Ablender i prekidači Yugo NT/ST (novi i stari tip)
2 posters
Strana 1 od 1
Ablender i prekidači Yugo NT/ST (novi i stari tip)
Pozdrav svim članovima,
imam sada juga koral 1.1 2005 sa sivim enterijerom. Htio sam da ubacujem crne elemente unutra pa me zanima koliko je komplikovano da se ubaci stari tip ablendera na novi tip instalacije. To sam htio da uradim jer nisam mogao da nađem crni ablender NT, samo stari, ista stvar i sa instrument tablom. Kakva je situacija sa prekidačima na intrument tabli, povezao bi stari tip prekidača na novu instalaciju.
imam sada juga koral 1.1 2005 sa sivim enterijerom. Htio sam da ubacujem crne elemente unutra pa me zanima koliko je komplikovano da se ubaci stari tip ablendera na novi tip instalacije. To sam htio da uradim jer nisam mogao da nađem crni ablender NT, samo stari, ista stvar i sa instrument tablom. Kakva je situacija sa prekidačima na intrument tabli, povezao bi stari tip prekidača na novu instalaciju.
Flegma- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 07.03.2022
Re: Ablender i prekidači Yugo NT/ST (novi i stari tip)
Sto se tice ablendera,noviji yugici imaju stari tip dzeka,radilo je..e sad sto se tice prekidaca konektori su skroz razliciti,trebaju da se menjaju a msm da je prekidac za sva 4 najveci problem,nije isto
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
hvala ti na brzim odgovorima.pa da, to sam vidio, da su različiti konektori i na ablenderu i na prekidačima. sada moje pitanje je moze li da se prepakuje recimo stari ablender na novi konektor? isto i za prekidače.
ček možda te nisam najbolje razumio, kako noviji jugici imaju stari tip konektora ako je na ablenderu novi tip?
ja ga nisam rastavljao ali pretpostavljam da izgleda ovako:
dok su ovi crni koje sam nasao po oglasima izgledali ovako:
ček možda te nisam najbolje razumio, kako noviji jugici imaju stari tip konektora ako je na ablenderu novi tip?
ja ga nisam rastavljao ali pretpostavljam da izgleda ovako:
dok su ovi crni koje sam nasao po oglasima izgledali ovako:
Flegma- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 38
Datum upisa : 07.03.2022
Mislim od poslednjih serija je imala stari tip ablendera,znam kod caleta kad sam menjao da od yuga nt nije pasovalo
Ja verujem da moze da se prepakuje,posto su komande i raspored isti kao i na svi yugicima,al semu ne znam da ti kazem..
Ja verujem da moze da se prepakuje,posto su komande i raspored isti kao i na svi yugicima,al semu ne znam da ti kazem..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Similar topics
» Novi tip prekidaci na stari tip instalaciju
» Stari i novi tip
» Predstavljanje
» Stari i novi sistem hladjenja
» Novi tip prekidaca na Stari tip table (z 101)
» Stari i novi tip
» Predstavljanje
» Stari i novi sistem hladjenja
» Novi tip prekidaca na Stari tip table (z 101)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|