NAVAK - iskustva i vremena
+5
YUgisa
Aki
Sultan
dimmu
ZAC
9 posters
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 3 od 8
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: NAVAK - iskustva i vremena
Sta su ovi obelezeni
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Nemam pojma Video sam da su obelezeni ali nisam se upustao u razmisljanje oko toga
Maksica stavili poslednjeg 😂
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Obeleženi voze ceo dan, prepodne i popodne. Dođite na Navak, probajte, pa posle pišite. Mnogo nagađate u prazno, a da ne bude tako treba vam iskustvo. Kakve Tigar i slične gume, Navak je ravan, znači - tvrdo vešanje, semi ili full slick, kraći prenos i šper.
Moje najbolje vreme sivim Jugom je 1.39 i to je najbolje vreme mereno za Juga. To što bi neki voleli.1.38 i 170ks su ipak ambicije i želje dok se ne pokaže crno na belo. Crvenim Jugom 1.42 i to može još dole svakako... Oba vremena mogu dole, zapravo, ali lagano - prvo da kompletiram motor za sivog i da crveni preživi nedelju.
Moje najbolje vreme sivim Jugom je 1.39 i to je najbolje vreme mereno za Juga. To što bi neki voleli.1.38 i 170ks su ipak ambicije i želje dok se ne pokaže crno na belo. Crvenim Jugom 1.42 i to može još dole svakako... Oba vremena mogu dole, zapravo, ali lagano - prvo da kompletiram motor za sivog i da crveni preživi nedelju.
Da, baš ću ja sa 1300cc i par desetina konja manje da se jurim sa njim... Kada bude sivi, onda može.
Slažem se da je Navak ravna plotna, ali to je što ima dostupno i novcem i blizinom.
Slažem se da je Navak ravna plotna, ali to je što ima dostupno i novcem i blizinom.
Ja ako moj tenk spustim još za 10 sec ima da slavim ko da sam vozio 1.20 :-D
Aleko2141- SOHC 1290ccm EFI 67ks
- Broj poruka : 2881
Godina : 37
Datum upisa : 01.05.2016
Skontao sam to kasnije kad sam pogledao malo bolje kola
Aki, mislis li da ce biti interesantan TD, hoce li Porsei i GTR uspeti da pridju rekordu staze 😁
Sto se "rivalstva" tice, tuzno je sto se na to gleda sa negativnom notom umesto da bude prijateljski i da jedan drugog motivisu da napreduju.
Sto se tice staze, Vocko mi je isto rekao da moram da probam, ali prosto ne mogu da vidim kako je interesantnije od Miseluka npr.. Ali bice prilike, pa cemo i videti
Aki, mislis li da ce biti interesantan TD, hoce li Porsei i GTR uspeti da pridju rekordu staze 😁
Sto se "rivalstva" tice, tuzno je sto se na to gleda sa negativnom notom umesto da bude prijateljski i da jedan drugog motivisu da napreduju.
Sto se tice staze, Vocko mi je isto rekao da moram da probam, ali prosto ne mogu da vidim kako je interesantnije od Miseluka npr.. Ali bice prilike, pa cemo i videti
Nije sve u konjima, ima nesto i u vozacu Pa dobro, Miseluk kao staza je definitivno bolja, ali NAVAK ima onu dozu sigurnosti da nema saobracaja, nego su svi "istomisljenici", takodje je malo manje "tesna" za izletanje. Miseluk prakticno na pola staze nemas gde da sletis ako preteras. Mislim ono, NAVAK je ipak izgradjen sa idejom o ustanovi za obuku voznje a ne za trkanje.
Tako je, steta sto svi to gledaju negativnom notom, Petru nije problem sto je sporiji od mene I kad sklopi 1.6 Yuga isto ni meni nece smetati sto je sad manje sporiji od mene
Tako je, steta sto svi to gledaju negativnom notom, Petru nije problem sto je sporiji od mene I kad sklopi 1.6 Yuga isto ni meni nece smetati sto je sad manje sporiji od mene
Nije problem a, mahaces mi dok me pretices na pravcu?
Dolazim da gledam :-)
Pa na Miseluku sigurno, posto se ne bojim pasice kao neki Ali u Kuli nemam gde i da hocu Mozda naredne godine da organizujemo skupljanje, pa da dodju i ovi brzi sa Navaka u Kulu, da ih vidimo kako leze
P.S. Sad sam video da si dodao, trenutno sam ja brzi Moj ima mozda 300kg, lakse ga guram nego ti
P.S. Sad sam video da si dodao, trenutno sam ja brzi Moj ima mozda 300kg, lakse ga guram nego ti
Mislim da bi vise ti hteli da mi dodjemo na Navak Kako nemas gde, pa na najduzem pravcu u Kuli
https://youtu.be/1_GypF9Zsfg?t=247
Vidis kako sam ja tu skoro tebe obisao (belezeno je)
Ali moj se bolje kotrlja
https://youtu.be/1_GypF9Zsfg?t=247
Vidis kako sam ja tu skoro tebe obisao (belezeno je)
Ali moj se bolje kotrlja
Posto Sale bosanac & co voze sutra Navak u privatnoj reziji, a inace cepaju po Ringu sub 7 krugove i imaju kola od 700-1200hp (bez preterivanja) bio bi blam, da kada vec silaze u sirotinju od po 150-200ks, ne obore 'rekorde' i slicno. Malo mi se ne dopada taj broj od 20 kola po stintnu, mnogo je to, 10 do 15 max. A i poceli su da hype-uju taj Navak i ta vremena kao da je to neko umece maestralno, ali avaj - opet, nema bolje u blizini. Karting staze necu ni da razmatram kao ozbiljne za automobilsko utrkivanje.
Mene ko licno poznaje zna kakav sam covek, da oduvek pravim auto sebi i samo sebi, ne da se nekome drugom dopadne, nego da ja uzivam. To isto volim da podelim na odredjeni nacin, pa ko razume - super. Potenciranje 'rivalstva' i vremena na stazi nije poteklo od mene, zna se. Nego ljudi imaju potrebu da se porede sa nekim, a kada se kaze Jugo uglavnom sam ja tu 'prvi' na listi za pikiranje. U mojoj glavi ja sam 'liga za sebe', ne u prepotentnom smislu, nego u kontekstu onoga iz pretrposle recenice - moj auto, moja stvar, moja voznja, moj gust. I dalje sam siguran da imam bolji pristup stvarima od 90% ljudi i ono sto nisam uradio ovako ili onako je ili stvar mog izbora ili nije doslo na red. Kao npr. farbanje i dotezanje crvenog juga u estetskom smislu.
Ima i drugih zivotnih stvari koje su bitne i vremensko/finansijski zahtevne, ali ne treba odustajati kao sto vecina uradi, samo se prilagoditi. Pa ce biti i Navaka, Ringova, itd.
Mene ko licno poznaje zna kakav sam covek, da oduvek pravim auto sebi i samo sebi, ne da se nekome drugom dopadne, nego da ja uzivam. To isto volim da podelim na odredjeni nacin, pa ko razume - super. Potenciranje 'rivalstva' i vremena na stazi nije poteklo od mene, zna se. Nego ljudi imaju potrebu da se porede sa nekim, a kada se kaze Jugo uglavnom sam ja tu 'prvi' na listi za pikiranje. U mojoj glavi ja sam 'liga za sebe', ne u prepotentnom smislu, nego u kontekstu onoga iz pretrposle recenice - moj auto, moja stvar, moja voznja, moj gust. I dalje sam siguran da imam bolji pristup stvarima od 90% ljudi i ono sto nisam uradio ovako ili onako je ili stvar mog izbora ili nije doslo na red. Kao npr. farbanje i dotezanje crvenog juga u estetskom smislu.
Ima i drugih zivotnih stvari koje su bitne i vremensko/finansijski zahtevne, ali ne treba odustajati kao sto vecina uradi, samo se prilagoditi. Pa ce biti i Navaka, Ringova, itd.
Ja bi vozio,ali tesko da imam vremena,a auto manje vise spreman..isao bi par krugova sigurno 😁 da li je ovaj vikend ili sledeci?
Mislim da su prosle prijave za Navak za ovaj TD
Necu voziti,nego kad bi gledao
Napisao si da bi vozio Sad je u nedelju
Ne citas do kraja,vozio bi ali nemam vremena..
junior45 ::Ja bi vozio,ali tesko da imam vremena,a auto manje vise spreman..isao bi par krugova sigurno 😁 da li je ovaj vikend ili sledeci?
Aki ::Posto Sale bosanac & co voze sutra Navak u privatnoj reziji, a inace cepaju po Ringu sub 7 krugove i imaju kola od 700-1200hp (bez preterivanja) bio bi blam, da kada vec silaze u sirotinju od po 150-200ks, ne obore 'rekorde' i slicno. Malo mi se ne dopada taj broj od 20 kola po stintnu, mnogo je to, 10 do 15 max. A i poceli su da hype-uju taj Navak i ta vremena kao da je to neko umece maestralno, ali avaj - opet, nema bolje u blizini. Karting staze necu ni da razmatram kao ozbiljne za automobilsko utrkivanje.
Vecina nas, barem sto tu pisemo pravi auto po svojoj meri kako se njima svidja, ali nista ne fali za malo prijateljskog rivalstva Onda ima vise tema za razgovor
Pa Kula nije za trkanje ko na kruznim trkama sto i vecina nas ne bi radila jer vecinom nam auto previse znaci, ali moze lepo da se vozi ko i NAVAK sa propustanjem, a ukoliko moze profesionalni motociklista iz HR da dodje da trenira sa svojim motorom od 600ccm, onda ne vidim razlog zasto ta staza ne bi bila ok i za jednog Yuga za uzivanje u vozanju. Uostalom bas ta prica od guzve mi je najvise odbojna za NAVAK jer sam svestan cinjenice da su krivine takve da ne mogu previse vremena da nadoknadim a bio bih smetnja drugima na pravcu i nikakav gust mi ne bi bio stalno prilagodjavanje drugima. U Kuli se lako moze okupiti par ljudi i za 1000din po auto vozati ceo dan kako nam se cefi, treba samo pustiti povremeno ove sto uplate karting.
Podrzavam svaki vid rekreacije gde ljudi mogu da uzivaju, eto prednosti manjih sredina.
Ako ne budem uspeo u planu da vozim slalom sledece godine onda cu definitivno barem jednom navratiti na Navak
Meni je Navak prvo bio da vidim sta auto može a to nisam mogao u saobraćaju da vidim, kad sam video šta može onda znam kako da ga vozim, sad cu ići opet kad ubacim motor i još spustim auto, kad to odvozam ja sam sa navakom završio, u nedelju dolazim da gledam, ako neko dodje nek viče :-D
Strana 3 od 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Vasa vremena na 400m?
» klesta blokiraju posle izvesnog vremena...
» Iskustva
» glava od 1.4 ili 1.5 ili 1.6 na 1.3? iskustva
» Akumulator 45A u 1.1 iskustva
» klesta blokiraju posle izvesnog vremena...
» Iskustva
» glava od 1.4 ili 1.5 ili 1.6 na 1.3? iskustva
» Akumulator 45A u 1.1 iskustva
Zastava Forum :: Slobodne teme :: Sport
Strana 3 od 8
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu