Problem sa floridom 1.3
3 posters
Strana 1 od 1
Problem sa floridom 1.3
Pozdrav, imam par problema sa Floridom 1.3.
- Menjac, Landara u krug kad je u bilo kojoj brzini, Voleo bi kad bi mi rekli kako da sredim da mi bude menjac sve tu blizu, brzine, a za 5 da ne govorim, to je kao na autobusu kad ubacujete u 5.
- Cajger, Nista ne radi, obrmetaj ne radi, a rade samo benzin, i kad je dignuta rucna.
- Zvucnici, Kada pomeram volan u krug suste mi zvucnici, iritira me dok vozim ne mogu muziku da slusam.
- Rikverc svetlo isto ne radi.
Odgovorite mi na sva pitanja, kako da sredim probleme. Veliki pozdrav
- Menjac, Landara u krug kad je u bilo kojoj brzini, Voleo bi kad bi mi rekli kako da sredim da mi bude menjac sve tu blizu, brzine, a za 5 da ne govorim, to je kao na autobusu kad ubacujete u 5.
- Cajger, Nista ne radi, obrmetaj ne radi, a rade samo benzin, i kad je dignuta rucna.
- Zvucnici, Kada pomeram volan u krug suste mi zvucnici, iritira me dok vozim ne mogu muziku da slusam.
- Rikverc svetlo isto ne radi.
Odgovorite mi na sva pitanja, kako da sredim probleme. Veliki pozdrav
Nemanja M.- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 2
Datum upisa : 02.06.2012
Re: Problem sa floridom 1.3
-Menjac ima lufta u sistemu poluga. Treba da vidis na palici i ispod auta gde je luft i da zamenis to.
-Cajger ima negde prekid, pitanje je da li je u instalaciji ili unutar table problem da se nesto odlemilo...
-Sto se tice zvucnika, nemam pojma sta bi to moglo biti, mozda je problem u anteni ako je neka unutrasnja ili masa...
-Mozda je sijalica crkla ili prekidac ili je prekid negde u instalaciji...
Usustini, treba ti elektricar ako se nerazumes u to i eventualno majstor za menjac mada to mozes i sam.
-Cajger ima negde prekid, pitanje je da li je u instalaciji ili unutar table problem da se nesto odlemilo...
-Sto se tice zvucnika, nemam pojma sta bi to moglo biti, mozda je problem u anteni ako je neka unutrasnja ili masa...
-Mozda je sijalica crkla ili prekidac ili je prekid negde u instalaciji...
Usustini, treba ti elektricar ako se nerazumes u to i eventualno majstor za menjac mada to mozes i sam.
Nemanja M. ::- Cajger, Nista ne radi, obrmetaj ne radi, a rade samo benzin, i kad je dignuta rucna.
Meni se dešavalo da mi se resetuje dok pritiskam sirenu (kad se javljam nekom pritisnem dva puta brzo ) i onda mi se resetuje, međutim par puta se desilo da se kazaljke brzinomera i obrtomera zamrznu. Tako zamrznute (ne rade) su ostajale i kad je ključ izvučen iz kontakt brave, pri startovanju i pri vožnji, više dana.
Problem sa zamrzavanjem sam rešio slučajno tako što sam skinuo obe klemne sa akumulatora i ponovo ih vratio.
Probaj, možda pomogne
zyfin- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 17
Datum upisa : 26.05.2012
Similar topics
» Problem sa floridom
» Veoma cudan problem sa Floridom
» Problem sa Yugo Floridom 1.3 Tng(Snaga i potrosnja)
» Problem sa gasom
» Neki lud problem.
» Veoma cudan problem sa Floridom
» Problem sa Yugo Floridom 1.3 Tng(Snaga i potrosnja)
» Problem sa gasom
» Neki lud problem.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu