Luft u zadnjem desnom tocku i soljice zadnjih amortizera .
3 posters
Strana 1 od 1
Luft u zadnjem desnom tocku i soljice zadnjih amortizera .
Pozdrav ljudi , krenuo sam polako da sredjujem yugica i bicu malo vise aktivniji u narednih nekoliko meseca , prvo sto moram da otklonim je luft u zadnjem desnom tocku , znaci ovako cela glavcina ima luft u gornjem delu gde je onaj sraf za ogibljenje .
A isto imam problem i sa soljicama na zadnjim amortizerima , leva soljica koja dolazi iza zadnjeg sedista je skroz izasla i ima luft izmedju nje i njenog lezista , stavicu sliku u toku dana . Dakle sta je problem u zadnjem desnom tocku kako da sredim luft ?
A isto imam problem i sa soljicama na zadnjim amortizerima , leva soljica koja dolazi iza zadnjeg sedista je skroz izasla i ima luft izmedju nje i njenog lezista , stavicu sliku u toku dana . Dakle sta je problem u zadnjem desnom tocku kako da sredim luft ?
-YUGO_55-- OHV 1451ccm 73ks
- Broj poruka : 898
Godina : 26
Datum upisa : 03.07.2012
Re: Luft u zadnjem desnom tocku i soljice zadnjih amortizera .
ako je tu problem,samo stegnes taj sraf..
junior45- DOHC 1995ccm i.e 139ks
- Broj poruka : 35121
Godina : 33
Datum upisa : 10.01.2012
Re: Luft u zadnjem desnom tocku i soljice zadnjih amortizera .
Nove gumice u soljicama i zameni taj sraf. Verovatno ga je pojela korozija. I nece vise biti lufta.
Similar topics
» Opruge na zadnjem trapu
» Luft u tocku i lupkanje
» Zamena zadnjih amortizera
» Skripa iz solje amortizera i iz najverovatnije dotrajalog amortizera (kako proveriti)
» Skracivanje osovine amortizera za 4cm bez rastavljanja amortizera
» Luft u tocku i lupkanje
» Zamena zadnjih amortizera
» Skripa iz solje amortizera i iz najverovatnije dotrajalog amortizera (kako proveriti)
» Skracivanje osovine amortizera za 4cm bez rastavljanja amortizera
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu