Folije za stakla
+34
grofmed
facol
dragan brate
kalasnjikov
Mitke
djzecky
USKE
Aki91
mujo_g1
Wii
CyberianIce
zivadin84
civera
maljchik
danijeldokic
darko.su84
Avram '90
djoleabarth
zeleni macak
bavaria
DRAZEN92
korun style
ladisz81
Milan
YUgisa
markus_bc
Buly
Cobra
Danijel
Miljan
salenis
Pedja
the_doctor
Yugo cabrio
38 posters
Strana 6 od 6
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Folije za stakla
Uh, vise od 5 godina niko nije pisao o ovoj temi. Dal ce me neko videti? . Na yugicu mi crna sjajna folija na krovu pa bas ispucala.Kako da je skinem, iako nemam vremena nisam lenj i vidim ljudi preporucuju fen/moracu uzeti kucni, ali nitro i benzin za skidanje tog lepka? mislim da ce to ostetiti boju pa ako neko ima iskustva neka mi pusti.
2. Na stakla sam stavio neku foliju, znam da je imala ruska zastava na kutiji ali ona je nekako izbledela brzo pa bi i nju da skinem pa i tu moze savet?!
Naravno, ne odustajem od toga pa mi pustite koje su dobre folije za stakla i krov,moze i carbon.
2. Na stakla sam stavio neku foliju, znam da je imala ruska zastava na kutiji ali ona je nekako izbledela brzo pa bi i nju da skinem pa i tu moze savet?!
Naravno, ne odustajem od toga pa mi pustite koje su dobre folije za stakla i krov,moze i carbon.
grofmed- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 45
Godina : 42
Datum upisa : 07.07.2013
Nitro nikako, a benzin vec moze.
Zuty- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2224
Godina : 30
Datum upisa : 17.06.2013
Hvala, no ovaj na snimku kao da skida tek postavljenu foliju, meni je ispucala i kruta i nece se ovako skinuti.
grofmed- OHV 663ccm 21ks
Ne moze sa obicnom fenom,moras da nabavis industrijski fen.
kokisa82- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 890
Datum upisa : 22.02.2012
Samo industriski moze da spali i boju...treba biti oprezan sa njim...ja industriski fen koristim za skidanje farbe...
Nitro razredjivac nikako...samo benzin.. i eventualno uljani razredjivac...ali ga brzo obrisati sa farbe po skidanju lepka.
Moj ti je savet da vise ne lepis te folije na farbu...ja to nikada ne bih uradio...
Nitro razredjivac nikako...samo benzin.. i eventualno uljani razredjivac...ali ga brzo obrisati sa farbe po skidanju lepka.
Moj ti je savet da vise ne lepis te folije na farbu...ja to nikada ne bih uradio...
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
epa sada moras i da mi navedes zasto? sto se tice estetike ok ali meni puno znaci jer cesto vozim neke glomazne a lake stvari na krovu,ograniceno nosacima napred i nazad. vislim da je ovo na slici ok?
grofmed- OHV 663ccm 21ks
Skidas plasticnom spaklicom, i fenom (moze i obican ako nemas industrijski, ali sporo ide u pm). Prvo ce da ti se kidaju parcici 2x3 cm, pa malo veci, dok ne skontas foru da skidas komade. Lepak skidas benzinom i krpom, a boju ce ti svakako unistiti (poliranje ne gine).
Mitke- SOHC 1581ccm 83ks
- Broj poruka : 8662
Godina : 34
Datum upisa : 25.03.2011
Kad je zagrejes nece biti kruta.grofmed ::Hvala, no ovaj na snimku kao da skida tek postavljenu foliju, meni je ispucala i kruta i nece se ovako skinuti.
Strana 6 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Strana 6 od 6
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu