Gasi se u voznji
+7
Pakson
Inferno
Avram '90
USKE
tihomir89
Petar
yugo55
11 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Gasi se u voznji
ahaa oke, vratio sam mu crevo od iberlaufa,jednostavno ne gusi kad ne dajem gas, bolje nekako radi jos samo to crevo da proverim
ahaaa to, e a to crevo jer je vidljivo od gore ili moram da ceprkam da ga trazim, (nisam neki strucnjak,ali bez muke nema nauke ?? ) ako moze pomoc Smile
ahaaa to, e a to crevo jer je vidljivo od gore ili moram da ceprkam da ga trazim, (nisam neki strucnjak,ali bez muke nema nauke ?? ) ako moze pomoc Smile
Ako je to ono crevo debljine oko 5 cm.. bilo je na je na jedan kraj pokidano, pa sam ga odsekao taj kraj i opet vratio spojio, nebi valjda sad trebalo da gasi, ako je to to
Nisam siguran sta si ti skracivao, postoji samo jedno crevo debljine od 5cm i to je rebrasto gumeno crevo od usisine do kucista za filter i to zameni onda... Inace ne radi lose zbog toga ali je uvlacilo nefiltriran vazduh tuda... A vakum crevo koje ti ja kazem je oko 4mm ja mislim i ide od usisine grane do ECUa...
a vidi mene ja u centimetrima, hteo sam da kazem 5 mm, to je izgleda to, sad cu da ga upalim pa javim sta je bilo
Pa vidi, jer to je jedno od glavnih delova na motoru za ispravno funkcionisanje.
namestio to crevo, tj, zamenio, stavio ono crevo od iberlauf-a, ali teze pali sa tim crevom, i sad ne pali Chek Engine lampicu sad cu da ga provozam da vidim kako radi
Resetuj ECU tako sto skines klemnu sa akumulatora da se obrisu greske...
i to sam uradio, al' kad si baksuz baksuz, zaverglao upalio nije palio Chek Engine sve dok nije nestalo benzina hehe, bitno da je gotovo sve, a sutra osvezavanje sa 15 litara
Nemoj voziti sa praznim rezervoarom jer pumpa se hladi sa gorivom...
Cim se gasi pri kocenju, znaci da nema dovoljno vakuma tj. vuce fals vazduh negde, jer servo kocnice "povuce" ono malo vakuma sto je ostalo.
Nebitno da li je EFI ili karb. Za ubuduce...
Nebitno da li je EFI ili karb. Za ubuduce...
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Da to je istina i to sam hteo prvo da kazem ali posto je 3.1 sistem, oni imaju problem sa tim crevom da pukne i istuli i ako to bude problem, ovo ce biti 6 yugo sa tim problemom od 6 yuga sa ovakvim problemom gasenja motora
Imam problem sa yugom gasi se prilikom naglog zaustavljanja da li neko zna sta moze biti
venoman- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 367
Datum upisa : 16.11.2012
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Gasi se u voznji
» Brujanje u voznji
» Gasenje u voznji
» Problem u voznji
» trza u voznji i malo povecana potrosnja...
» Brujanje u voznji
» Gasenje u voznji
» Problem u voznji
» trza u voznji i malo povecana potrosnja...
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|