Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
+2
YUgisa
blagotinac
6 posters
Strana 1 od 1
Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
Tempo 1.1 2000god,preko leta palio extra ma strava.A sad crnilo zavergla jednom dvaput i nece da upali ili upali jedva mislio sam da je akumulator al djavola nije.Sta mislite??
EDIT: Izmenjen naslov. YUgisa
EDIT: Izmenjen naslov. YUgisa
blagotinac- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 48
Godina : 36
Datum upisa : 08.09.2013
Re: Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
Pre svega, ja bih te zamolio da u buduce naslove teme malo smislenije napises kako bi clanovi znali o cemu se tacno radi.
https://zafc.forumsr.com/t2915-poboljsanje-sadrzaja-opisa-same-teme-u-naslovu-teme
Sto se tice tvog problema, da li vergla i nece da upali ili zaverglas 1-2 puta i onda prestane uopste da vergla? Kako ga upalis ako nece da upali? Ako je ovo drugo, verujem da je problem sa anlaserom i treba ga reparirati. Ako je ovo prvo, da li ga palis pod sauhom? Da li je promenjeno kuciste filtera vazduha sa toplog na hladan rezim?
https://zafc.forumsr.com/t2915-poboljsanje-sadrzaja-opisa-same-teme-u-naslovu-teme
Sto se tice tvog problema, da li vergla i nece da upali ili zaverglas 1-2 puta i onda prestane uopste da vergla? Kako ga upalis ako nece da upali? Ako je ovo drugo, verujem da je problem sa anlaserom i treba ga reparirati. Ako je ovo prvo, da li ga palis pod sauhom? Da li je promenjeno kuciste filtera vazduha sa toplog na hladan rezim?
Brate da ti ja kazem nesto.Forum je extra ali ti seres mnogo,ali mnogo!Dali sam ga napisao ovako ili onako razume se sta sam hteo,a ti sto si glup pa ne razumes to je tvoje.Pozz
blagotinac- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 48
Godina : 36
Datum upisa : 08.09.2013
pa kako si ti nama objasnio da jedva upali,meni deluje kao da je kompresija slaba pa nece da upali..moras biti odredjeniji po pitanju problema,nisam ja baba vanga pa da mogu da ti citam misli,a verovatno nisu ni ostali..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35132
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
https://zafc.forumsr.com/t1790-novi-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obaveznoblagotinac ::Brate da ti ja kazem nesto.Forum je extra ali ti seres mnogo,ali mnogo!Dali sam ga napisao ovako ili onako razume se sta sam hteo,a ti sto si glup pa ne razumes to je tvoje.Pozz
Clan 3, smatraj da si opomenut, sledeci ispad je 3 dana ban.
Sretno u resavanju problema.
Ajde prvo malo bolje opisi problem.
Po ovome sto sam ja ukapirao, on zavergla jednom, dva puta i nece vise da vergla? To ukazuje na anlaser, akumulator... Posto kazes da nije akumulator, onda anlaser.
U slucaju da vergla a nece da upali, tu moze da bude vise stvari.
Kao sto kaze junior nismo mi baba vange pa da citamo misli.
Po ovome sto sam ja ukapirao, on zavergla jednom, dva puta i nece vise da vergla? To ukazuje na anlaser, akumulator... Posto kazes da nije akumulator, onda anlaser.
U slucaju da vergla a nece da upali, tu moze da bude vise stvari.
Kao sto kaze junior nismo mi baba vange pa da citamo misli.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
e Yugisa pa ja se jos pitao sta mu to znaci H T na poklopcu filtera Znaci da sada treba da namestim da mi stoji ako je hladno vreme na H tu gde vazduh ulazi? Auto mi koristi TNGYUgisa ::Pre svega, ja bih te zamolio da u buduce naslove teme malo smislenije napises kako bi clanovi znali o cemu se tacno radi.
DonPablo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 47
Godina : 43
Datum upisa : 08.04.2013
Pa mozda ce trebati prestelovati plin ali barem za probu, probaj prebaciti, jer tako se postize brze grejanje motora pa ces manje morati da vozis pod sauhom i da ranije prebacis na plin ukoliko ga startujes na benzin jer vuce vazduh koji je zagrejan od strane izduvne grane. Nisam siguran koja je koja oznaka, ali namestis tako da pregrada na poklopcu dolazi preko surle da ne moze tuda da vuce
H- Hladno T-toplo
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Što se tiče podešavanja TNG-a, položaja poklopca filtera vazduha, naučio sam jednu jako važnu stvar - ništa ne menjaj. Ima samo jedan krucijalan problem - ako naglo zahladi i u tankerima sa TNG-om još uvek imaš letnju smešu gasa, onda bi možda trebalo staviti usis na toplo, ali ako se gas menja na vreme, onda kada dođe zima, smeša je napravljena tako da ima bolje osobine na hladnom vazduhu. Neka me ispravi neko ako grešim, mislim da se u takvom slučaju povećava procenat propana u smeši.e Yugisa pa ja se jos pitao sta mu to znaci H T na poklopcu filtera :DZnaci da sada treba da namestim da mi stoji ako je hladno vreme na H tu gde vazduh ulazi? Auto mi koristi TNG
Nema letnje smese gasa,za nedelju dana sam vec tri puta praznio celu bocu od 30l sa tng-om
YUgisa namestio sam sada da pregrada na poklopcu dolazi preko surle
YUgisa namestio sam sada da pregrada na poklopcu dolazi preko surle
DonPablo- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 47
Godina : 43
Datum upisa : 08.04.2013
Similar topics
» Pomoc! Yugo nece da upali
» Pomoc oko kocnica
» Pomoc pri diagnostici -motor
» Problem pri saltanju- pomoc pomoc :D
» Problem sa funkcionisanjem motora, nece da startuje i radi "na 3 cilindra"