Pasu li zadnja vrata od Zastave 101 na Zastavu 128
+14
ZAC
jollyjumper
YUgisa
Zuty
Marko Zemun
junior45
Predrag B.
ZlatkoErceg
Miljan
Alex
Louisss
Nikola I.
fox_87
bane90
18 posters
Strana 3 od 4
Strana 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pasu li zadnja vrata od Zastave 101 na Zastavu 128
Preter'o si Cedo...
Nikola I.- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2252
Godina : 29
Datum upisa : 07.05.2015
Nikola I. ::A sta je hvalilo zivotu u Yugoslavili, jeli ZAC??? Tada nisam ni bio rodjen i neznam kako je bilo, ali kada sa nekim pricam na tu temu, svi imaju samo reci hvale, i sa setom i nostalgijom se secaju "srecnih vremena"... Sta nije bilo u redu, sto si mogao da nadjes posao cim zavrsis skolu, da budes postovan kao radnik, da primas postenu platu, da od te plate izdrzavas porodicu, putujes, zivis dostojanstveno, kupis NOV auto, obezbedis krov nad glavom... To je za tebe ispiranje mozga??? A sada jer je bolje? Nije! Sve je otislo u k*rac, siromastvo, preduzeca sva unistena, i ta koja su ostala prete da ce biti zatvorena, smanjuju primanja, nezaposlenost je ogromna, kriminal, korupcija... I to je boljitak? Za 50 godina cela zemlja se izgradila, a sada ni sneg ne mogu da ociste sa ulica...
Sve to jedna generacija politicara je uspela da unisti... Mada jedan mnogo pametan covek Ivica Osim, koga sam licno imao prilike da upoznam je rekao da se po svima nama dobro vidi zasto smo dogurali do ovde gde smo sada... Molimvas nemojte da me shvatite pogresno samo kazem realno kako jeste...
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Marko Zemun- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 943
Godina : 38
Datum upisa : 08.11.2013
Dosta vise offtopic bre
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Nikola I. ::A sta je hvalilo zivotu u Yugoslavili, jeli ZAC??? Tada nisam ni bio rodjen i neznam kako je bilo, ali kada sa nekim pricam na tu temu, svi imaju samo reci hvale, i sa setom i nostalgijom se secaju "srecnih vremena"... Sta nije bilo u redu, sto si mogao da nadjes posao cim zavrsis skolu, da budes postovan kao radnik, da primas postenu platu, da od te plate izdrzavas porodicu, putujes, zivis dostojanstveno, kupis NOV auto, obezbedis krov nad glavom... To je za tebe ispiranje mozga??? A sada jer je bolje? Nije! Sve je otislo u k*rac, siromastvo, preduzeca sva unistena, i ta koja su ostala prete da ce biti zatvorena, smanjuju primanja, nezaposlenost je ogromna, kriminal, korupcija... I to je boljitak? Za 50 godina cela zemlja se izgradila, a sada ni sneg ne mogu da ociste sa ulica...
Sve to jedna generacija politicara je uspela da unisti... Mada jedan mnogo pametan covek Ivica Osim, koga sam licno imao prilike da upoznam je rekao da se po svima nama dobro vidi zasto smo dogurali do ovde gde smo sada... Molimvas nemojte da me shvatite pogresno samo kazem realno kako jeste...
Drustvo koje je savrseno uredjeno..kako ti mislis, traje vekovima..Titova Jugoslavija nije sastavila ni jednu deceniju posle njegove smrti do gradjanskog rata...to sve govori kakva je to tvorevina bila.
Ovo kako nam je danas to su plodovi 50 godina komunizma, ateizma ,leba bez motike, kradje iz drzavnih preduzeca, hapsenja i zatvaranja zbog poprekog pogleda, hapsenja zbog praznovanja Hriscanskih praznika itd...jednom recju Satanizovali su narod 5 decenija..
@jollyjumper ...Sve si ti upravu...o farmaceutskoj mafiji ne moze da s eprica u tri reci....na kojim biljkama su se zasnivali lekovi pre 100 godina? Danas je ta biljka zabranjena...zasto???
Sto se tica auto industrije, znam ja sta je izmenjeno a sta ne na SUS motorima....inace sam masinac po stuci, poznajem dobro tu problematiku...a i9mam i Juga..novog, g;lac kupljen.... po njemu se vidi da je Porshe...nem sta...
