Peglanje gibnja - Koja dimenzija?
3 posters
Strana 1 od 1
Peglanje gibnja - Koja dimenzija?
Posto mi je u planu da ispeglam gibanj u skorije vreme, zanima me na koju dimenziju da ga peglam?Ne zelim da mi yugo bude nizak ko yugisin, nego onako umereno nizak odprilike ko yugodriverov.
Aki91- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1117
Godina : 33
Datum upisa : 07.01.2010
Re: Peglanje gibnja - Koja dimenzija?
izmeris Yugisin i izmeris od Yugodrivera i nadjes zlatnu sredinu
USKE- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 838
Godina : 41
Datum upisa : 26.07.2010
Ako se ja nevaram ti si vec montirao gibanj sa tri platne? Onda uzmes samo odmeris koliko je od ruba do centra tocka i odmeris koliko nisko zelis da bude i toliko ga treva ispeglati... Znaci ako hoces 5cm nizi, 5cm ga ispeglas...
A ako te interesuje visina tj razmak izmedju ruba i centra tocka, kod mene je 29cm (cetvorolisni gibanj peglan na 11cm), a ako sam ja dobro ocenio, zolika ima oko 31cm pozadi...
Posto imas moje opruge, to ti je oko 30-30.5cm kad montiras (moze malo jos da zavisi od platforme amortizera), onda gledaj toliko i pozadi da spustis...
A ako te interesuje visina tj razmak izmedju ruba i centra tocka, kod mene je 29cm (cetvorolisni gibanj peglan na 11cm), a ako sam ja dobro ocenio, zolika ima oko 31cm pozadi...
Posto imas moje opruge, to ti je oko 30-30.5cm kad montiras (moze malo jos da zavisi od platforme amortizera), onda gledaj toliko i pozadi da spustis...
ja mislim jugisa da je naj bolje da mu ti to odradis pa da bude ko tvoj
USKE- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 838
Godina : 41
Datum upisa : 26.07.2010
Mene ko pita za savet ja mu kazem, a sad da li ce da poslusa ili ne, to je njegova stvar Ja zaista ne bih nikome namecao to da mu auto bude kao moj
» elementi oko gibnja
» Ugradnja opruga umesto gibnja na zadnjoj osovini na Skali 55, potrebne modifikacije, prednosti i mane...
» Peglanje tablica POMOC
» peglanje gibnjeva na hladno
» Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
» Ugradnja opruga umesto gibnja na zadnjoj osovini na Skali 55, potrebne modifikacije, prednosti i mane...
» Peglanje tablica POMOC
» peglanje gibnjeva na hladno
» Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu