Spotska korpa i lamela
+5
bane90
fox_87
miljanxXx
YUgisa
bukusa
9 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Spotska korpa i lamela
Meni kako rekose Panther nije Nemacke proizvodnje..... Ja sam hteo da je uzmem, ali sam u medjuvremenu nasao Ruen (ostao na lageru)
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
pa dobro, imam povoljnu ponudu za njega, oko 35e, jel se isplati da uzmem to..?
bane90- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 382
Godina : 34
Datum upisa : 15.05.2011
da ne ispadne llosije od ruena, pa da se stvarno skruni ova "pluta" posle 100km...)))
bane90- OHV 903ccm 45ks
Pa to je smesna cena, ja bih uzeo PS: Koristi opciju EDIT, nemoj pisati dve poruke zaredom u roku od par minuta
Evo nasao sam u temi "set kvacila" (znam da sam pisao negde), kako mi rekose Panther proizvodi EU (mogu biti i Rumuni), a lamelu Panther radi Poljska
pa samo da je bolja od ove ruen, jer koliko vidim, vecina je kudi....a ja stvarno nemam pojma koja je trenutno kod mene, ali uskoro ce morati da se menja, pa rekoh da vidim koje su mi opcije..
bane90- OHV 903ccm 45ks
Pa jedino cena sto je bolja. I ja kada sam menjao niko nije imao iskustva sa Pantherom. Ja sam nasao to na kupindu za neku dosta povoljnu cifru i bio sam na pragu da je kupim i onda cale nadje Ruen i to kupi. Za sada je ok (Ruen je ok za neku normalnu voznju), nema jos uvek nikakvih problema a od tada je presao mozda nekih 2000 do 2500 km. Ako imas jos malo para da dodas kupi (naruci) od YUgise MecArm. Nesto je skuplja varijanta, ali provereno dobra (bar ovi sto je imaju na forumu je hvale). Za Panthera niko nije cuo, al opet koliko i to moze biti lose (mislim - losije od Ruena?!?!)
Da li neko sada posle izvesnog vremena ima nesto da kaze za taj Panther set korpe i kvacila? Meni je RUEN ugradjen na generalnoj solidno obavljao posao do sada (ima oko 20k km posle generalne), ali osecam da nekad hoce da prokliza ako se tera do maksimuma a uskoro se spremam da skidam menjac radi neke popravke pa se spremam sa novim setom kvacila. Da li neko ima nekakva iskustva sa Panther korpom/lamelom?
vukiclab- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 555
Godina : 31
Datum upisa : 05.03.2008
ako zelis zesce da vozis,uzmi mecArm i nemas da brines,inace ces ubrzo da skidas menjac..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
E pa ovako, nije da sam pristrasan, iako sam iz MKD........... Ali je Ruen za svoje vreme proizvodio najkvalitetnije lamele i korpe, i to sve po YUS standardu, bio je number one!!!! Ne znam zasto svi Vi psujete i pljujete Ruen, Ali..... to je bio znak kvalitete, e sad ako su tu Kinezi umesali prste to ne znam, ili ako je neki privatnjak kupio Ruen i proizvodi njesra...... i to ne znam, ali dok je bio Ruen...,. RUEN!!!!!, to je bio znak extra kvaliteta !!
meto65- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 53
Godina : 59
Datum upisa : 22.03.2014
Niko ne kaze da je za vreme SFRJ bio los, nego da je sad. Ne mozemo ga hvaliti i preporuciti sada jer je nekad bio dobar... To je kao da kazes da je i baba od 100 godina mnogo dobra riba jer kad je bila 25 godina bila je najbolja u selu
Nema sumnje da su RUEN nekad bila fenomenalna kvacila, moje fabricko je skinuto na oko 60.000 km jer je tad prvi put skidan menjac i tad je zamenjena lamela a jos nije bila potpuno istrosena. Korpa nije tada menjana. Nazalost, svemu je kvalitet opao.
vukiclab- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 555
Godina : 31
Datum upisa : 05.03.2008
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu