Problem sa floridom
3 posters
Strana 1 od 1
Problem sa floridom
Pozdrav svima, imam problem sa autom skoro sam kupio floridu 1.3 efi bez plina morao sam da zamenim bregastu karike i jos neke sitnice, kad je majstor sve zavrsio i spakovao nece da upali pa smo je upalili na gurku i sve normalno radilo dok auto nije stajao 2 sata na parkingu i da ga ponovo upalim opet nece, pa ako moze mala pomoc
dalibor.jovanovic- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 11
Datum upisa : 30.01.2011
Re: Problem sa floridom
Jel mozes malo detaljnije da objasnis, da li vergla i nece da upali? da li nema varnicu? Da li ste to proveravali? Da li je pre popravke sve radilo ok sto se tice paljenja? Da li si probao da skines klemnu sa akumulatora i ponovo da vratis i onda probas da upalis? Jeste li proverili da li su svi senzori povezani?
Ma vergla dugo, a svi senzori su povezani, a pre popravke je palio normalno
jel se pali lampica check engine? Jel to 3.1 sistem? Da li je ono gumeno crevo sto ide od usisne do ECU na mestu...
Mislim ako nece da upali na normalan nacin a vergla onda problem moze biti do mnogo toga... Treba proveriti da li ima benzina tj da li radi pumpa (skines crevo kod RAILa i stavis u flasu i malo verglas da vidis da li gura benzin), moze biti problem senzora za temperaturu motora ili usisanog vazduha, probaj ocisitit kontakte na tim senzorima... Da li radi ok kad uspes da upalis? Tj da li gubi obrtaje na leru ili ima malo snage ili nesto slicno?
Mislim ako nece da upali na normalan nacin a vergla onda problem moze biti do mnogo toga... Treba proveriti da li ima benzina tj da li radi pumpa (skines crevo kod RAILa i stavis u flasu i malo verglas da vidis da li gura benzin), moze biti problem senzora za temperaturu motora ili usisanog vazduha, probaj ocisitit kontakte na tim senzorima... Da li radi ok kad uspes da upalis? Tj da li gubi obrtaje na leru ili ima malo snage ili nesto slicno?
Cudno mi je da je radio auto kako treba kad je upalio, kao sto je YUgisa pitao, da li se palila lampica i da li je radio dobro na leru)? Da li su kablovi na svecice vraceni dobro (nisu pobrkani)?
Pumpu za gorivo mozda moze da cuje, pa da ne mora ni da skida crevo.
Pumpu za gorivo mozda moze da cuje, pa da ne mora ni da skida crevo.
Resen problem, senzor temperature crkao i dve dizne su morale da se ociste. Hvala na pomoci drugari
Similar topics
» Problem sa floridom 1.3
» Veoma cudan problem sa Floridom
» Problem sa Yugo Floridom 1.3 Tng(Snaga i potrosnja)
» Instrument tabla Florida In 1.3 cw
» problem sa paljenjem
» Veoma cudan problem sa Floridom
» Problem sa Yugo Floridom 1.3 Tng(Snaga i potrosnja)
» Instrument tabla Florida In 1.3 cw
» problem sa paljenjem
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|