Yugo teze pali
4 posters
Strana 1 od 1
Yugo teze pali
Pozdrav. Imam u poslednje vreme malo problema,auto teze pali i ne ide kako treba. Ujutro sa sauhom upali lepo,ali je lenj i ne prima gas lepo. Uradjen je veliki servis pre 2500 km,i tada su naravno zamenjene i svecice. U prvih 2000 km je radio korektno,ali u poslednje vreme zeza. Svecice su crne (stavljene su Denso w20ep-u,pre toga su bile Champion,ne znam oznaku ali je radio odlicno). Pre par dana crkne jedna svecica,zamenim je i tada smanjim zazor na svim svecicama sacometrijskom metodom (ucinilo mi se da je zazor prevelik) i svecice su pocele da menjaju boju ka svetlo smedjoj, i bolje ide. Auto je 2004,presao je 105 000,i na 2500 km dolio sam 3dcl ulja (Shell). Da li je moguce da su te svecice toliko djubre,ili je to kopija? Verovatno ce pocrkati i ostale .Koje svecice da kupim,sta kaze vase dugogodisnje iskustvo?
DjoleVS- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 75
Datum upisa : 11.02.2012
Re: Yugo teze pali
Druze,o svecicama imas teme na forumu,da se ne ponavlja na sto mesta...al da se ne ljutis...mislim da ces tu naci interesantnih stvari.
https://zafc.forumsr.com/t5869-koje-sveice-idu-za-koral-in-1-1
https://zafc.forumsr.com/t827-izbor-svecica-za-yuga-in
E sad da ne bude da nas mrzi da odgovaramo,posto,i ja sam na pocetku (a i dalje ) kacio svasta gde ne treba...
Mislim da su na forumu izrazito rekli da su Bosch WR56,stvarno odlicne,ne treba da im se steluje zazor a traju po 30k km...
Ja licno koristim Bosna FE65P,ali sad nema trika da ih nadjes a da su orgije,sem ako nemas neku vezu u Tešnju...
Ako nadjes,javi mi...
Sto se tice originalnosti,sve se brate mili kopira,tako da nije kriv proizvodjac,neko ti silni hakeri/kopiri pa stvar nacisto...
Mislim,Shwabe su za vreme 2.sv.rata pitaj boga koliko miliona/milijardi dolara nastancovali,ali su ih tako dobro odradili da se i dan danas vrte po svetu i nema trika da otkrijes koje su novcanice te falsifikat nemacke...
Da i sa svecicama rade tako,ne bi ni bilo bitno jali orgije il original falsifikata,tek treca ruka tj falsifikat original falsifikata bi mozda bilo diskutabilnog kvaliteta,ako me kapiras,posto ja ne razmem sha sam teo reci...
Evo,ovo je jubilarna 903. poruka specijalna,sam ispisao onoliko poruka koliko ima moj motor kubika...
https://zafc.forumsr.com/t5869-koje-sveice-idu-za-koral-in-1-1
https://zafc.forumsr.com/t827-izbor-svecica-za-yuga-in
E sad da ne bude da nas mrzi da odgovaramo,posto,i ja sam na pocetku (a i dalje ) kacio svasta gde ne treba...
Mislim da su na forumu izrazito rekli da su Bosch WR56,stvarno odlicne,ne treba da im se steluje zazor a traju po 30k km...
Ja licno koristim Bosna FE65P,ali sad nema trika da ih nadjes a da su orgije,sem ako nemas neku vezu u Tešnju...
Ako nadjes,javi mi...
Sto se tice originalnosti,sve se brate mili kopira,tako da nije kriv proizvodjac,neko ti silni hakeri/kopiri pa stvar nacisto...
Mislim,Shwabe su za vreme 2.sv.rata pitaj boga koliko miliona/milijardi dolara nastancovali,ali su ih tako dobro odradili da se i dan danas vrte po svetu i nema trika da otkrijes koje su novcanice te falsifikat nemacke...
Da i sa svecicama rade tako,ne bi ni bilo bitno jali orgije il original falsifikata,tek treca ruka tj falsifikat original falsifikata bi mozda bilo diskutabilnog kvaliteta,ako me kapiras,posto ja ne razmem sha sam teo reci...
Evo,ovo je jubilarna 903. poruka specijalna,sam ispisao onoliko poruka koliko ima moj motor kubika...
Poslednji izmenio Sultan dana Sre 10 Okt 2018, 21:07, izmenjeno ukupno 1 puta
- Broj poruka : 7090
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
DjoleVS...Najvaznije je da kupis odgovarajuce svecice ,znaci istu toplotnu vrednost kao sto je fabricka Bosna65.
