Nece da vuce kad se zagreje
3 posters
Strana 1 od 1
Nece da vuce kad se zagreje
Stvorio se iznenadni problem isao sam do druga, a u povratku sam jedva dosao kuci auto je poceo da trza da se gusi bukvalno nema snage da krene,znaci na leru i prima nekako gas, ali cim ubacim u prvu da krenem on se gusi i nece da primi gas i ugasi se.Kad je ladan skoro da je sve u redu malo se primecuje ali cim postigne radnu temperaturu opet se javljaju isti problemi.Proverio sam pupmu goriva zamenio polugicu,lepo baca gorivo,sad mozda je do struje ali lepo pali bez problema, samo me cudi sto se ovo desilo iznenada znaci radio je super i samo odjednom sve ode u pm. Neko ideju o cemu se radi?
lekac- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 149
Godina : 30
Datum upisa : 08.03.2013
Re: Nece da vuce kad se zagreje
Komutator,probably...
Jandro- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 531
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2013
Mislim da nije komutator, ja kad sam ugradjivao elektronsko paljenje, imao sam neki komutator koji nije radio kako treba, pa je trokirao jako jedva dodjoh do kuce, ali i kad je hladan i vruc isto mi je bilo, pa sam kupio novi nzm koja je marka isto je tako bilo, pa sam morao da uzmem Bosh polovan nasao i radi ko metak
Mladen021- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Datum upisa : 13.03.2014
Eto resen problem karburator zajebavao negde izgleda zacepio kako sam ga skiniuo i produvao proradio.
lekac- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 149
Datum upisa : 08.03.2013
lekac ::Eto resen problem karburator zajebavao negde izgleda zacepio kako sam ga skiniuo i produvao proradio.
Reci kakav glup problem, samo je trebalo ocistiti..
Mladen021- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Datum upisa : 13.03.2014
Similar topics
» Vibracije na leru kad se zagreje
» Menjac krut dok se ne zagreje,izbacuje iz IV i V i cuje se u 90% kad se prebaci u drugu
» vuce u levo
» Zastava 101 slabije vuce
» Yugo 45 slabo vuce
» Menjac krut dok se ne zagreje,izbacuje iz IV i V i cuje se u 90% kad se prebaci u drugu
» vuce u levo
» Zastava 101 slabije vuce
» Yugo 45 slabo vuce
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|