Problem sa instrument tablom na Yugu 55
3 posters
Strana 1 od 1
Problem sa instrument tablom na Yugu 55
Pozdrav,moj problem je sledeci:
Imam Yuga 55 '89 godiste i naime imam jedan problem vezan za instrument tablu.Kada pokusam da upalim auto i okrenem kljuc tabla kao da je mrtva i ne pokazuje indikatore za ulje,akumulator,rucnu i gorivo, auto beskrajno krese i ne moze da upali, a goriva ima.Takodje ne rade ni velika svetla,dok sve ostalo radi.Promenio sam i bobinu ali problem nije otklonjen,jos uvek ne mogu da upalim preko kljuca vec to radim direktno preko akumulatora preko zica,sto sam mogao i pre menjanja bobine,sto cete priznati ni najmanje nije lako.Da li bi neko mogao da mi kaze u cemu bi mogao da bude problem?
Imam Yuga 55 '89 godiste i naime imam jedan problem vezan za instrument tablu.Kada pokusam da upalim auto i okrenem kljuc tabla kao da je mrtva i ne pokazuje indikatore za ulje,akumulator,rucnu i gorivo, auto beskrajno krese i ne moze da upali, a goriva ima.Takodje ne rade ni velika svetla,dok sve ostalo radi.Promenio sam i bobinu ali problem nije otklonjen,jos uvek ne mogu da upalim preko kljuca vec to radim direktno preko akumulatora preko zica,sto sam mogao i pre menjanja bobine,sto cete priznati ni najmanje nije lako.Da li bi neko mogao da mi kaze u cemu bi mogao da bude problem?
YugoKoral55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 673
Godina : 27
Datum upisa : 24.05.2013
Re: Problem sa instrument tablom na Yugu 55
Ulozak kontakt brave.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Pa nisam bas siguran da je to ulozak brave,jer kad spojim zice na akumulator onda mi pokaze sva tri andikatora i gorivo na tabli i onda ga preko kljuca normalno upalim, bez kresanja, iz prve,ali ne mogu da ga ugasim bez skidanja zica sa akumulatora.
Poslednji put izmenio YugoKoral55 dana Pet 24 Maj 2013, 17:40, izmenio ukupno 2 puta
YugoKoral55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 673
Godina : 27
Datum upisa : 24.05.2013
ulozak brave 100% ja sam imao isti problem
https://zafc.forumsr.com/t2900-nema-kontakta?highlight=nema+kontakta
https://zafc.forumsr.com/t2900-nema-kontakta?highlight=nema+kontakta
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012