Gubim radio signal u pokretu (u voznji)
+4
dimmu
Alex
Miljan
Bane99
8 posters
Strana 1 od 1
Gubim radio signal u pokretu (u voznji)
Pozdrav svima skoro sam kupio novu antenu spoljasnju za 450 din. Imam problem sa gubljenjem stanica u voznji nastelovao sam antenu postavio one gumice i izolovao trakom posto je negde dobijala masu kad sam je pritego sa srafovima vata stanice ludilo dok je auto stoji stanice se mnogo lepo cuju cim pocnem da vozim auto ono stanice pocinju da suste i gube se da li neko zna problem?
Plejer koji posedujem: blaupunkt seattle mp74
Plejer koji posedujem: blaupunkt seattle mp74
Bane99- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 22
Godina : 25
Datum upisa : 17.08.2017
Re: Gubim radio signal u pokretu (u voznji)
Da li imas kondenzator koji otklanja smetnje koje proizvodi rad motora, takozvana "blokada"?
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Losa ti ta antena. Ja sam stavio 20cm obicnog dvozilnog kabla iza table kao antenu i hvata sve po gradu bez problema, kad izadjes iz grada pocne da susti.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Nemam kondenzator gde moze to da se nabavi u kakp se montira
Bane99- OHV 663ccm 21ks
Kondenzator stoji na alternatoru i fabricki postoji ako ga niko nije skinuo, ali nije u njemu problem, jer bi se to desavalo cim upalis motor.
Da nema kondenzator mislim da bi mu pistalo u zvucnicima kako daje gas. To se meni desavalo na Jugu. A isti problem imam na svom autu sa originalnom antenom i originalnim radiom. Uz to da kada je antena uvucena, slabije hvata stanice, kada je izvucem onda je super, ali samo dok auto stoji. Problem resio Fm transmiterom-kupio Xwave u Gigatronu, mada ja retko i palim radio u voznji.
I kako se pokazao transmiter
Bane99- OHV 663ccm 21ks
Gde mogu da nabavim taj kondenzator?
Bane99- OHV 663ccm 21ks
Sluzi odlicno...daljinac je bezveze kad oslabi baterija, ali ja to i ne koristim toliko. Pustim da cepa redom. Sto se tice kvaliteta muzike, signala itd., ja prezadovoljan.
Mene je kostao 500 dinara.
https://gigatronshop.com/fm_transmiteri/xwave_fm_transmiter_za_kola_t03_crna-54731
Mene je kostao 500 dinara.
https://gigatronshop.com/fm_transmiteri/xwave_fm_transmiter_za_kola_t03_crna-54731
Pa jel moze onda i radio da se namesti a ne samo muzika preko flesa
Bane99- OHV 663ccm 21ks
Preko transmiterta samo muzika sa flesha a radio mozes normalno da slusas sa svog radija.
Alex- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 429
Datum upisa : 28.03.2011
Moze biti problem losa antena, a moze biti i los plejer.
Ja kada sam kupio OG Fantoma imao sam relativno slican problem.
Sa FM Transmitera je hvatao signal i svirao je, a radio je hvatao poprilicno slabo u gradu. Van grada apsolutno nista.
Mislio sam da je problem antena ali kada sam menjao komplet zvucnike i plejer probao sam antenu i hvatala je signal odlicno.
Problem je bio u plejeru.
Ja kada sam kupio OG Fantoma imao sam relativno slican problem.
Sa FM Transmitera je hvatao signal i svirao je, a radio je hvatao poprilicno slabo u gradu. Van grada apsolutno nista.
Mislio sam da je problem antena ali kada sam menjao komplet zvucnike i plejer probao sam antenu i hvatala je signal odlicno.
Problem je bio u plejeru.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3943
Datum upisa : 29.04.2015
Koji radio imas?
Kupis Pioneer i miran si godinama....ja u oba auta imam pioneer jedan star 11 a drugi 10 godina...nikada ni jedan problem.
Kupis Pioneer i miran si godinama....ja u oba auta imam pioneer jedan star 11 a drugi 10 godina...nikada ni jedan problem.
pljejer je blaupunkt seattle mp74
Bane99- OHV 663ccm 21ks
Onda ne bi trebalo da je do radija...uredjaja..
Doduse, nesto razmisljam, ako je taj Blaunpukt jako star onda je moguce da su se elektroliti rasusili...posebno oni sa malim kapacitetom, a takvih u tjuneru ima dosta..
Kod mene na 101 je fabricki radio, mislim da pise na njemu Cartec i fabricka antena. Hvata mi neke stanice samo kada je podignuta antena. Mada antena je prilicno labava, pa sumnjam na nju. Mada moze biti da je i radio problem zato sto je star.
Ima Fm transmitera sa aux kablom, oni su oko 1000 dinara, pa mozes i preko telefona da slusas muziku tako sto kabal ubodes na mesto slusalica. Takodje mozes i radio da slusas sa telefona ili tableta.
Ali opet, ne vidim zasto bi slusao radio, ako mozes da snimis 4 ili 8gb muzike. Inace, 512mb mp3 muzike ti je dovoljno za nekih 2.5-3 sata slusanja, mozda i malo vise. Prednost je sto sam biras muziku u boljem kvalitetu i mozes da menjas koliko zelis. Jedina stvar je sto kartica ili fles moraju da budu formatirane u FAT32 da bi transmiter prepoznao (ja to nisam znao, slucajno sam provalio inace sam bio ubedjen da mi fm transmiter ne radi).
Ima Fm transmitera sa aux kablom, oni su oko 1000 dinara, pa mozes i preko telefona da slusas muziku tako sto kabal ubodes na mesto slusalica. Takodje mozes i radio da slusas sa telefona ili tableta.
Ali opet, ne vidim zasto bi slusao radio, ako mozes da snimis 4 ili 8gb muzike. Inace, 512mb mp3 muzike ti je dovoljno za nekih 2.5-3 sata slusanja, mozda i malo vise. Prednost je sto sam biras muziku u boljem kvalitetu i mozes da menjas koliko zelis. Jedina stvar je sto kartica ili fles moraju da budu formatirane u FAT32 da bi transmiter prepoznao (ja to nisam znao, slucajno sam provalio inace sam bio ubedjen da mi fm transmiter ne radi).
Ne postoji fabricki radio na 101, nikada to nije ugradjivano.
Sta znam, dekica mi je rekao da je kupio nov auto sa tim radiom, ima i onu plastiku u tabli za radio i to...ko bi ga znao.
Mozda mu naknadno ugradili u servisu ovlascenom ili slicno, ko bi ga znao. Kad sam skidao tapacire, japanski zvucnici unutra, a na resetkicama spolja pise nesto Atom Beograd.
Mozda mu naknadno ugradili u servisu ovlascenom ili slicno, ko bi ga znao. Kad sam skidao tapacire, japanski zvucnici unutra, a na resetkicama spolja pise nesto Atom Beograd.
Ja nekad vise volim da slusam radio jer me iznenadi muzika, kad mi dosadi moja..
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Ja retko pustim disk, uglavnom slusam radio, jer pored muzike cujes i vesti,prognozu, zanimljive radio emisije...itd.
Losa ti antena. Probaj izvuci radio iz te plastike sto ga drzi, zabodi neki srafciger pozadi i provozaj pa vidi dal hvata bolje.
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Probacu, ako ne, menjam antenu. Ma mene jedino smara kada puste pesmu i pricaju preko nje, inace gotivim radio. Naxi me smara, jer uglavnom pustaju istu muziku stalno, S takodje...a ja uglavnom menjam muziku koju snimam, menjam zanrove najcesce. Jedan dan rok, sledeci jazz, onaj tamo nesto drugo, a zavisi i od raspolozenja.
Onda predji na radio Beograd 1. program....menjaju zanrove, daju prenose utakmica, vesti, prognoza i stalno interesantne radio emisije....
Ubedljivo najbolji radio u Srbiji...
Ubedljivo najbolji radio u Srbiji...
Similar topics
» signal termodavaca
» Brujanje u voznji
» Gasenje u voznji
» Signal zaboravljenog svetla
» Signal izvucenog sauga
» Brujanje u voznji
» Gasenje u voznji