Hladan teze pali lose vuce uzbrdo
4 posters
Strana 1 od 1
Hladan teze pali lose vuce uzbrdo
Postovani kupio sam pre par dana yuga 55 87. godiste...Sada po ovim srednjim temperaturama izutra prvi put pri paljenju na plin vergla nekih 5 sekundi i dajem gas onda upali..na putu do posla imam 1 km ravnice i onda kilometar uzbrdo gde lose vuce mora da se vrati u prvu...i tako svaki put ako nije paljen nekoliko sati..a cim se zagreje radi kao sat vuce extra ali opet malo zavergla...neki kazu da je normalno ali sam pre njega imao 45 koji je na -20 palio na pola kljuca i vuko extra i hladan i vruc...Na autu su zamenjene membrane za plin,svecice,kablovi,nastelovano paljenje i smesa plina...Ne znam kada je menjan filter za vazduh,filter za plin i zupcasti...da li to ima veze sa navedenim problemima.Plin je lovato. ???
spale1991- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 29.09.2012
Re: Hladan teze pali lose vuce uzbrdo
Onaj ko je stelovao paljenje trebao je prvo da proveri da li je zupcasti dobro postavljen odnosno da nije motor prezubio i da je van faze... A filter vazduha moze da pravi problem ali ako je bas toliki onda mora da je nesto jako zaprljan...
Hvala na pomoci...Znaci zupcasti moze imati veze da hladan teze radi nego zagrejan?inace nije proveravan
brate,isto je i moj tako i to jos vruc.zamenio sam membrane isparivaca,malo doterao paljenje i cepa kako vuce.
bojan bor- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Godina : 40
Datum upisa : 30.12.2011
Problem bio u razvodniku paljenja..
Zanima me jos jedna stvar oko potrosnje da ne pravim novu temu
dali je velika potrosnja predjem sa 6,5 litara oko 35 kilometara sto je oko 18 na sto po gradu ali kako navedoh u prvom postu vise od pola toga bude relacija posao kuca gde imam uzbrdo-nizbrdo pod velikim nagibom ???
Zanima me jos jedna stvar oko potrosnje da ne pravim novu temu
dali je velika potrosnja predjem sa 6,5 litara oko 35 kilometara sto je oko 18 na sto po gradu ali kako navedoh u prvom postu vise od pola toga bude relacija posao kuca gde imam uzbrdo-nizbrdo pod velikim nagibom ???
Naravno da je mnogo!
Predrag B.- SOHC 1498ccm 85ks
- Broj poruka : 6738
Godina : 38
Datum upisa : 14.09.2012
Similar topics
» Yugo teze pali
» Problem sa paljenjem kad je hladan motor