Ojacanja na yugu 1.6 8v
2 posters
Zastava Forum :: Mehanika :: Tuning
Strana 1 od 1
Ojacanja na yugu 1.6 8v
Pozdrav, planiram da ubacujem 1.6 8v u juga i imam par nedoumica. Kakva sve ojacanja treba da se stave na juga da se ne bi cepao i krivio sa 1.6 motorom?
Celavi- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 3
Datum upisa : 01.11.2022
Re: Ojacanja na yugu 1.6 8v
Imas celu temu o ojacanju:
https://zafc.forumsr.com/t246-ojacanje-karoserije
Sve je to subjektivno, znam i fabricke aute koji su se razisli po spojevima, a znam i aute sa duplo vise ks kojima nista ne fali. Sve je stvar koliko ti mislis taj auto da zadrzis i kako mislis da ga koristis. Ja sam svojim roditeljima pojacao fabrickog Yuga vise nego sto neki urade kad podignu duplo snagu. Jer nije stvar da li ce taj motor imati vise snage, nego da li ces ti sa tim autom raditi nesto sto je daleko preko onoga za sto je fabricki auto zamisljen.
VPetar i ja cemo imati prakticno isto pojacane karoserije kad zavrsimo aute, a on ce da vozi 1.6 16v, a ja cu 1.1 motor. Licno ja bez sanki i ojacanje grede ne bih ni vozio auto, pa makar bila 45ica. Nije sve ni vezano za snagu, neke stvari su stvar vesanja, veceg gripa, bezbednosti...
Spojicemo temu posle sa ovom za ojacavanje karoserije.
https://zafc.forumsr.com/t246-ojacanje-karoserije
Sve je to subjektivno, znam i fabricke aute koji su se razisli po spojevima, a znam i aute sa duplo vise ks kojima nista ne fali. Sve je stvar koliko ti mislis taj auto da zadrzis i kako mislis da ga koristis. Ja sam svojim roditeljima pojacao fabrickog Yuga vise nego sto neki urade kad podignu duplo snagu. Jer nije stvar da li ce taj motor imati vise snage, nego da li ces ti sa tim autom raditi nesto sto je daleko preko onoga za sto je fabricki auto zamisljen.
VPetar i ja cemo imati prakticno isto pojacane karoserije kad zavrsimo aute, a on ce da vozi 1.6 16v, a ja cu 1.1 motor. Licno ja bez sanki i ojacanje grede ne bih ni vozio auto, pa makar bila 45ica. Nije sve ni vezano za snagu, neke stvari su stvar vesanja, veceg gripa, bezbednosti...
Spojicemo temu posle sa ovom za ojacavanje karoserije.
» Nacrti ojacanja za stojadina.
» SREDJIVANJE MOTORA NA YUGU 45
» Montaza ojacanja poprecne zadnje grede "Made by YUgisa"
» Sat u Yugu
» Korsin sat u yugu
» SREDJIVANJE MOTORA NA YUGU 45
» Montaza ojacanja poprecne zadnje grede "Made by YUgisa"
» Sat u Yugu
» Korsin sat u yugu
Zastava Forum :: Mehanika :: Tuning
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: