Auto radio
+3
Veki
teslaboj
HCYK
7 posters
Strana 1 od 1
Auto radio
Pozdrav, naime imam problem sa autoradiom u yugu. znaci dok se vozim i slusam cd. radio se cisto sam od sebe resetira i nastavi pustat pjesmu di je i stao. e sad, neznam da li je to do radija ili nesto jer naravno nisam ga zavidao, a to resetiranje se desava i na ravnom i na rupama. tako da sto bi to moglo biti ? radio u kvaru ili ?
HCYK- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 29.09.2012
Re: Auto radio
Otiso plejer, tako je i moj poceo da brljavi i onda je skinut
Moj je bio marke xwave, losa marka
teslaboj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Godina : 35
Datum upisa : 07.10.2012
Mislim proveri kontakte lepo to je bar lako, ne kosta nista
Ali ja kad sam stavio drugi, radi bez problema
Stari je bas tako radio, radi radi, pa se ugasi pa nastavi dalje
Ali ja kad sam stavio drugi, radi bez problema
Stari je bas tako radio, radi radi, pa se ugasi pa nastavi dalje
teslaboj- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Godina : 35
Datum upisa : 07.10.2012
Meni se to desava kad pada jaka kisa i obicno mi pregori prvi osigurac,tako da mi kvasi neku zicu negde i pravi kratak spoj... Proveri sve zice da budes siguran i obavezno kontakte!
Veki- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 102
Godina : 34
Datum upisa : 07.03.2013
Pozdrav svima! Na koralu in nemam ugradjen radio ni zvucnike a gore na krovu gde treba da je antena ima samo kapica. Interesuje me da li ima instalacija izvucena za ovo? Pozdrav!
dragan79- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 55
Datum upisa : 16.10.2013
Da li na krovu gde stoji gumena kapica, mogu da stavim antenu, ima li izvoda do gore ili ne?
Pozdrav svima, gde mogu da kupim muziku za juga? Znaci neki ok plejer, da nije kinesko sra*e i neki zvucnici isto ok, dovoljno je u vratima za pocetak..moze i polovno..jel ru rupe u vratima 13cm? pozz i hvala
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7304
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Možeš, ima kanal da se provuče kabel od antene. Znači taj kanal ulazi na krovu a izlazi u jednoj rupi ispod ručice haube. Da bi došao do te rupe trebaš skinuti tepih na tom mjestu. Znači odviješ onu lajsnu koja ga tu drži.dragan79 ::Da li na krovu gde stoji gumena kapica, mogu da stavim antenu, ima li izvoda do gore ili ne?
Pošto je vrlo zayebano provući kabel kroz taj kanal jer zapinje ja sam to ovako radio, uzeo sam one plastične "žice" za kosilice (crvena, žuta...) malo deblje oko 3-4mm i na jednom njenom kraju napravio kukicu od žice (paljene, koja se u građevinarstvu koristi, oko milimetar debljine). Taj kraj sa kukicom sam počeo provlačiti kroz ulaz kanala kod ručice haube. Kad je došao do vrha, tj. do izlaza na krovu napravio sam drugu kukicu od žice i njome dohvatio tu "žicu" od kosilice tj. taj kraj na kome sam napravio kukicu. Onda sam jednostano vezao konektor kabela od antene na kraj te "žice" od kosilice i povukao kabel od antene kroz kanal do izlaza kraj ručice haube.
Da.VPetar ::jel ru rupe u vratima 13cm?
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
HCYK ::Pozdrav, naime imam problem sa autoradiom u yugu. znaci dok se vozim i slusam cd. radio se cisto sam od sebe resetira i nastavi pustat pjesmu di je i stao. e sad, neznam da li je to do radija ili nesto jer naravno nisam ga zavidao, a to resetiranje se desava i na ravnom i na rupama. tako da sto bi to moglo biti ? radio u kvaru ili ?
HCYK i ja sam isti imao problem na Xwavw radiju, problem je bio u tome da mi se je jedan osigurač okretao u mestu, iako je bio u ležištu i žica koja je vodila do limića jedne strane osigurača je na svom vrhu pocrnela. Ako hoćeš pogledaj i moju temu gde ima detaljnije opisano sve, ima i slika :teslaboj ::Otiso plejer, tako je i moj poceo da brljavi i onda je skinut
https://zafc.forumsr.com/t3220-povezivanje-mp3-playera-sa-euro-prikljuekom
Pokušao sam to da popravim, stezao ležište osigurača, ali ništa. I na kraju sam kupio novu kutiju osigurača i od tada nemam problem. Po meni je tvoj radio ok, samo trebaš iduće da proveriš:
1. Proveriti sve osigurače
2. Proveri da se neki ne okreću kao kod mene i da li ima lufta ili su čvrsto stegnuti
3. Kod tih koji su ti sumnjivi prespoj ih žicom(privremeno samo naravno) da vidiš da li će prekidati
Kad to utvrdiš i proveriš, znaćeš na čemu si i gde gledati dalje.
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Hvala kolega,uradicu takoYugoM55 ::Možeš, ima kanal da se provuče kabel od antene. Znači taj kanal ulazi na krovu a izlazi u jednoj rupi ispod ručice haube. Da bi došao do te rupe trebaš skinuti tepih na tom mjestu. Znači odviješ onu lajsnu koja ga tu drži.dragan79 ::Da li na krovu gde stoji gumena kapica, mogu da stavim antenu, ima li izvoda do gore ili ne?
Pošto je vrlo zayebano provući kabel kroz taj kanal jer zapinje ja sam to ovako radio, uzeo sam one plastične "žice" za kosilice (crvena, žuta...) malo deblje oko 3-4mm i na jednom njenom kraju napravio kukicu od žice (paljene, koja se u građevinarstvu koristi, oko milimetar debljine). Taj kraj sa kukicom sam počeo provlačiti kroz ulaz kanala kod ručice haube. Kad je došao do vrha, tj. do izlaza na krovu napravio sam drugu kukicu od žice i njome dohvatio tu "žicu" od kosilice tj. taj kraj na kome sam napravio kukicu. Onda sam jednostano vezao konektor kabela od antene na kraj te "žice" od kosilice i povukao kabel od antene kroz kanal do izlaza kraj ručice haube.Da.VPetar ::jel ru rupe u vratima 13cm?
jos jedno pitanje, meni je + provucen preko kocnice, znaci cim se aktivira kocnica radio se ugasi. to bi bio problem koliko sam skuzio. gdje je ovome rijesenje, di da nadjem novi plus ?
HCYK- OHV 663ccm 21ks
Jesi li se snasao? U principu mozes uzeti stalan plus odnekud. Ako hoces u toku dana pogledacu kako je kod mene, pa cu ti reci. Imas kod dzeka za bravu stalan plus, ali je to mimo osiguraca, pa ti to ne bih preporucio.
castiel-87- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1158
Godina : 37
Datum upisa : 16.08.2012
Stalan plus možeš uzeti s kontakt brave, smeđa žica.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
rijeseno, provuko sam ga sa akumulatora direktno
HCYK- OHV 663ccm 21ks
Similar topics
» radio cd
» Radio kasetofon
» Gubim radio signal u pokretu (u voznji)
» Kako povezati radio - samo zice!
» Svetla i radio problem
» Radio kasetofon
» Gubim radio signal u pokretu (u voznji)
» Kako povezati radio - samo zice!
» Svetla i radio problem
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu