Sajla kvacila
3 posters
Strana 1 od 1
Sajla kvacila
Jel moze neko da mi pokaze mesto gde se otpusta sajla kvacila na yugu 45😀
Yugo_45- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 15.06.2019
Re: Sajla kvacila
U smislu stelovanja zazora kvacila ili demontaze?
Proklizava lamela odjednom je pocela pa da probam da odpustim malo sajlu
Yugo_45- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 200
Datum upisa : 15.06.2019
Re: Sajla kvacila
Ako i dalje ima prazan hod pedala kvacila, onda to nece pomoci. Pogotovo ako odjednom bas dosta proklizava.
Kod mene je to prepravljeno pa nece izgledati kao kod tebe, pa ti necu slati sliku, ali ako niko drugi nije voljan da slika ili nema sliku, onda cu ti ja sutra slikati da vidis. Ali u globalu, imas samo jednu sajlu iznad menjaca i na kraju imas polugu i dve matice, te dve matice popustis i odvrnes tako da kad pomeras polugu ka protivpozarnom zidu, treba da ima lufta oko 2-3mm, odnosno pedala u kabini treba da ima prazan hod oko 20-25mm.
Pogledaj samo pored akumulatora, 10ak cm od ventilatora hladnjaka, ne mozes da promasis
Kod mene je to prepravljeno pa nece izgledati kao kod tebe, pa ti necu slati sliku, ali ako niko drugi nije voljan da slika ili nema sliku, onda cu ti ja sutra slikati da vidis. Ali u globalu, imas samo jednu sajlu iznad menjaca i na kraju imas polugu i dve matice, te dve matice popustis i odvrnes tako da kad pomeras polugu ka protivpozarnom zidu, treba da ima lufta oko 2-3mm, odnosno pedala u kabini treba da ima prazan hod oko 20-25mm.
Pogledaj samo pored akumulatora, 10ak cm od ventilatora hladnjaka, ne mozes da promasis
Lamela ili korpa ako si ganjao..polomi se korpa..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Similar topics
» sajla kvacila- koral in L
» Sajla kvacila jugo 55 st, problem
» set kvacila
» U cetvrtu brzinu bez kvacila?
» Sajla kilometar sata
» Sajla kvacila jugo 55 st, problem
» set kvacila