Sijalica za poziciju u faru Yugo 55 '89 kao dnevno svetlo
4 posters
Strana 1 od 1
Sijalica za poziciju u faru Yugo 55 '89 kao dnevno svetlo
Koju sijalicu da uzmem za poziciju (kao dnevno svetlo) koju mogu da koristim preko dana da ne bih przio farove sa obicnim H4 preko dana?
strelok89- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 426
Datum upisa : 24.02.2018
Re: Sijalica za poziciju u faru Yugo 55 '89 kao dnevno svetlo
Nećeš im mnogo pomoći ako koristiš pozicije.
Koju god da ubaciš t10 ili t15 neće sijati po danu toliko jako da ti Policija ne pravi problem.
Koju god da ubaciš t10 ili t15 neće sijati po danu toliko jako da ti Policija ne pravi problem.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
https://zafc.forumsr.com/t1744-dnevna-svetla
Nazalost nema slika, ali jedino te sijalice u farovima po mom misljenju izgledaju iole kao da svetli glavna sijalica... Mada nista to nije legalno i propisi su prilicno jasni oko toga tako da tesko je bilo kako opravdati ako pandur odluci da te kazni za to.
Nazalost nema slika, ali jedino te sijalice u farovima po mom misljenju izgledaju iole kao da svetli glavna sijalica... Mada nista to nije legalno i propisi su prilicno jasni oko toga tako da tesko je bilo kako opravdati ako pandur odluci da te kazni za to.
hvala vam svima na odgovoru
Danas sam ugradio Bear sijalice za pozicije LED 5w, mogu vam reci da su odlicne po danu, policija zaustavljala ali nije ni gledala farove Ako nekome zatreba mogu fotografisati preko dana da vidite kako bljeste
Pa slikaj, zasto da ne, od viska glava ne boli
Kod yugove pozicije me jako nervira sto se ne gasi na kontakt..ja inace nikad svetla ne gasim a i svakako ako su nosaci fara dobri sijalice traju godinama
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Citat ogrisao Zeljko-Zac!!!
Meni se kratka i dug gase cim iskljucim kontakt.Samo pozicija ne.Mozda i ona moze da se zbuci na kontakt da se pale i gase.Meni su dobro dosle led sijalice da sprecim da mi ne gori fa iznutra, prosli je izgore zbog vreline.Pa sam zameni za nove 21.okt
Mislis ako nosaci landaraju da ce pre orici sijalica?
Brate, ne moras citirati poruku za porukom...citiraj samo ako nekome odgovaras posle vise postova, da bi znali na koji post se odnosi tvoj odgovor
Meni se kratka i dug gase cim iskljucim kontakt.Samo pozicija ne.Mozda i ona moze da se zbuci na kontakt da se pale i gase.Meni su dobro dosle led sijalice da sprecim da mi ne gori fa iznutra, prosli je izgore zbog vreline.Pa sam zameni za nove 21.okt
Brate, ne moras citirati poruku za porukom...citiraj samo ako nekome odgovaras posle vise postova, da bi znali na koji post se odnosi tvoj odgovor
Bili su drugi propisi tada jer su pozicije ostavljene da moze bez kontakta kako mozes da ostavis upaljeno pored puta ako se pokvari vozilo. Kratko i dugo se gasi bez kontakta ko svih.
Kod caleta landara desni far i 2x sam menjao sijalicu a na levi far nisam dirao nikadstrelok89 ::Meni se kratka i dug gase cim iskljucim kontakt.Samo pozicija ne.Mozda i ona moze da se zbuci na kontakt da se pale i gase.Meni su dobro dosle led sijalice da sprecim da mi ne gori fa iznutra, prosli je izgore zbog vreline.Pa sam zameni za nove 21.oktjunior45 ::Kod yugove pozicije me jako nervira sto se ne gasi na kontakt..ja inace nikad svetla ne gasim a i svakako ako su nosaci fara dobri sijalice traju godinama
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu