Radio kasetofon
+7
Petar
ristivoje
Mitke
Crazy128
Tatamata
junior45
Radusinko
11 posters
Strana 1 od 1
Radio kasetofon
Pozdrav. Čuo sam da može iz radio kasetofona da se izvuče aux. Pa me zanima kako to da uradim? Ili bilo sta ako može da se uradi, da ne moram da kupujem onu kasetu, čuo sam da nije bas najbolja. Hvala
Radusinko- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 18.06.2015
Re: Radio kasetofon
Dobra je kaseta,radi dobro sa njom..ili onaj fm modulator,ok je i on
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
izvadis radio otvoris ga i na magnetnoj glavi nalemis zice za aux , mada ne znam zasto bi to radio kad imas da kupis mp3 sa sd karticom i usb=om za 20 eura
Tatamata- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 263
Datum upisa : 25.02.2015
Kaseta daje super zvuk.. Imao sam je. A nije ni skupa. Oko 400din.. A bolja je od fm modulator.
Jel tu ide onaj trozilni?
A znam, za 20e mogu i radio cd kupiti, ja bih nesto da zbrckam , a da radi
Imao sam 2 mp3 modulatora i crkla oba, tacnije jedan cim sam kupio nije radio,a drugi radio jedno vreme dok se nije ugrejao i poceo da zvizdi, al nisu ni bili originalni, 700din su bili.
A znam, za 20e mogu i radio cd kupiti, ja bih nesto da zbrckam , a da radi
Imao sam 2 mp3 modulatora i crkla oba, tacnije jedan cim sam kupio nije radio,a drugi radio jedno vreme dok se nije ugrejao i poceo da zvizdi, al nisu ni bili originalni, 700din su bili.
Radusinko- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 63
Datum upisa : 18.06.2015
da trozilni
Neće to tako da ide, ako zalemiš žice na glavu čitača ništa neće uradiš. Aux se drugačije izvodi. Najbolje kaseta. Fukneš je u radio i ne budžiš ništa. Kažem ti iz sopstvenog iskustva jer sam lemio tako žice i sjebo odličan kasetofon.
pa verovatno nisi znao da zalemis gde treba ja sam lemio nekoliko komada i svaki je radio ok
Dok ne uđe kaseta da aktivira mikroprekidače to ne radi. Budžio sam na JVC radio i ne može, našao sam i šemu radija, nema leba. Na one tri žice na glavi sam letovao, crvena levi, žuta desni, crna masa. Nema ništa, samo zadimi.. Kaseta ti je isto ko i aux, isti zvuk daje. Čist, nema šumova itd. Samo bitno da je čista magnetna glava i nema da omane. Ko oće nek posluša, ko neće ne mora.
U vremenu kada su diskovi odavno prevazidjeni,i kada dobar polovan plejer moze da se uzme za 20-ak e, ili nov kinez sa usb-om, karticom, svim dzidzabidzama za 30e, besmisleno je igrati se sa cupanjem aux izlaza iz kasetasa, ili gurati kasete po kolima. Da ne budem pogresno shvacen. Besmisleno je, sa moje tacke gledista, jer su to realno smesne pare, a dobija se dosta, nema kaseta, nema fm modulatora i gluposti, nema kablova suvisnih, cak i kinezi ce dati bolji zvuk i vece mogucnosti podesavanja zvuka u odnosu na neki kasetas i tako dalje i tako dalje.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Zbog toga sam uzeo 'Kenwood'plejer bez mehanizma koji podrzava sve moguce formate,i pod/i phone,daje vrhunski zvuk za malo vise od 5000 din.
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Obrisani suvišni postovi na ovoj temi. Ovaj post ostaje nekoliko dana, pa ću ga obrisati.
Ja sam lepo kupio kasetofon (zeleo da bude kasetofon zbog perioda auta, fora mi je) za 500 kinti, ima aux izlaz. Jednostavno trazite takav da kupite ima ih hiljadu, ubacio kabal i na njega kacim mp3 plejer uglavnom, nekada mobilni, moze bilo koji mobilni uredjaj sa prikljuckom za slusalice, zvuk je super...a nema potrebe da rezes diskove i slicno. Cak za 500-800 kinti moze da se nadje ekstra kvalitetan kasetofon, svi beze od njih bas zato jer su kasetofoni. A bilo bi mi svejedno da li je cd mp3 ili kasetofon, ionako ne rezem diskove.
Za aute u "OLD" fazonu kasetofoni su najbolji naravno ako je ispravan i ako kaseta funkcionise... Mada ni plejeri nisu neznam koliko skupi...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
Ne mora da radi kaseta, opet, taj otvor lepo posluzi kao drzac da u njega stavis mobilni ili mp3 plejer.
Aaaaa, mora kaseta da radi... Pa onda uzivanje u voznji uz stare dobre hitove 80-ih...
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Simo dobar kasetas! Koliko je star?
Ko ce ga znati. Jos ima i memoriju, dal tri ili cetiri stanice. Ako vidis ovo "zeleno" desno gde se biraju stanice. To mu je memorija, a funkcionise tako sto okreces na tockic stanice i kada nadjes okrenes valjda ovaj veci tockic na broj npr. 1 i on upamti gde je skala. Pa opet okreces na ovaj mali kruzic, nadjes sledecu stanicu i sa velikim podesis na 2..I tako redom. A kada hoces da prebacis na sledecu memoriju samo stisnes ovaj mali kruzis gde biras stanice unutra i on prebacuje dalje. Tj. ako je memorija kao i sada na slici na br. 3 on prebaci na br. 4 ili br. 1 . Ne znam dal ima 3 ili 4 broja.
A u delu gde dodje kaseta stoji daljinac od onog fm transmitera ili kako se vec zove
A u delu gde dodje kaseta stoji daljinac od onog fm transmitera ili kako se vec zove
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Hahahha, Simo, tako i ja, samo sto viri aux kabal. A radio, ne pamtim kada sam slusao u svom autu.
Similar topics
» Nema dotok struje na zici za kasetofon a nije osigurac
» radio cd
» Brendirani Yugo radio 5744 & Bluetooth
» Auto radio
» Svetla i radio problem
» radio cd
» Brendirani Yugo radio 5744 & Bluetooth
» Auto radio
» Svetla i radio problem
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma: