Folije za stakla
+34
grofmed
facol
dragan brate
kalasnjikov
Mitke
djzecky
USKE
Aki91
mujo_g1
Wii
CyberianIce
zivadin84
civera
maljchik
danijeldokic
darko.su84
Avram '90
djoleabarth
zeleni macak
bavaria
DRAZEN92
korun style
ladisz81
Milan
YUgisa
markus_bc
Buly
Cobra
Danijel
Miljan
salenis
Pedja
the_doctor
Yugo cabrio
38 posters
Strana 4 od 6
Strana 4 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Folije za stakla
da imam traku napred 30cm sto nije zatamljenje!!!
lepo sam napisao zatamljivanje vetrobrana a ovo nije zatamljivanje sto imam!
lepo sam napisao zatamljivanje vetrobrana a ovo nije zatamljivanje sto imam!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Datum upisa : 11.03.2008
To je pre smelo do 1/3 soferke ne više!
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
A sta je ako nije zatamnjenje vetrobrana? Stavio si 100% ne propusnu foliju...
Mislim, ovo govorim kao prosecan pandur sto misli, mene iskreno neinteresuje ni da li ce neko sva stakla prelepiti sa mat crnom folijom i izbusiti dve rupe na vetrobranu...
A to za 1/3 ja nisam nasao nigde pre podatak za to, i to je bilo nesto fazon do toliko te verovatno nece cimati...
Mislim, ovo govorim kao prosecan pandur sto misli, mene iskreno neinteresuje ni da li ce neko sva stakla prelepiti sa mat crnom folijom i izbusiti dve rupe na vetrobranu...
A to za 1/3 ja nisam nasao nigde pre podatak za to, i to je bilo nesto fazon do toliko te verovatno nece cimati...
Ma nemam pojma!
Ne trebaju mi stakla! Sve cu da povadim i da stavim kacigu i spustim vizir! Yeeeeaaaa
Ne trebaju mi stakla! Sve cu da povadim i da stavim kacigu i spustim vizir! Yeeeeaaaa
pa sam si rekao NE PROPUSNA FOLIJA!!
znaci ne moze biti zatamljena i nije,svakom panduru kazem evo udji sedi i vidi da li je zatamljena soferka pa ako jeste pisi sta hoces,i samo mi kazu,AJDE TERAJ!!
znaci ne moze biti zatamljena i nije,svakom panduru kazem evo udji sedi i vidi da li je zatamljena soferka pa ako jeste pisi sta hoces,i samo mi kazu,AJDE TERAJ!!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
Ako već budeo počeo da ti se proserava,ti pred njim pokidaj tu foliju,pa on nek dokaže da je imaš!
a i to moze!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
meni na tehničkom rekoše da skidam tu neprozirnu foliju(beše nekih 25 cm)jer su dozvoljena zatamnjenja samo zadnjih bočnih stakala i to samo 25 posto.e sad to je vrlo diskutabilno pogoditi taj procenat .rekoše mi da imam sreće što nisam natrčao na nekog da me odvede na vanredni pa da vidim belaj
zivadin84- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 12
Datum upisa : 02.10.2010
I meni to rekli, skinuo, uradio tehnicki i odmah zalepio novu.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ovaj Miljan je "krang" svake operacije!
zivadin84 ::meni na tehničkom rekoše da skidam tu neprozirnu foliju(beše nekih 25 cm)jer su dozvoljena zatamnjenja samo zadnjih bočnih stakala i to samo 25 posto.
Dozvoljeno zatamnjivanje prednjih bocnih i zadnjeg stakla je do 25 posto a zadnja bocna moze i vise. Odnosno zadnja bocna i zadnje leptire moze i 100% - mozes i da nalepis totalno neprozirnu ili neku reklamu ako hoces.
@CyberianIce: To je stari pravlinik, u novom jasno pise da bocna mogu samo 25%, jedina nesuglasica je da li moze zadnja soferka ili ne i da li moze vizir ili ne...
Sad kazu moze sve osim soferke 25%.
Ne znaju ni oni sta hoce.
Ne znaju ni oni sta hoce.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Ma ne može sve,čitao sam SAT PLUS prekjuče,samo bočna stakla se spominju kao dozvoljena za zatamnjivanje!
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
haaahahaaahha SAT PLUS,gledao sam i ja njihovu emisiju kad su rekli da ne moze glasna muzika,pa prodjes pored pandura max odvrnes i nista!!!
gluposti!
gluposti!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
To nije stari pravilnik, stari pravilnik pominje neka zatamnjivanja do 30% ali to okacis macku o rep. Po novom zobs-u mozes da zatamnis zadnja stakla vise od 25%, nije definisano kolko maksimalno sto implicira da mozes i da ih izbacis i zavaris tepsije ako hoces bez da atestiras vozilo kao furgon...
@Cobra:Ako njima ne veruješ ti pročitaj Pravilnik o tehničkim uslovima ispravnosti vozila;to što si ti imao sreće ne mora da znači da je pravilo!
@CyberianIce:misliš li na zadnja bočna stakla ili na staklo sa zadnje strane vozila?
@CyberianIce:misliš li na zadnja bočna stakla ili na staklo sa zadnje strane vozila?
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 38
Datum upisa : 23.09.2010
srece nisam imao zato sto sam zatamnio profi cim su dozvolili i ni rec mi nijedan pandur nije rekao,cak sam hteo i soferku da zatamnim ali ipak necu!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
Mislim na zadnja bocna. Zadnji vetrobran smes samo do 25% isto kao i prednja bocna, ali ja govorim o zadnjim bocnim (zadnjim leptirima) a to kod mene na floridi ima i na vratima i oni kao leptiri pa sam sve to opalio u Dark Black. Skroz zadnje staklo nisam zatamnjivao zajedno sa soferkom i prednjim bocnim.
pa sta si ti zatamnio u stvari?samo zadnja bocna????? bolje da nisi ni zatamnjivao onda!!
Cobra- OHV 767ccm 30ks
Samo zadnja bocna i zadnje leptire. Na petim vratima cu eventualno da stavim jos i one rolne da mogu da se odmotaju i namotaju po potrebi ona platnena zamracenja ako znas na sta mislim i to mi je dosta.
aj onda neko zna koji staklo moze se zatamniti i kolko???
Wii- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 149
Godina : 37
Datum upisa : 17.01.2011
to brate ne znaju ni oni sto su zakon pisali,stavljaj sta hoces,ako te zaustavi i digne mu se svakako ce ti kenjati za folije,pa sad da li si ti to po zakonu odradio ili ne za nesto ce ti srati vec,pogledaj po gradu imash gomilu auta u koje se uospte ne vidi unutra,verovatno imaju papire za to...hahahahhahaha
bavaria- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 408
Godina : 39
Datum upisa : 07.01.2009
pricao sam sa pandurima koji idu samnom na fax, i rekose mi da zatamnjivanje folijama uopste nije dozvoljeno, dozovljeno je samo fabricko zatamnjivanje i ta stakla imaju neke oznake koji panduri provere u sistemu kako bi utvrdili da je to fabricko staklo.
Folije kao folije su ZABRANJENE!!!
Folije kao folije su ZABRANJENE!!!
mujo_g1- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 449
Datum upisa : 15.01.2009
A viziri su dozvoljeni?
Aki91- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1117
Godina : 33
Datum upisa : 07.01.2010
Strana 4 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6