Greju se osiguraci oborenih svetla
+3
Louisss
Pedja
boyan31
7 posters
Strana 1 od 1
Greju se osiguraci oborenih svetla
Kao sto naslov kaze primetio sam da mi se greju osiguraci srednjih svetla ali ne crkavaju i osigurac koji ide pored releja srednjih svetla se topi ali ne pregoreva. Do cega moze da bude znam da oni treba da budu malo topli ali ne da nemozes da ih pipnes. Takodje jedna zica na desnom svetlu na dzeku se jako greje.
boyan31- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 4
Godina : 44
Datum upisa : 10.11.2011
Re: Greju se osiguraci oborenih svetla
Koliko Watti su ti sijalice? Ako su one 90/100W, moguce da je zato.
Hm, ne znam koji je to osigurac pored releja srednjih svetala? Znam da ima oni ubodni osiguraci kod EFI-ja, za pumpu i ECU, ali ne znam sad koji je relej oborenog svetla. Ako je onaj skroz do pozarnog zida, onda je to osigurac pumpe za benzin. Jel taj osigurac poceo da se greje od kad si ugradio ovu novu pumpu?
Hm, ne znam koji je to osigurac pored releja srednjih svetala? Znam da ima oni ubodni osiguraci kod EFI-ja, za pumpu i ECU, ali ne znam sad koji je relej oborenog svetla. Ako je onaj skroz do pozarnog zida, onda je to osigurac pumpe za benzin. Jel taj osigurac poceo da se greje od kad si ugradio ovu novu pumpu?
Sijalice su standardne h4 60/55w ima 5 releja jedan je van kutije on je za ecu i ima osigurac na njemu ubodni u kutiji prvi je za pumpu i na njemu nema ubodni osigurac drugi je za srednja svetla i na njemu je taj ubodni sro se topi treci je za duga svetla i nanjemu ima ubodni i cetvrti je za grejace zadnjeg stakla i na njemu nema ubodni znaci ima tri ubodna osiguraca. A da taj ubodni se istopio ali nije pregoreo bas tog dana kada sam ugradio novu pumpu mislim tada sam primetio.
boyan31- OHV 663ccm 21ks
Nesto vuce mnogo vise struje nego sto sme. Posto kazes da se greje i kabli od sijalice, eto moguceg razloga. Proveri kako se drzi buksna na tom kablu, dal' mozda negde ne dodiruje masu.
Louisss- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 281
Godina : 58
Datum upisa : 29.01.2012
Proveri kontakte. Hoce da greje ako nema dobar kontakt. Mozda je neka buksna labava.
igy 79- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 52
Datum upisa : 31.01.2012
Resen problem sa grejanjem osiguraca u pitanju je bio ablender zamenio sam stavio polovni i sad je sve ok. Sta nije valjalo kod prethodnog ne znam jeste bio malo raskliman ali je radio.
boyan31- OHV 663ccm 21ks
Govorim kao amater ovde...kad uzmem test sijalicu i spojim negde na struju , a masu spajam na gornji krak ležišta osigurača, na svakom od njih sijalica zasvetli, osim na jednom... na drugom od volana...postoji li tu neki problem ili šta? ...na tom osiguraču se među ostalim nalazi i radio koji radi bez problema...inače nemam nikakvih problema sa strujom, barem ne dosad
toni79- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 280
Datum upisa : 15.06.2012
Nisam nasao odgovarajucu temu, a nisam ni zeleo da bez veze otvaram novu, kada je ovde rec o osiguracima...naime, ne znam koji je osigurac zaduzen za sirenu na Yugu 1.1EFI? Ako bi neko znao da mi kaze ili da postavi skicu svih osiguraca za sta su zaduzeni, posto nisam uspeo da izguglam:) hvala unapred!
delakroa- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Datum upisa : 07.01.2014
Nisi dosta trazio, ukucas Yugo osiguraci na gugl i izbaci ti ovu temu
https://zafc.forumsr.com/t2369-problemi-sa-strujom-na-yugu
A u njoj:
https://zafc.forumsr.com/t2369-problemi-sa-strujom-na-yugu
A u njoj:
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|