Ej bre...sa njim nisam uspeo sastaviti mesec dana gradske voznej bez nekih kvarova, razlicitih..neko bi rekao sitnice..i jesu , ali nerviraju.
Poslednji izmenio ZAC dana Ned 10 Jan 2016, 19:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Pola vas koji stavlajte ne znate ni da se prekrstite, ne znate sta je slava, sta je Bozic...... kad odrastete shvaticeta...ali bice kasno, do tada nas nece biti...bicemo neki potpuno drugi narod, bez svoje drzave, sa prekrojeno0m istorijom i bez ikakvog morala....sa bolesnim gej populacijama u svim porama drustva ....samo napred .....odjavljujem se.
Ovo za gejove se slažem
Ali... Evo ja sam primer vozača JUGA koji vozi 5000 km, zavuče se ispod i na karteru odvijem jedan šraf, ispustim ulje, sipam novo ulje i opet vozim 5000 km
Zemo, nisu Zastave loše, ali nisu ni idealne, ja jesam picajzla, video si mog juga uživo, sasvim korektan autić
Ali... Evo ja sam primer vozača JUGA koji vozi 5000 km, zavuče se ispod i na karteru odvijem jedan šraf, ispustim ulje, sipam novo ulje i opet vozim 5000 km
Zemo, nisu Zastave loše, ali nisu ni idealne, ja jesam picajzla, video si mog juga uživo, sasvim korektan autić
Zac, postujem puno to sto si masinac, onda nemam potrebe vise bilo sta da pisem, pretpostavljam da onda znas i vise od mene. Ali zasto takvi komentari.
A to sto je nasa industrija posrnula i kvalitet otisao u djavola je totalno druga tema, jos ako te zadesi maler da naletis na neki primerak koji je bas uzas...jbg onda.
A to sto je nasa industrija posrnula i kvalitet otisao u djavola je totalno druga tema, jos ako te zadesi maler da naletis na neki primerak koji je bas uzas...jbg onda.
nasim ne valja,a gle sta ameri pisu o nasim motorima
"They are very tough engines! Good design, simple to work on.-Jeff Fahringer"
ako neko ne zna ko je to,njega sam upoznao na face,lik vozi 1.1 efi sa kompresorom,i sa takvim setapom je presao preko 160000km..a nama ne valja nista
"They are very tough engines! Good design, simple to work on.-Jeff Fahringer"
ako neko ne zna ko je to,njega sam upoznao na face,lik vozi 1.1 efi sa kompresorom,i sa takvim setapom je presao preko 160000km..a nama ne valja nista
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
ZAC ::Pola vas koji stavlajte ne znate ni da se prekrstite, ne znate sta je slava, sta je Bozic...... kad odrastete shvaticeta...ali bice kasno, do tada nas nece biti...bicemo neki potpuno drugi narod, bez svoje drzave, sa prekrojeno0m istorijom i bez ikakvog morala....sa bolesnim gej populacijama u svim porama drustva ....samo napred .....odjavljujem se.
Zac, da li znas koje sam ja nacionalnosti i vere?
To nije vazno, sve nacionalnosti su unistene i osakacene u bivsoj Jugoslaviji..ne govorim ja samo o srbima...koliko znam Srbi nisu jedini Hriscani na svetu...ili se mozda nesto promenilo o cemu ja nisam upoznat.
Recu ti ovako nesto, znas sta je moj deda uvek rekao, kad se crkva mesala u drzavna posla, drzava je uvek propala.
Ja cu nastaviti da verujem u postenje da se svakom vraca onako kako daje i da usput da i dalje ne naucim da se krstim.
Ja cu nastaviti da verujem u postenje da se svakom vraca onako kako daje i da usput da i dalje ne naucim da se krstim.
Ja to nisam rekao, nisi razumeo....hriscani se ne klanjaju svesteniku, svestenik je covek...Hriscani veruju u Boga i Carstvo nebesko...kakvi audiji i bakraci..
Nama kao drustvu, ostaje samo da se molimo bogu za pomoc... To jest i ako ga ima, a to je diskutabilno pitanje, ni on nemoze da nam pomogne jer je sve u rasulu, sve je manje dobrih prijatelja, svako gleda ko ce koga vise da napljuje, ko ce koga vise da zezne, veliko nepostovanje je, ne tolerancija itd. itd... I u takvom drustvu vera je poslednja rupa... Ja vernik nisam to kazem otvoreno (iz meni licnih razloga), ali ne mrzim ljude koji su vernici, katolici, muslimani itd. I najviseme nervira kad me pita neko ko sam sta sam, a pre svega ja sam dobra osoba a ostalo nije bitno dali sam hrvat ili srbin itd. i ja po tome ljude ne delim... Jedan profesor iz Zagreba je na nekoj debati pricao da su vere podelile narod sto je tacno, i od kako su vere pocetkom devedesetih pocele da se forsiraju masovno u narodu, sve je krenulo nizbrdo. I opet kazem nemojte me shvatiti pogresno jer ja ovo ne pisem zlonamerno...
Ja sam protestant, uvek sam prvi u koloni na protestima
Naravno da ne govoris zlo namerno....ali ne pises ni istiniti... vernik si itekako si vernik. a i ti Marko iz zemuna ..
U nedaj boze situacijama vernici su i oni koji kazu da nisu, pa se pokaju sto su to govorili....Ti tako to govoris zato sto imas 21 godinu i nijaedan jedini problem u zivotu.
A neka se sada javi neko ko ce da kaze da nisam u pravu.
U nedaj boze situacijama vernici su i oni koji kazu da nisu, pa se pokaju sto su to govorili....Ti tako to govoris zato sto imas 21 godinu i nijaedan jedini problem u zivotu.
A neka se sada javi neko ko ce da kaze da nisam u pravu.
Mene me zanima gde ima jeftino krilo za Twinga
Ja sam vernik, sad sam postio pred Božić i smršao 7 kilograma, mada nisam debeo bio ni pre, ali zato bajo moj, smanjujem potrošnju, weight reduction
Ala smo otišli u off topic načisto, bolje da sam danas radiJo
Ala smo otišli u off topic načisto, bolje da sam danas radiJo
ZAC ::Ja to nisam rekao, nisi razumeo....hriscani se ne klanjaju svesteniku, svestenik je covek...Hriscani veruju u Boga i Carstvo nebesko...kakvi audiji i bakraci..
Samo ti uzivaj u svom svetu. Voleo bih samo da mi objasnis kako uspeva 6 pojedinacnih drzava da pravi pojedinacno vece dugove od duga jedne zajednicke drzave. Tako nas zajebo covek koji je umro kao beskucnik i kojem je ceo svet dosao na sahranu... Mora da je bio vrhunski majstor za ispiranje mozgova.
Svaka čast svima koji su napisali prethodnih dvadesetak postova koji su niđe veze sa ovom temom,ali su u suštini jako zanimljivi i poučni mlađim generacijama!Bilo bi dobro da admiRi naprave posebnu temu gde će se o ovim stvarima raspredati nadugo i naširoko!
Jandro- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 531
Godina : 41
Datum upisa : 20.03.2013
Miljan ::Mene me zanima gde ima jeftino krilo za Twinga
Nema ništa za male pare, kupi novo, 70 evrića
Ako ce mo realno, probleme imam itekako verujmi, nego nebih sada o privatnom zivotu. I ne postoji razlog zbog kojeg bih promenio svoje misljenje niti se kajao... Jer se problemi verom ne resavaju nego samo razumom i voljom... Nebih vise na ovoj temi diskutovao, vise nemam sta da dodam, hvala.
Marko Zemun ::Miljan ::Mene me zanima gde ima jeftino krilo za Twinga
Nema ništa za male pare, kupi novo, 70 evrića
Novo je ispod 30 evrica
U mom svetu postoje dobri i losi ljudi, nema nacija, vere, barijere u jeziku, granica...
Similar topics
» Ulubljena zadnja vrata
» Ocigledno lupaju zadnja vrata
» Motori koji pasu u Zastava automobile
» Spisak instrument tabli koje pasu za ugradnju u Yuga
» Paknovi i diskovi, sa kojih fiatovih modela pasu na fabricke Zastavine kocnice, kvalitet razlicitih proizvodjaca...
» Ocigledno lupaju zadnja vrata
» Motori koji pasu u Zastava automobile
» Spisak instrument tabli koje pasu za ugradnju u Yuga
» Paknovi i diskovi, sa kojih fiatovih modela pasu na fabricke Zastavine kocnice, kvalitet razlicitih proizvodjaca...
Strana 3 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu