Pomoc oko kocnica
4 posters
Strana 1 od 1
Pomoc oko kocnica
Evo danas sam konacno zavrsio zamenu diskova koju sam poceo odavno pa sam ... onaj nosac.Moj problem je sledeci :
Sve sam namestio kako treba, lepo zategao, vozio dvadesetak km da to sve lepo legne, medjutim kada je sve naleglo i kada sam poceo redovno da kocim auto je pri kocenu poceo da mi vuce u desnno, znaci prvi mi koci prednji desni tocak, pa hvataju i ostali. Ako nesto znaci pedala mi se poprilicno popela, posle zamene, mada smatram da je to normalno. I da napomenem da se to nije desavalo pre zamene diskova!
EDIt: nadam se da nisam omanuo temu
Sve sam namestio kako treba, lepo zategao, vozio dvadesetak km da to sve lepo legne, medjutim kada je sve naleglo i kada sam poceo redovno da kocim auto je pri kocenu poceo da mi vuce u desnno, znaci prvi mi koci prednji desni tocak, pa hvataju i ostali. Ako nesto znaci pedala mi se poprilicno popela, posle zamene, mada smatram da je to normalno. I da napomenem da se to nije desavalo pre zamene diskova!
EDIt: nadam se da nisam omanuo temu
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Re: Pomoc oko kocnica
Jesi li proverio da nema vazduha u kočionom sistemu?
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
Ma jesam pet puta sam ispustao vazduh iako ga nije ni bilo .
Mamicu li mu nejgovu, sutra kada ustanem leti sve dole pa ponovo sklapam, da vidim sta me zeza!
Mamicu li mu nejgovu, sutra kada ustanem leti sve dole pa ponovo sklapam, da vidim sta me zeza!
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Nemoj se zajebavati ti sa kocnicama.Jesi stavio ono crevo od vakuma na kocioni cilindar? On ti služi da bude mekana pedala!
EDIT: Inače,to sad treba da se "iskoči",a to ne može za 20km da se uradi,jer sad pločice ne koče celom površinom,treba da se potroše da bi nalegle na nove diskove!
EDIT: Inače,to sad treba da se "iskoči",a to ne može za 20km da se uradi,jer sad pločice ne koče celom površinom,treba da se potroše da bi nalegle na nove diskove!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Datum upisa : 29.08.2010
To crevo za servo koje ide sa usisne nisam ni dirao samo sam diskove i plocice menjao, e sada pre toga je sve bilo ok. Pedala je i dalje mekana ne radi se o tome samo je visa sto mi i odgovara i tako i treba da bude. Znam da treba da se iskoci nisam toliki duduk nego me muci sto samo taj prvi zakoci, pa tek onda i svi ostali. Pa kontam i kad se bude iskocilo da ce biti isto jer njega nesto tera napolje pre ostalih, a sutra imam nameru da ustanovim sta je.
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Hehehe,nisam rekao da si duduk!
Jesi menjao creva?
Desi se da budu vlakna u crevu,jer vremenom crevo propada?!
Jesi menjao creva?
Desi se da budu vlakna u crevu,jer vremenom crevo propada?!
Jbm mu mater nisam njih menjao jer mislim da jos uvek nema potrebe ipak auto ima tek 5 godina. AL hvala na savetu moracu i to da pogledam sutra
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
Vidi,pa javi sta je bilo u pitanju!
ocisti klip klesta na toj strani gde ti vuce...
vatosevac- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 64
Datum upisa : 11.03.2012
Similar topics
» Pomoc,pomoc!! Motor nece da startuje.
» Problem pri saltanju- pomoc pomoc :D
» Lupaju plocice kocnica
» Tvrda kocnica
» Rucna kocnica ne hvata
» Problem pri saltanju- pomoc pomoc :D
» Lupaju plocice kocnica
» Tvrda kocnica