Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
+10
YUgisa
nadal
slobokv88
Tole
ZAC
VPetar
batamare
vukiclab
Sultan
Aleko2141
14 posters
Strana 4 od 4
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kako srediti "Koralke" i odabir dimenzija guma
Boga mi nisu lose popunjeni tvoji
Znaci svakako osim ako budem nasao 165/70 koje ce mi malo bolje popuniti rubove, mogu ove 155/70 univerzalne da uzmem, svakako cilj je da ostane izgled fabricki oldtimer kao tako da mozda i bolje tako
Znaci svakako osim ako budem nasao 165/70 koje ce mi malo bolje popuniti rubove, mogu ove 155/70 univerzalne da uzmem, svakako cilj je da ostane izgled fabricki oldtimer kao tako da mozda i bolje tako
Natan- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Godina : 18
Datum upisa : 03.06.2023
Mozes, mada s obzirom koliko kradu na sirini modernih guma i da su Koralke nesto sire od celicara, ja bih potrazio 165, ali svakako ako ne nadjes i nemas izbora onda sta je tu je sa 155/70. Ja sam zato i zeleo 14ke jer je ponuda u 165/65 jako dobra i bilo je jeftinije kupiti dobru univerzalnu gumu koja je tako sira, nego uzimati neke najeftinije 13ke po jedan set letnjih i zimskih u uzim dimenzijama. E sad steta sto koralke nisu 14ke, mada mogu da se preprave na 15ke
Ovo bas dobro izgleda. Da je jos malo dublji falc to bi bilo vrhunski
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Da ja sam razmisljao za mog Yuga da napravim Koralke na taj fazon samo sto meni naravno treba jako mali ET, tako da bi bio dosta veci falc, ali ako bih i pravio ne mogu da se odlucim kako da uradim srce.
Da li da uradim ukopam srce i da li da budu skroz crne sa sjajnim centrom (inspirisano Petrovim felnama) ili crne ali rub da bude u boji auta kao i sada ili da bude srce kao na poslednjoj felni, ali ja nisam ljubitelj toliko sjaja plus sa ukopanim srcem mi je vise "motorsport"
Da li da uradim ukopam srce i da li da budu skroz crne sa sjajnim centrom (inspirisano Petrovim felnama) ili crne ali rub da bude u boji auta kao i sada ili da bude srce kao na poslednjoj felni, ali ja nisam ljubitelj toliko sjaja plus sa ukopanim srcem mi je vise "motorsport"
Meni je najbolja kombinacija kao sa poslednje slike iznad, a ako vec cepovi nisu dostupni onda bez njih i srce crno isto kao i krakovi, a falcevi ispolirani da se uklopi u izgled cnc obradjenog lica.
Samo ne znam koliko se tako cnc obradjene felne ili ispolirane do ogledalo sjaja drze u realnim uslovima. U smislu oksidacije i gubljenja tog staklo efekta. Tu za neku dugotrajnost 100% mora neka zastita.
Samo ne znam koliko se tako cnc obradjene felne ili ispolirane do ogledalo sjaja drze u realnim uslovima. U smislu oksidacije i gubljenja tog staklo efekta. Tu za neku dugotrajnost 100% mora neka zastita.
E pa ako bih ja pravio ne moze falc bas da se polira jer bi bure pravio od celicne felne
Onda jedine dve opcije to sto si ti rekao u boju auta ili ona siva nijansa kao kod mene da lici iz daljine kao da je polirano
Strana 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu