Unutrasnje svetlo - usporeno i odlozeno gasenje
+6
Sima21
VPetar
Milos
Pedja
junior45
YugoKoral55
10 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Unutrasnje svetlo - usporeno i odlozeno gasenje
Koji model led dioda moze da se stavi umesto obicnih sijalica u plafon kod vrata,pregorela mi ona kod vozacevih vrata,pa ako menjam hteo sam da stavim led,jace sijaju predpostavljam?
gorski_stab_57- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 15.08.2019
Re: Unutrasnje svetlo - usporeno i odlozeno gasenje
Imas razne verzije LED u tim dimenzijama, najbolje uzmes sijalicu kao uzorak i odes u prodavnicu pa vidis sta nude, ako mislis lokalno uzimati
Ali da, jace sijaju cak i kad uzmes neku najeftinju verziju, jedino sto LED obicno krace traje nego sijalica iz mog iskustva.
Dimmu je stavljao kod sebe pa bi mozda mogao da te posavetuje, ali on je sad otputovao pa ne znam kad ce biti u prilici da vidi temu
Ali da, jace sijaju cak i kad uzmes neku najeftinju verziju, jedino sto LED obicno krace traje nego sijalica iz mog iskustva.
Dimmu je stavljao kod sebe pa bi mozda mogao da te posavetuje, ali on je sad otputovao pa ne znam kad ce biti u prilici da vidi temu
Ja sam koristio zamenske led sijalice umesto obicnih i trajale su otprilike 2 meseca i crknu.
Zatim sam napravio modul od led trake bele i evo radi tako vec vise od 2 godine i sija dobro.
Zatim sam napravio modul od led trake bele i evo radi tako vec vise od 2 godine i sija dobro.
slobokv88- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 646
Godina : 36
Datum upisa : 06.04.2014
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Usporeno gasenje unutrasnjeg svetla
» unutrasnje osvetljenje
» Gasenje motora
» Gasenje pri kocenju