Glavcine i lezajevi tockova
2 posters
Strana 1 od 1
Glavcine i lezajevi tockova
Auto je dugo stajao i nije vozen pre nego sto je kupljen,mislim na moj auto. Lezajevi su poceli da se cuju primetno pozadi a onda su napred poceli da bruje, uspeo sam da nadjem originalne iz starih zaliha zadnje glavcine, one idu zajedno sa lezajevima. One su novi tip. Meni je auto 94', novi tip kocnica, nova tabla. Da li tu unapred mogu da znam koji tip su glavcine, st ili nt(mislim na prednje i zadnje zajedno) ili moram da razvijam i trazim pomoc majstora?
Sto se tice lezajeva, postoji SKF prodavnica u Kg ovlascena i tu bi mislim mogao da nadjem adekvatan proizvod, oni su ok?
Hvala unapred na pomoci!
Sto se tice lezajeva, postoji SKF prodavnica u Kg ovlascena i tu bi mislim mogao da nadjem adekvatan proizvod, oni su ok?
Hvala unapred na pomoci!
vumok- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 33
Godina : 27
Datum upisa : 03.05.2016
Re: Glavcine i lezajevi tockova
https://zafc.forumsr.com/t3825-zamena-glavcine-zadnjeg-tocka-yugo
Tu ti je objasnjeno za napred oko toga koji je tip, a nazad najlakse se vidi jel ST ili NT kad skines tocak, ako ima stepenicu gde naseda dobos, onda je NT, ako nema, onda je ST.
Tu ti je objasnjeno za napred oko toga koji je tip, a nazad najlakse se vidi jel ST ili NT kad skines tocak, ako ima stepenicu gde naseda dobos, onda je NT, ako nema, onda je ST.
» Zamena glavcine zadnjeg tocka Yugo
» Iglicasti lezajevi na tockovima
» Balansiranje tockova
» Glavcina tocka - Ugradnja sa drugih vozila i zamena glavcine i lezajeva
» Za koji auto su ovi polu - lezajevi ???
» Iglicasti lezajevi na tockovima
» Balansiranje tockova
» Glavcina tocka - Ugradnja sa drugih vozila i zamena glavcine i lezajeva
» Za koji auto su ovi polu - lezajevi ???
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu