Gasi se pri stajanju
+11
bojan bor 101
denis007
darko-san
Louisss
woody
BlackDog
miljanxXx
djzecky
Avram '90
Petar
Stefan
15 posters
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Gasi se pri stajanju
Miljane,na svim karburatorima koje sam vidjao imali su po dva vijka i to sa oprugama, na jugu 45 isto dva vijka ali jedan je bio sa oprugom drugi je bio uvucen u rupu-bez opruge. A ovde nisam mogao da nadjem drugi,jel moguce da je ispao ili da je zasravljen do kraja??
Mogu li acetonom da ocistim dizne one koje se osrafljuju kad skinem poklopac karburatora,jer neznam koja je ler dizna.
P.S Mozes li na privatnu poruku da mi posaljes broj telefona da se cujemo ili na e-mail: igormrkvc@yahoo.com
Mogu li acetonom da ocistim dizne one koje se osrafljuju kad skinem poklopac karburatora,jer neznam koja je ler dizna.
P.S Mozes li na privatnu poruku da mi posaljes broj telefona da se cujemo ili na e-mail: igormrkvc@yahoo.com
Igor031- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 26
Datum upisa : 29.07.2014
Sa oprugom je stari tip, MGV1 i MGV10, a novi tip ima sraf uvucen u rupu, MGV 12, MGV 33.
Taj mora da ima uvucen u rupu, a ako je zasrafljen do kraja ili ga ne bi, ne bi ni radio na leru, gasio bi se, osim ako nije zapusen ler kanal, a sraf za ler gas zavrnut do kraja.
Ler dizna je sa strane, ispod creva za dovod goriva, za nju ne moras da skidas poklopac.
Taj mora da ima uvucen u rupu, a ako je zasrafljen do kraja ili ga ne bi, ne bi ni radio na leru, gasio bi se, osim ako nije zapusen ler kanal, a sraf za ler gas zavrnut do kraja.
Ler dizna je sa strane, ispod creva za dovod goriva, za nju ne moras da skidas poklopac.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Mislis na onaj sraf zute boje-mesing sto ima rupicu na sebi i ima gumicu,jerl taj??
Pogledacu za taj drugi vijak,hvala pa se cujemo,pozdrav!
Pogledacu za taj drugi vijak,hvala pa se cujemo,pozdrav!
Igor031- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 26
Datum upisa : 29.07.2014
Strana 2 od 2 • 1, 2
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu