrtaljka u Yuga 45 moze li ova ?
» Neki lud problem.
» Ako moze pomoc mala oko cd player-a
» Imam neki karburator...
» Osvetljenje - Neki sitniji kvarovi :D
» Neki lud problem.
» Ako moze pomoc mala oko cd player-a