Prebacivanje plina sa jednogrlog na dvogrli karb.
+27
slobokv88
ZAC
dimmu
Kum Ruzvelt
Zuty
radovan018
mmarkoo
junior45
Predrag B.
Crazy128
Mitke
castiel-87
Louisss
darko-san
imocnic318
Neca_Delija
valsorimkaran
darko.su84
CyberianIce
Miljan
bavaria
Vlado
zeleni macak
Petar
Bohoc
YUgisa
djolee cervello
31 posters
Strana 1 od 5
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Prebacivanje plina sa jednogrlog na dvogrli karb.
ljudi koliko moze da kosta prebacivanje gasa(plina) sa jednogrlog karb na dvogrli i sta je potrebno?
Prebaceno iz NST foruma. YUgisa
Prebaceno iz NST foruma. YUgisa
djolee cervello- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 677
Datum upisa : 22.05.2009
Re: Prebacivanje plina sa jednogrlog na dvogrli karb.
Pa obicno ugradjuju mesac na dvogli karb ili eventualno buse ga mada ovo retko kad sam video... usutini nije mnogo skupo
nekosta puno tj dovezes auto sa vec sredjenim karbom i namesti ti dva creva za dva grla umesto jednog i to je to nista specijalno mozda ga ubuse zavis gde ga nosis
nebi trebalo da je vise od 50 ojra
nebi trebalo da je vise od 50 ojra
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
Sta 50 evra? Pa treba jedno 20-30 cm creva i jedna Y racva i dizne ili mesac... ako nabavis racvu i mesac ja cu ti montirati za dzabe Mogao bih i dizne, ali ne mogu garantovati da li bih znao tacno gde treba ubusiti diznu (morao bih da pogledam karb prvo)...
50evra za taj zahvat me poprilično obeshrabruje.
Ma 50e je previse za to... Pa to je cisto dranje koze sa ledja ako je toliko...
Inace, Petre, racunaj na to da sam ti nabavio jednogrli karb sa vecim difuzorom Tako da ti pase sve, samo karb treba promeniti... Tj ako budes hteo mozes da kupiti od Pedje kad bude prodavao Taj karb ti je dobar, taman malo vise snage a nece puno vise trositi
Inace, Petre, racunaj na to da sam ti nabavio jednogrli karb sa vecim difuzorom Tako da ti pase sve, samo karb treba promeniti... Tj ako budes hteo mozes da kupiti od Pedje kad bude prodavao Taj karb ti je dobar, taman malo vise snage a nece puno vise trositi
djolee cervello ::ljudi koliko moze da kosta prebacivanje gasa(plina) sa jednogrlog karb na dvogrli i sta je potrebno?
Lepo odes u euro gas tamo kod pionira (ili na neko slicno mesto) i kupis mesac ali moras znati tacno koji tj odneses karburator i probas na licu mesta da li odgovara posto ih ima za raznorazne dvogrle karburatore i kupis crevo sa racvom ali pazi da bude sa jednim srafom za stelovanje jer je lakse nastelovati i to je to .Sto kaze yugisa moze bilo ko namontirati i posle fino podesiti jer nije komplikovano i ne moras bez veze placati majstore .Za cene moras videti tamo gde to prodaju ali znam kad sam ja radio to nije bilo vise od 15 eura sve to .
zeleni macak- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1994
Datum upisa : 08.03.2008
Inace ljudi, dajte za ovakva pitanja uvek imate forum i tu mozete pitati... Mislim ipak imamo i temu za plin... Sto se bojite da otvorite temu novu... Ovo cu sutra da prebacim tamo u sobu za plin...
2480din mesac,t razvodnik 290din,crveo negde oko 300din,ruke i stelovanje 1000din!!!!!!ALO pa ja vec imam ugradjen gas!nakarikali su mi kao da treba ponovo sve da ugradim!
Autogas servis Milankovic kod auto pijace,proveri kod njega cena ali nije skup
Vlado- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 155
Godina : 44
Datum upisa : 23.03.2009
ni slucajno euro gas,kao sto vlado kaze milankovic je kralj za auto gas,a zahvat nece biti skuplji od 2000din,mesac je 1000 koliko znam posto niko nece hteti da ti bushi karb,imash malo creva y racvu i stelovanje i to ti je to,otidji do njega slobodno covek zna posao!!!!!
bavaria- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 408
Godina : 39
Datum upisa : 07.01.2009
YUgisa ::Inace, Petre, racunaj na to da sam ti nabavio jednogrli karb sa vecim difuzorom Tako da ti pase sve, samo karb treba promeniti... Tj ako budes hteo mozes da kupiti od Pedje kad bude prodavao Taj karb ti je dobar, taman malo vise snage a nece puno vise trositi
Jel to ovaj sto je kod mene ?
Aaaaa, pa ne dam ja to, nece taj karb videti plin posle mog sredjivanja.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ne znam ja nista, meni rece Pedja da ce da proda taj karb kada promeni motor Tako da se to vi dogovorite
stigao je karb e sad sutra cu da okacim slike.U dilemi sam jer neznam kako da uradim da stavljam mesac ili da busim karb!
stavljaj mesac mnogo bolja varijanta,em sto ce manje da trosi,em sto ce bolje da radi,ako busis postoji velika verovatnoca da ga sje.......,moj je busen,nisam ja to radio ne znam ko je vec sam ga takvog uzeo,ali gde god sam bio svi su mi rekli dabi mnogo lepse radio motor a i manje bi trosio da stavim mesac.....
bavaria- OHV 903ccm 45ks
kolika ti je potrosnja sa dvogrlim?
meni je potrosnja sa dvogrlim oko 8-9 litara mozda do 10 po gradu a ima mesac koliko znam
Bohoc- SOHC 1116ccm EFI 63ks
- Broj poruka : 1877
Datum upisa : 30.10.2008
meni potrosnja skocila u zadnje vreme ali dok je motor bio ok,max 10 litara po gradu sa mesacem ce trositi mozda litru manje ali nece blokirati na vecim obratajima nego ce fino raditi motor,na gas ja ne mogu preko 4000rpm zato sto nemam mesac dok oni koji imaju mogu vise,jednostavno ne mozes namestiti motor da ti radi i na malim i na velikim obrtajima ako busis karb......
bavaria- OHV 903ccm 45ks
Da li preporučujete Milankovića i za sekvent? Nameravam da ga ugradim u Vectru.
Ja ti preporucujem servis dora u novom sadu http://www.autogas.rs/ jer sam i ja tamo ugradio u corsu i posle 12000 km sve odlicno funkcionise .
Pa to malo teže. Meni treba neko u SU da nije previše skup za sekvent. Na žalost, nemam ni toliko vremena za NS i ugradnju...
ma milankovic je mama za sve vrste gasa,slobodno otidji do njega i neces se pokajati......
bavaria- OHV 903ccm 45ks
zeleni macak ::Ja ti preporucujem servis dora u novom sadu http://www.autogas.rs/ jer sam i ja tamo ugradio u corsu i posle 12000 km sve odlicno funkcionise .
Ja ga vise ne preporucujem. Imao sam cast da ga upoznam licno i razocarao sam se njegovim temperamentom, moze biti dobar majstor koliko god hoce, ali kad nije covek ona ga j**i.
CyberianIce ja sam napisao da sve dobro funkcionise sto se tice ugradnje i funkcionisanje gasnog uredjaja ,ostalo me ne interesuje ,obicno ti sto su dobri govornici i slicno ugrade sve naopako jer ti tim recima odvlace paznju sa drugih mnogo bitnijih stvari .
Petre na tebi je odluka samo nemoj kao mnogi da posle kukas jer nije uvek jeftinije najbolje resenje .Ipak je to sekvent a ne ono sto smo imali u juga sto svaki malo bolje priuceni majstor moze ubaciti u auto .Nemoj zaboraviti da u vektri imas i kompjuter tj da sad imas malo slozeniji auto .No ako bavaria stoji iza svoje izjave onda slobodno otidji do tog majstora jer samo licno iskustvo nekih od nas te moze uputiti kod dobrog majstora .
Petre na tebi je odluka samo nemoj kao mnogi da posle kukas jer nije uvek jeftinije najbolje resenje .Ipak je to sekvent a ne ono sto smo imali u juga sto svaki malo bolje priuceni majstor moze ubaciti u auto .Nemoj zaboraviti da u vektri imas i kompjuter tj da sad imas malo slozeniji auto .No ako bavaria stoji iza svoje izjave onda slobodno otidji do tog majstora jer samo licno iskustvo nekih od nas te moze uputiti kod dobrog majstora .
Strana 1 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» prebacivanje sa jednogrlog na dvogrli elektro
» Ugradnja dvogrlog karburatora umesto jednogrlog
» dovod gasa u karb.busenje kucista ili mesac odozgo
» Karb.. Elektronac
» Ugradnja dvogrlog karburatora umesto jednogrlog
» dovod gasa u karb.busenje kucista ili mesac odozgo
» Karb.. Elektronac