Nema struje, samo vergla - Stojadin 77
2 posters
Strana 1 od 1
Nema struje, samo vergla - Stojadin 77
Jedno pitanje forumasi, problem je sa Zastavom 101 one prve linije sa okruglim farovima (1970e), nece da upali. Bio mu je ostecen kabal sa bombine na kapu, i kupio sam bio nove kablove, ali hajde da probam samo ću taj zamjeniti. I radi sve okej. Hajde rekoh posto sam kupio da zamjenim sve. Ja zamjenio sve kablove stavio nove i novu razvodnu kapu, i od tada mrtav, desava se to da upali jednom u 40 pokusaja, i kada upali ja dodam gas, ali cim dobije jaci gas sam se ugasi...? A i nema struje, verglam i stavim jedan kabl blizu metala i ne baca varnicu, malo sam cistio platine moguce da sam nesto poremetio?
automehanicar- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 88
Datum upisa : 23.08.2016
Re: Nema struje, samo vergla - Stojadin 77
Moguce je da si nesto zeznuo sa platinama....prvo proveri razvodnik paljenja ,platine ruku kapu,kako nalezu svi kablovi na kapu,i na svecice i na bobinu...
Koju si to novu kapu stavio? Koji je razvodnik ,Iskrin ptedpostavljam? Posto je Z101 iz 1970 te?
Inace ima rubrika Instalacije ,trebao si slobodno ovu temu tamo,moguce je d ce je Admini prebaciti da se ne uplasis sto li je nestala...posto ce ovu da pobrisu.
Koju si to novu kapu stavio? Koji je razvodnik ,Iskrin ptedpostavljam? Posto je Z101 iz 1970 te?
Inace ima rubrika Instalacije ,trebao si slobodno ovu temu tamo,moguce je d ce je Admini prebaciti da se ne uplasis sto li je nestala...posto ce ovu da pobrisu.
- Broj poruka : 7089
Godina : 45
Datum upisa : 17.03.2018
Similar topics
» Nema dotok struje na zici za kasetofon a nije osigurac
» nece da vergla samo cakce ? kako resiti problem
» Struje za cd player?
» Pomoc oko struje - akumulator se brzo isprazni
» Problem sa nestankom struje
» nece da vergla samo cakce ? kako resiti problem
» Struje za cd player?
» Pomoc oko struje - akumulator se brzo isprazni