Vibracije na leru kad se zagreje
2 posters
Strana 1 od 1
Vibracije na leru kad se zagreje
Pozdrav,
Imam sledeći problem, pre par dana sam primetio čudne vibracije na leru i da sporije vuče i to se dešava kad se zagreje, dok je hladniji mi se čini ok. Čini mi se da su vibracije iz auspuha, uzrokovanim nepravilnim radom. Ja sumnjam da je problem paljenju svećice/kapa/komutator/kablovi. Imam Magneti Marelli sistem paljenja.
Prvobitno sam mislio da je loše gorivo, ali sam danas sipao 100 i ništa se nije popravilo...
edit.
nije problem niskih obrtaja, to se dešava i sa većim brojem
Imam sledeći problem, pre par dana sam primetio čudne vibracije na leru i da sporije vuče i to se dešava kad se zagreje, dok je hladniji mi se čini ok. Čini mi se da su vibracije iz auspuha, uzrokovanim nepravilnim radom. Ja sumnjam da je problem paljenju svećice/kapa/komutator/kablovi. Imam Magneti Marelli sistem paljenja.
Prvobitno sam mislio da je loše gorivo, ali sam danas sipao 100 i ništa se nije popravilo...
edit.
nije problem niskih obrtaja, to se dešava i sa većim brojem
inn_cabrio- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 105
Datum upisa : 30.09.2019
Re: Vibracije na leru kad se zagreje
Paaa, ovako odokativno, može biti svećice, možda nešto u karburatoru, eventualno bobina?
Kada vrisne kapa, obično ide normalno i onda trza na momente u vožnji, štuca.
I to je pogotovo izraženo kada je vlažno vreme. Kada vrisne komutator, uglavnom hladan lako pali. Ali kada je zagrejan ni pod razno.
Kablovi, slični simptomi kao kapa...Ili radi na 3 klipa, kao kada vrisne svećica.
To ti je sad ono....kreneš redom da eliminišeš, pa gde stigneš....
Kada vrisne kapa, obično ide normalno i onda trza na momente u vožnji, štuca.
I to je pogotovo izraženo kada je vlažno vreme. Kada vrisne komutator, uglavnom hladan lako pali. Ali kada je zagrejan ni pod razno.
Kablovi, slični simptomi kao kapa...Ili radi na 3 klipa, kao kada vrisne svećica.
To ti je sad ono....kreneš redom da eliminišeš, pa gde stigneš....
d.stole- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 612
Datum upisa : 23.09.2013
Re: Vibracije na leru kad se zagreje
Sredio sam problem, problem su bili kablovi, jako stari i kako su se zagrejali su probijali verovatno negde. Neverovatna razlika posle zamene
inn_cabrio- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 105
Datum upisa : 30.09.2019
Similar topics
» Uzasne vibracije...
» Nece da vuce kad se zagreje
» Menjac krut dok se ne zagreje,izbacuje iz IV i V i cuje se u 90% kad se prebaci u drugu
» Grejanje u leru
» melje na leru...
» Nece da vuce kad se zagreje
» Menjac krut dok se ne zagreje,izbacuje iz IV i V i cuje se u 90% kad se prebaci u drugu
» Grejanje u leru
» melje na leru...
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|