Problem u voznji
4 posters
Strana 1 od 1
Problem u voznji
Pozdrav izvinjavam se sto sam naslov teme ne govori puno o problemu, a nisam znao gde da postavim pitanje. Naime u voznji mi se desava da bilo da sam sam u autu ili da je bas opterecen kada dodje do 80 km/h ili danas konkretno i na manje desava se da jednostavno ne moze vise,a kako ja stiskam gas vise pocinje se osecati smrad nalik zapaljenoj gumi. Ako neko moze da mi pomogne sa licnim iskustvom ili samim znanjem i poznavanjem automobila i kvarova. Hvala unapred!
Stefan- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 67
Godina : 31
Datum upisa : 24.02.2010
Re: Problem u voznji
proveri da ti ne blokiraju kocnice, pogotovo zadnje koje su povezane sa regulatorom kocione sile pa utice opterecenje... To mozes tako proveriti sto izbegavas kocenje uz neku duzu voznju i onda zaustavis vozilo i brzo pipnes srece svake felne i uporedis temperature da li se neki tocak tocak istice tj da li je topliji od drugog na toj osovini. Pozeljno da skines ratkapne. Ili mozda da ti proklizava kvacilo sto opet pod opterecenjem isto moze jos vise da se iskaze... Da li je stelovan hod kvacila skoro?
Sto se tice kvacila ne znam da li to ima veze ali promenjen je set kvacila pre nekih 5000 km.
Stefan- OHV 767ccm 30ks
Pa ili je fals ili nije dobro podesen ako je do njega... Bilo je slucajeva zbog loseg kvaliteta kvacila da stradaju posle 5000-10000km... Da li imas luft na papucici kvacila?
Ovako treba da funkcionise:
Ovako treba da funkcionise:
To je to mislim da nije problem u kvacilu.
Stefan- OHV 767ccm 30ks
kocnice su najverovatnije..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Similar topics
» Problem sa trzanjem u voznji