Sto se tice brenda svecice, to je potpuno nebitno, samo da nije neka kopija.
Svaka svecica odgovarajuce toplotne vrednosti ce dobro raditi na motoru, bez ikakve razlike da li je to Bosna, NGK, Bosch ili Denso
Sto se tice brenda svecice, to je potpuno nebitno, samo da nije neka kopija.
Svaka svecica odgovarajuce toplotne vrednosti ce dobro raditi na motoru, bez ikakve razlike da li je to Bosna, NGK, Bosch ili Denso
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Hvala momci na brzim odgovorima. Priznajem,trebao sam da orvo procesljam forum,pa tek onda da postavljam temu. Procitacu sve,pa cu onda i kupiti svecice. Bice da su ove fals,jer ne bi trebalo da crkne tako brzo. Hvala u svakom slucaju .
DjoleVS- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 75
Datum upisa : 11.02.2012
Ma opusteno,nego ja postavio linkove vise kao ,kako da kazem,da imas vise mogucnosti,vise ideja i instant odgovora,posto se stalno vodi ista diskusija,sta koristiti posto na trzistu ima sve i svasta.
Jugoti npr pukla keramika posle 300-500 km,tebi izgorela,meni se mastila,aj to mozda nema veze sa svecicom....itd.
Sto bi rekli,nisam pametan,(mada nije samo opaska, more biti istina )...,sta kupiti a da valja...mozda da se vratis na Champion?...ili kupi one Bosch WR56 pa izvidi,Yugisa kaze da su bas dobre...
Nego Djole di je Avatar slika,mislim,kakav je to Inkognito...ovo ono... salim te naravno
Yugo 55 ? ili nesto jace?
Jugoti npr pukla keramika posle 300-500 km,tebi izgorela,meni se mastila,aj to mozda nema veze sa svecicom....itd.
Sto bi rekli,nisam pametan,(mada nije samo opaska, more biti istina )...,sta kupiti a da valja...mozda da se vratis na Champion?...ili kupi one Bosch WR56 pa izvidi,Yugisa kaze da su bas dobre...
Nego Djole di je Avatar slika,mislim,kakav je to Inkognito...ovo ono... salim te naravno
Yugo 55 ? ili nesto jace?
Sultan ::Mislim,Shwabe su za vreme 2.sv.rata pitaj boga koliko miliona/milijardi dolara nastancovali,ali su ih tako dobro odradili da se i dan danas vrte po svetu i nema trika da otkrijes koje su novcanice te falsifikat nemacke...
Ovo stvarno nisam znao, što za jednog istoričara, baš i nije pohvalno...
Nema potrebe da se izinjavaš, tu smo da se pomažemo međusobno.DjoleVS ::Hvala momci na brzim odgovorima. Priznajem,trebao sam da orvo procesljam forum,pa tek onda da postavljam temu. Procitacu sve,pa cu onda i kupiti svecice. Bice da su ove fals,jer ne bi trebalo da crkne tako brzo. Hvala u svakom slucaju .
Milos55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 626
Godina : 25
Datum upisa : 19.04.2014
Uzas je to sto na nasem trzistu lako naletis na falsifikat, i to ne vazi samo za svecice...kinezi su cudo.
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Kinezi ce falsifikovati bas sve,ali,ima tu i dobre robe da se nadje. Najbitnija je finalna kontrola kvaliteta,pa ako je za bolju kompaniju,tako i prolazi samo ono sta valja,ostalo,...u reciklazu...ili na Balkan...
Milose,svasta jos treba da se sazna,neke stvari ce tek izaci na svetlost dana kada se arhive pootvaraju.
Znas pricu o Bletchley Park-u i Alan Turingu i William Tutt-u i tako dalje i njihovim mashinama...tajne se i danas ljubomorno kriju...
Milose,svasta jos treba da se sazna,neke stvari ce tek izaci na svetlost dana kada se arhive pootvaraju.
Znas pricu o Bletchley Park-u i Alan Turingu i William Tutt-u i tako dalje i njihovim mashinama...tajne se i danas ljubomorno kriju...
Similar topics
» Yugo 55 nece da pali
» Gasi se auto i teze pali posle, sad opet savrseno radi
» Yugo 55 ne pali
» Yugo ne pali
» Yugo 55 vergla al' ne pali
» Gasi se auto i teze pali posle, sad opet savrseno radi
» Yugo 55 ne pali
» Yugo ne pali